Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Oblíbení herci
Oblíbené herečky
Oblíbené seriály
Oblíbení uživatelé

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

<<       >>

Stáhni mě do pekla (2009)  **** 14.03.2010

Natočit dobrej horor je dneska už sakra kumšt a Raimi to bez pochyby umí. Střídá napětí s humorem a lekačkama, přičemž každá ze 3 složek funguje na jedničku. Na nic si nehrající film (rozumějte film bez světoborných ambicí), kterej rozhodně pobaví nejen hororový fandy. Navíc Alison Lohman je kočka a ten týpek (Miloš) u obřadu vymítání mluví chvílema v originále česky !
     Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho (1983)  **** 13.03.2010

And now young Skywalker, you will die !
     Brazil (1985)  **** 07.03.2010

Jako u dalších Gilliamových filmů je nutné přistoupit na režisérovu hru a jenom zírat ! Odměněn jsem byl opět výborně, tentokrát příběhem člověka žijícím v utopické, totalitní, byrokratické vizi budoucnosti, plné formulářů, vánočních dárků a hadic ! zatim 4* (ale má to na víc), uvidíme co příště. Terry je ale každopádně totální machr a neuvěřitelně osobitý režisér !
     Velkej biják (2007)  * 28.02.2010

Říkaj mi všivej bobr
     Quantum of Solace (2008)  *** 05.02.2010

Tři hvězdy s odřenejma ušima ... bez účasti Mathiea Amalrica bych dal snad i dvě. Prostě zase jenom akce a akce, kterou vidíme v tuně dalších filmů, Bond jezdí po světě a tváří se jako by mu někdo narval do zadku anální kolík. Prostě a jasně Quantum of Solace je naprosto průměrná bondovka a není na ní zhola nic extra. A to sem si myslel, že po Casino Royale začnou bejt bondovky daleko zajímavější a chytřejší filmy.
     Plán 9 / Plán 9 z vesmíru (1959)  *** 05.02.2010

velice mě pobavila scéna, kdy se mimozemšťanka snaží zastřelit zombíka a zasekne se jí elektronická pistole, nacož jí upustí a její soukmenovec konsatuje: "Pád tu zbraň spravil" !
     Francouzská spojka / Francouzská spojka: ... (1971)  **** 03.02.2010

Vynikající a celkově skvěle natočená a zahraná kriminálka bez kompromisů !
     Iron Man (2008)  **** 31.01.2010

Výborná první půle filmu a vynikající casting mi dokonce nahodil pětihvězdičkový dojem, ale ten byl bohužel srazen nepovedený koncem. Ale i přes to je to stylovej komixák a začátek velice slibné série.
     Hellboy 2: Zlatá armáda (2008)  **** 30.01.2010

Pro mě ještě o fous lepší, než výbornej první díl. Těšim se na trojku !
     Strážci - Watchmen (2009)  ***** 25.01.2010

Musim říct, že jsem o Watchmenech slyšel hodně a těšim sem se na tenhle film dlouhou dobu. Celou dobu jsem si řikal, že to bude přesně film, kterej mi padne do noty a bude mě bavit : chytrej komixovej film na motivy komixů Alana Moora ... A přesně je to vono !!! Seděl jsem skoro tři hodiny jak přimrazenej a vychutnával jsem si každou scénu a vychytávku. I když jsem ani jednoho z hrdinů před tím neznal, tak bych si hned nechal vykérovat Rorschacha přes celý záda a zbytek si nechal udělat modře abych vypadal jako Dr. Manhatan !! Byl to pro mě takovej ten typ filmu, kdy i celej druhej den přemejšilm a řikám si jaká to byla mrda !
     Vetřelci vs Predátor 2 (2007)  *** 04.12.2009

I když bych tomu za mák nevěřil, druhej díl tohohle spinoffu je o dost lepší než jeho předchůdce. Víc AvP fightů, víc mrtvejch lidí ... a vážení přátelé ... dokonce i dětí a těhotných žen !!! bavil sem se
     Psycho II (1983)  *** 23.11.2009

Solidně nastartovaný sequel kultovního psycha totálně schazuje překombinovaný konec ! Ale je pravda že Norman je kult !
     Poslední Mohykán (1992)  **** 28.09.2009

Nikdy jsem si neuvědomil, jaký je Poslední Mohykán špičkový snímek !
     Prci, prci, prcičky: Nahá míle (2006)  * 27.09.2009

hvězdu za kozy kozy kozy !
     Gattaca (1997)  *** 17.09.2009

Film to je rozhodně zručně a velice slušně natočený, s dobrou atmosférou, herci, výbornou hudbou a nápadem (elitu tvoří geneticky dokonalí lidé a ti normálně narození jsou "podlidé" atd.) ... ale příběh samotný je absolutně bez drivu, samotná zápletka s hledáním "vraha" je nudná a vcelku nezajímavá. Celý film jsem čekal kdy už se to teda rozjede, kdy se to zamotá, kdy začne alespoň nějaká akce, ale ono nic. Postava, kterou hraje Uma Thurman je totálně zbytečná (teda aspon je tam nějaká dobrá baba). No nevim, asi jsem čekal že s takhle zajímavou ideou blízké budoucnosti bude film prostě daleko větší mrda ! Špatný film to ale rozhodně neni !
     Fantastická čtyřka: Silver Surfer (2007)  ** 16.09.2009

Sračka první kategorie, která dělá všem komixům ostudu jak vrata ! ... 2 hvězdy za cameo Stana Leeho !
     Cesta na Měsíc (1902)  ***** 16.09.2009

Kosmonauty v cylindrech jsem ještě v žádnym sci-fi filmu neviděl ! : ) ... a navíc z roku 1902 ...
     Hodný, zlý a ošklivý (1966)  ***** 12.09.2009

100% !! Koukat na tenhle film je neskutečný zážitek.
     Slečna Drsňák (2000)  *** 04.09.2009

3. hvězdu filmu přisoudil výbornej Michael Caine a vtipnej Ernie Hudson
     10 000 př. n. l. (2008)  * 23.08.2009

Jednu hvězdu ani nevim za co. Viděl jsem to s českym dabingem a pořád se mi do hlavy drala jenom jedna otázka: PROČ?!?!?
     Neviditelné komando (1997)  odpad! 19.08.2009

Tenhle film zaručeně snese označení jako jedna z nejbéčkovějších sraček co sem kdy měl tu čest vidět ! Doporučuju jako encyklopedii vykrádaček a klišé akčních filmů !
     Harry Potter a Princ dvojí krve (2009)  *** 21.07.2009

Co si budem povídat ... po skvělé pětce přichází podobný, ale scénáristicky a příběhově plytký díl, kde se všehovšudy nic neděje a pak najednou BUM akce a konec. Jedna z největších slabin celé série o Harrym je Harry , jelikož jeho představitel hraje dost špatně a jeho polodementní výrazy už mě dávno omrzely. Čekal sem tu osudovost, dechberoucí scény a nic. Abych ale jenom nepomlouval, tak vizuální stránka snímku skvělá, stejně jako role Draca Malfoye.
     AZ-kvíz (1997)  ***** 01.07.2009

Nejkultovnější pořad ČT hned po Brankách, bodech, vteřinách !! Projít konkurzem je jeden z mých životních cílů !
     Wrestler (2008)  **** 11.06.2009

Vynikající Rourke, vynikající film ! Měl toho oscara dostat !
     Sabrina - mladá čarodějnice (1996)  **** 10.06.2009

Sabrina byla moje dětská láska a Salem je největší pásek !
     Terminator Salvation (2009)  **** 06.06.2009

I přes hromadu otřepaných akčních klišé a hromadu nelogičností si myslim, že nový Terminátor je důstojným pokračováním této skvostné série. Vždycky jsem totiž toužil po filmu přímo z budoucnosti, kdy se řeže lidský odpor s nepřemožitelnými stroji a toho se mi dostalo. Christian Bale byl klasicky ve své roli precizní a fakt mě překvapil Sam Worthington, jehož postava byla pro příběh naprosto zásadní. Akce suprová, příběh mě taky bavil, odkazy na předchozí díly mě potěšily ... no a zjevení velkýho áčka v závěru mě dostalo. Jak už jsem ale napsal v úvodu, nechápu ale proč všichni do filmů cpou : děti, "moudrý starešiny", nebo pro příběh zcela nepotřebný pseudovztahy. No a ještě musim hodit špínu na hudbu, jelikož mě upravenej main-theme celkem sral. Jedině na začátku a pak skoro v závěru (kdo viděl ví) byl klasickej, nepředělanej a skvostnej !
     Red Dwarf: Back to Earth (2009)  **** 16.04.2009

Kluci zestárli, ale pořád válej. A aspoň konečně vim, na co jsou ty fučící přístroje na hajzlech !
     Spirit (2008)  *** 02.04.2009

Na Spirita sem se hodně těšil a o to víc mě zklamal. Vizuální zpracování na jedničku, to Frank Miller umí, ale to nemění nic na to že ten film je prostě hrozná blbost! Ke Spiritovi sem celej film nepřilnul, Octopus je i přes S.L.J. nesmyslná postava, zápletka otřesná a nedomyšlená ..... Pár scén se docela povedlo, ale jako celek to nedrží pohromadě vůbec... škoda škoda škoda ....
     Valkýra (2008)  **** 22.03.2009

Ani nevim proč ne 5 hvězd ... nemám co bych filmu vytknul, vážně nic. Pro mě snad nejlepší výkon Toma Cruise.
     Americký gangster (2007)  ***** 01.03.2009

jestli nedat tomuhle filmu 5 hvězd, tak jakýmu?
<<       >>

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah