Co já nejsem ochoten podstoupit z lásky na Sv. Valentýna.... Krasomila Labuťová se vdává a tváří se že jde na porážku. Pak si s Edíkem vrzne (on přitom zdemoluje pokoj a zanechá na ní S/M stopy). Pak se zrychleně nafoukne a asi umíráááá..... A pak....jsem usnul.
Žádná velká citová vydíračka. Taky si dokážu při tragických událostech dělat legraci (nedávno umřel táta a já na to vymyslel asi pět dobrejch fórů), a balit buchty na raka je přesně můj styl. Výtečný scénář, herci více než kvalitní a i když je to o té zkur..né nemoci, z filmu zůstane příjemně na duši.
Žádné easy pokoukání na nedělní odpoledne... Proto jsem zvolil sobotu. Jo - to že sledujeme totální rozklad a ztrátu osobnosti, to není ještě tak překvapující. V dobách kdy jsem bydlel ve Spálené jsem takovéto kedry ráno překračoval cestou do práce. Co je ale pro mě nepřijatelné: právo svobodně rozhodnout zda si nechám dítě. V případě závislého člověka by měl být potrat řešením. Takhle se rodí děti závislé, musejí projít nelehkým detoxem a z valné většiny s tak poškozenými orgány, že v podstatě nemají naději na "normální" život. Howgh.
Scénář možná nepatří mezi ty nadprůměrné, zpracování ale ano. Pro mě film účel splnil - hodinu a půl bavil a nenudil. Pokud hledáte intelektuální masáž mozku - ruce pryč, pokud ho rádi na chvilku vypnete -neváhal bych. Nazdar.
Rocky/OverTheTop v moderním provedení. Rodinná podívaná, která ničím nepřekvapí, vizuelně ale nablýskaná jako kláda zoofila na ovčí farmě. Roboti jsou cool, rozhodně mě to bavilo víc než poslední transky.
Sice je to ve finále trochu zmatek, ale Statham a spousta kydlení mi ke štěstí stačí. A když k tomu sekunduje DeNitro a Ouvn, není co řešit. Užil jsem si to.
Solidní sci-fi snímek. Jenže ve finále vyzní jako komunistická agitka. Proletáři všech zemí.....pustťe si tento film!!!! Poslední bitva vzplála..... Až mi z toho bylo ouzko.
Tři a půl a v úctě k Atkinsonovi zvedám na čtyři. Příjemná komedie a dobré a nijak nepřehnané gagy. Nepopadal jsem se za panděro (ono už to skoro nejde...), ale pousmání Katipán Černázije stále umí vyvolat.
V podstatě hraný dokument který si na nic nehraje a jde po jasně dané ose od začátku do konce (posledních 15 minut stojí za to). A jo, taky jsem viděl United 93.
Největší problém je že se film bere tak strašně vážně. Jediné co je k smíchu jsou dialogy a vývoj vztahů a postav během dvou hodin. I když spíše než k smíchu nutí k ublinknutí. S tímhle námětem si dokážu představit dobrou akční komedii, ale šest scénáristů mělo jiný názor.
Čtyři s odřenejma ušima. Film je stále zábavný, ale furt se jen někam běhá. Sherlock by měl víc pátrar a dedukovat. Po chvilce to začne být únavné. Nepřidá ani Rapace, která sice působí příjemně exoticky, o to více je to jen zbytečný přívěšek na ústřední dvojici. Jednotlivé scény jsou však výborné a útěk lesem přímo....kulervoucí.
Důstojné pokračování výborné trojky. V kině jsem se vůbec nenudil, má to vše co má správná akčňárna mít. Těším se až v něčem podobném nebude hrát Renner druhé, ale první housle. Bezva.
Nejpříjemnější zakončení roku. Místo jucháren v TV jsme s manželkou zvolili tento film o tom, jak to nedávno bylo a místy stále je ve státě, co chce učit svět tolerantnosti a svobodě. A pak jsem posledních deset minut strávil u českých programů a ocitl se opět v roce 88. Kája, Jirka, Helenka, Hanka. Existuje nějaký proti této kůltůře nějaký odboj kam se mohu přihlásit??
Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011)
Mistrovský plán (2011)
N.U.D.A.
50/50 (2011)
Seeking Justice (2011)
Průměrný snímeček s ovařeným Cagem a dobrým Pearcem. Dalo se.
Touch (TV seriál) (2012)
Hodnocení pilotního dílu. Popřeju do budoucna solidní prime time a vysokou sledovanost.
Sissi a Yetti (2007)
Strašně debilní a zábavný film. Vím že si říkám o zavržení do pekel, ale byly chvíle kdy jsem se montypythonovsky bavil.
Katka (2009)
Ženy pro měny (2004)
Ještě že nejsem žena. A že mám normální ženu. Tedy ....celkem.
Dvojitý agent (2011)
Alcatraz (TV seriál) (2012)
Na hodnocení je příliš brzy, dávám seriálu šanci....
Svatý boj (2001)
Chápu že měl bordel v hlavě, proto se řídím heslem - přemejšlení nech na jinejch. Závěr mi přišel příliš absurdní. Jinak Gosling opět boží.
Ocelová pěst (2011)
Elitní zabijáci (2011)
Vyměřený čas (2011)
Johnny English se vrací (2011)
Paranormal Activity 3 (2011)
Po nudné dvojce přichází nejlepší díl (prozatím) celé série. Výměna trenek téměř nutná.
Přepadení (2010)
Dream House (2011)
Tam kde jiný film končí jsme v pětačtyřicáté minutě a jede se dál...bohužel do kopru. Sympatické obsazení nepomůže nad 50%
Innkeepers, The (2011)
Oldschoolově pomalé a pro někoho možná nudné, kdo ale nemusí hekťáky krve a rychlé střihy přijde si na své.
9. rota (2005)
Právě jsem dočetl Sapkowského Zmiji a film jsem si pustil jako ilustračníprvek a.... překvapení, na to že válečné snímky nemusím to bylo dobré.
Kovbojové a vetřelci (2011)
Sherlock Holmes: Hra stínů (2011)
Black Mirror (TV seriál) (2011)
Tři různé příběhy napříč žánry, tři vynikající zpracování, tři dokonalé perly. Pecka.
Porota (2003)
Vcelku povedené soudní drama zkazí závěr. Ač od přírody cynik, dobré konce mi nevadí. Co je ale moc, je příliš.
Půlnoc v Paříži (2011)
Ne vždy mi Allen kápne do noty, a tento film je toho důkazem. Pro mě dost nudné a předvídatelné.
Dluh (2010)
Závěr z gerontologie mě fakt pobavil. To ale asi nebyl záměr.
Neopouštěj mě (2010)
Krásná filmařina. Nepouštět pokud máte náběh na deprese!
Seznam smrti (2011)
Film skáče mezi žánry, což někomu nesedne. Vztahové drama, hitmanovský film a ...závěr dost překvapující. Pro mě rozhodně zajímavý snímek.
Mission Impossible - Ghost Protocol (2011)
Černobílý svět (2011)