Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Iron Man 3

Iron Man 3 (2013)

Propojenost u Marvel filmů je úžasná a nekončí. Iron Man 3, jelikož iron mana ( Robert Downey Jr. ) zbožňuji, mě velmi překvapil úplně jiným dějem než se dostávalo v traileru. S troškou propojenosti s filmem Avengers, musím říct, že film mě ohromil. Jak jedinečností děje tak propracovanými efekty. Vtip v těchto filmech nechybí a to dává tomuto žánru jiskru a úspěch. ROZHODNĚ DOPORUČUJI !!!!!

12 let v řetězech

12 let v řetězech (2013)

Velký, procítěný a super natočený film! Nespustil jsem oči. Někdy až moc kruté ale to k tomuto filmu muselo být. Byla to strašná doba a režisér chtěl všem divákům dokázat jak moc strašná. Divím se, že hlavní herec nebo režie nebyli obdařeni Oscarem protože takto citlivé a skvěle zpracované téma, vyvrcholené skvělým hereckým výkonem, by sošku zasloužilo. Poklona a napálím tomu 5* bez rozmyšlení.

Sedm

Sedm (1995)

Občas jsem se nestačil divit! Super promyšlený děj a oba dva herci super výkon. Film Vás rozhodně nenechá odejít. Byl to jeden z prvních filmů, co jsem od Finchera viděl a od té doby má režisér můj obdiv. Jsem rád, že konec zůstal i přes nějaké problémy zachován. Brad Pitt řekl, že to tak zůstane tak to tak zůstalo. Tento film opravdu patří mezi elitu a já nemůžu jinak než 5 hvězd.

Hobit: Bitva pěti armád

Hobit: Bitva pěti armád (2014)

A je konec. Konec velkolepé výpravy a nadmíru kvalitní práce Petera Jacksona! Klobouk dolu před nim a tím co dokázal. Pán prstenů a Hobit jsou a zůstanou mezi mými nejoblíbenějšími. Je to skvost a neskutečná propracovanost. Nádherné prostředí, skvělé opravdu skvělé obsazení spolu s výbornými výkony a doprovázené nádhernou hudbou. Děj posledního dílu mi dal to co jsem potřeboval. Efekty na jedničku s hvězdičkou a atmosféra filmu s Vámi hýbe sem tam. Opravdu jsem se do toho zažral. Hltal jsem emoce a samozřejmě skvělé boje jak armády proti armádě tak může proti muži. Opravdu mě mrzí, že se nemůžu těšit na další dobrodružství ze Středozemě. Patří všem veliké DÍK za to co mi naservírovali. Obrovský obdiv a palec nahoru. Tady hvězdičky nemají smysl. Tohle je SRDEČNÍ ZÁLEŽITOST!!! Miluji to a vždy to rád skouknu znovu.

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Harry Potter a jeho sága. Úžasné a originální! Moje slova pro kouzelníka na jehož každý díl jsem byl v kině a užíval si to. Já to prostě žral od prvního dílu až do posledního. Některé jsem viděl desetkrát některé pětkrát ale vždycky až do konce. Herci tomuto filmu obětovali své mládí jak je i vidno od prvního dílu až do posledního. Ode mě mají VELKÝ obdiv za herecké výkony! Snad se jim bude dařit dále v jejich kariéře. Za ságu Harryho Pottera - děkuji!

Jurský park

Jurský park (1993)

Je to opravdu přesunutí někam jinam. Filmový zážitek pokaždé co to vidím. Unikát propracovaný do nejmenšího detailu! Jako malý jsem miloval dinosaury a tohle pro mě byla vždycky pastva pro oči. A Spielberg si s tím poradil takovým způsobem, že v tu dobu co Jurský Park vyšel, byl bezkonkurenční.

Ovládací panel
4 body