Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Komedie

Recenze (8)

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Jedním slovem: Přehnané. Přespříliš motivačních proslovů, přespřílišná převaha lodí (1000 vs. 6), přespříliš, ač pěkných, digitálních efektů, které časem začnou stereotypnět... Zdá se mi, že se tvůrci tak snažili předhonit první díl, že tam všeho prostě naplácali až moc.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Třetí Iron Man je stejně jako jeho dva předchůdci plný vtipných hlášek v podání Roberta Downeyho, které skutečně pobaví. Jeho osobní kouzlo mě nikdy nepřestane bavit. V celém filmu je trošku méně scén v "obleku" než bych čekal a vítal, ale i přesto je film od začátku až do konce plný akce (jen s chvilkovými klidnými scénami, které ale nenudí, kvůli již zmíněným hláškám). Pokud jste si při předešlých filmech říkali něco jako "sci-fi", "absolutně nereálné", nebo "toto je už přehnané" tak trojka to tlačí ještě dál (pro někoho mínus, pro někoho plus)... Mě osobně se film líbil a hodnotím 5/5*

plakát

Legion of Super Heroes (2006) (seriál) 

Z novějších DC animáku trošku slabší. Je to mnohem více "pro děti" než Young Justice nebo klasická Justice League... Animace a vzhled postav mi příjdou takové "hranaté". Nic to ale nemění na tom, že se u toho fanoušek DC Comics docela solidně zabaví. Děj se zaměřuje na budoucnost a fungování Legie superhrdinů, kteří si z minulosti přivedou mladého Supermana, protože potřebují pomoct se zločinci na které nestačí. 3,6/5(fanoušek DC Comics) 2/5(nefanoušek)

plakát

Young Justice (2010) (seriál) 

Ještě lepší než "předchůdce" Justice league. Nádherná animace, úžasná zápletka. Jediné co mě mrzí, že to po druhé sérii utnuli kvůli Teen Titans Go! 5/5

plakát

Liga spravedlivých (2001) (seriál) 

Parádní seriál. Pro fanoušky DC nutnost :-) 5/5

plakát

Velká ryba (2003) 

Jedním slovem: Skvělé. Po dlouhé době jsem narazil na opravdu parádní film, který mě pohltil od začátku až do konce. Dám si dva dny a pustím si to znovu :-)

plakát

Chata v horách (2012) 

Podle ostatních komentářů jsem od filmu čekal mnohem víc. Bohužel po zhlédnutí jsem mírně zklamán. Opravdu jsem se těšil na konečně nějaký zajímavý horor, ale horor se nedostavil... Rádoby vtipné scény mi vtipné vůbec nepřipadají, bát se o toho taky nebudete... Chvílemi se nestačíte divit co všechno hlavní postavy přežijí. Zajímavý nápad, ale myslím, že mohl být využit mnohe lépe. Škoda.