Illy

Petr Illek

okres Praha-východ
filmfan

9 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 9 17 25 33
    • 15.2.2012  12:53
    Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011)

Co já nejsem ochoten podstoupit z lásky na Sv. Valentýna.... Krasomila Labuťová se vdává a tváří se že jde na porážku. Pak si s Edíkem vrzne (on přitom zdemoluje pokoj a zanechá na ní S/M stopy). Pak se zrychleně nafoukne a asi umíráááá..... A pak....jsem usnul.

• 15.2.2012  12:50
    Mistrovský plán (2011)

N.U.D.A.

• 11.2.2012  07:16
    50/50 (2011)

Žádná velká citová vydíračka. Taky si dokážu při tragických událostech dělat legraci (nedávno umřel táta a já na to vymyslel asi pět dobrejch fórů), a balit buchty na raka je přesně můj styl. Výtečný scénář, herci více než kvalitní a i když je to o té zkur..né nemoci, z filmu zůstane příjemně na duši.

• 10.2.2012  14:04
    Seeking Justice (2011)

Průměrný snímeček s ovařeným Cagem a dobrým Pearcem. Dalo se.

• 31.1.2012  08:24
    Touch (TV seriál) (2012)

Hodnocení pilotního dílu. Popřeju do budoucna solidní prime time a vysokou sledovanost.

• 30.1.2012  20:45
    Sissi a Yetti (2007)

Strašně debilní a zábavný film. Vím že si říkám o zavržení do pekel, ale byly chvíle kdy jsem se montypythonovsky bavil.

• 28.1.2012  08:40
    Katka (2009)

Žádné easy pokoukání na nedělní odpoledne... Proto jsem zvolil sobotu. Jo - to že sledujeme totální rozklad a ztrátu osobnosti, to není ještě tak překvapující. V dobách kdy jsem bydlel ve Spálené jsem takovéto kedry ráno překračoval cestou do práce. Co je ale pro mě nepřijatelné: právo svobodně rozhodnout zda si nechám dítě. V případě závislého člověka by měl být potrat řešením. Takhle se rodí děti závislé, musejí projít nelehkým detoxem a z valné většiny s tak poškozenými orgány, že v podstatě nemají naději na "normální" život. Howgh.

• 28.1.2012  08:18
    Ženy pro měny (2004)

Ještě že nejsem žena. A že mám normální ženu. Tedy ....celkem.

• 27.1.2012  08:39
    Dvojitý agent (2011)

Scénář možná nepatří mezi ty nadprůměrné, zpracování ale ano. Pro mě film účel splnil - hodinu a půl bavil a nenudil. Pokud hledáte intelektuální masáž mozku - ruce pryč, pokud ho rádi na chvilku vypnete -neváhal bych. Nazdar.

• 24.1.2012  13:37
    Alcatraz (TV seriál) (2012)

Na hodnocení je příliš brzy, dávám seriálu šanci....

• 24.1.2012  13:35
    Svatý boj (2001)

Chápu že měl bordel v hlavě, proto se řídím heslem - přemejšlení nech na jinejch. Závěr mi přišel příliš absurdní. Jinak Gosling opět boží.

• 24.1.2012  13:30
    Ocelová pěst (2011)

Rocky/OverTheTop v moderním provedení. Rodinná podívaná, která ničím nepřekvapí, vizuelně ale nablýskaná jako kláda zoofila na ovčí farmě. Roboti jsou cool, rozhodně mě to bavilo víc než poslední transky.

• 24.1.2012  13:26
    Elitní zabijáci (2011)

Sice je to ve finále trochu zmatek, ale Statham a spousta kydlení mi ke štěstí stačí. A když k tomu sekunduje DeNitro a Ouvn, není co řešit. Užil jsem si to.

• 23.1.2012  14:38
    Vyměřený čas (2011)

Solidní sci-fi snímek. Jenže ve finále vyzní jako komunistická agitka. Proletáři všech zemí.....pustťe si tento film!!!! Poslední bitva vzplála..... Až mi z toho bylo ouzko.

• 22.1.2012  09:23
    Johnny English se vrací (2011)

Tři a půl a v úctě k Atkinsonovi zvedám na čtyři. Příjemná komedie a dobré a nijak nepřehnané gagy. Nepopadal jsem se za panděro (ono už to skoro nejde...), ale pousmání Katipán Černázije stále umí vyvolat.

• 22.1.2012  09:17
    Paranormal Activity 3 (2011)

Po nudné dvojce přichází nejlepší díl (prozatím) celé série. Výměna trenek téměř nutná.

• 21.1.2012  10:44
    Přepadení (2010)

V podstatě hraný dokument který si na nic nehraje a jde po jasně dané ose od začátku do konce (posledních 15 minut stojí za to). A jo, taky jsem viděl United 93.

• 20.1.2012  09:38
    Dream House (2011)

Tam kde jiný film končí jsme v pětačtyřicáté minutě a jede se dál...bohužel do kopru. Sympatické obsazení nepomůže nad 50%

• 17.1.2012  13:47
    Innkeepers, The (2011)

Oldschoolově pomalé a pro někoho možná nudné, kdo ale nemusí hekťáky krve a rychlé střihy přijde si na své.

• 17.1.2012  13:44
    9. rota (2005)

Právě jsem dočetl Sapkowského Zmiji a film jsem si pustil jako ilustračníprvek a.... překvapení, na to že válečné snímky nemusím to bylo dobré.

• 16.1.2012  07:04
    Kovbojové a vetřelci (2011)

Největší problém je že se film bere tak strašně vážně. Jediné co je k smíchu jsou dialogy a vývoj vztahů a postav během dvou hodin. I když spíše než k smíchu nutí k ublinknutí. S tímhle námětem si dokážu představit dobrou akční komedii, ale šest scénáristů mělo jiný názor.

• 15.1.2012  17:08
    Sherlock Holmes: Hra stínů (2011)

Čtyři s odřenejma ušima. Film je stále zábavný, ale furt se jen někam běhá. Sherlock by měl víc pátrar a dedukovat. Po chvilce to začne být únavné. Nepřidá ani Rapace, která sice působí příjemně exoticky, o to více je to jen zbytečný přívěšek na ústřední dvojici. Jednotlivé scény jsou však výborné a útěk lesem přímo....kulervoucí.

• 15.1.2012  07:40
    Black Mirror (TV seriál) (2011)

Tři různé příběhy napříč žánry, tři vynikající zpracování, tři dokonalé perly. Pecka.

• 15.1.2012  07:37
    Porota (2003)

Vcelku povedené soudní drama zkazí závěr. Ač od přírody cynik, dobré konce mi nevadí. Co je ale moc, je příliš.

• 13.1.2012  19:33
    Půlnoc v Paříži (2011)

Ne vždy mi Allen kápne do noty, a tento film je toho důkazem. Pro mě dost nudné a předvídatelné.

• 9.1.2012  08:54
    Dluh (2010)

Závěr z gerontologie mě fakt pobavil. To ale asi nebyl záměr.

• 9.1.2012  08:53
    Neopouštěj mě (2010)

Krásná filmařina. Nepouštět pokud máte náběh na deprese!

• 3.1.2012  09:16
    Seznam smrti (2011)

Film skáče mezi žánry, což někomu nesedne. Vztahové drama, hitmanovský film a ...závěr dost překvapující. Pro mě rozhodně zajímavý snímek.

• 3.1.2012  09:14
    Mission Impossible - Ghost Protocol (2011)

Důstojné pokračování výborné trojky. V kině jsem se vůbec nenudil, má to vše co má správná akčňárna mít. Těším se až v něčem podobném nebude hrát Renner druhé, ale první housle. Bezva.

• 1.1.2012  08:03
    Černobílý svět (2011)

Nejpříjemnější zakončení roku. Místo jucháren v TV jsme s manželkou zvolili tento film o tom, jak to nedávno bylo a místy stále je ve státě, co chce učit svět tolerantnosti a svobodě. A pak jsem posledních deset minut strávil u českých programů a ocitl se opět v roce 88. Kája, Jirka, Helenka, Hanka. Existuje nějaký proti této kůltůře nějaký odboj kam se mohu přihlásit??

<< předchozí 1 2 3 4 9 17 25 33