Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Biografie (6)

Pascal Duquenne (herec)

14.10.2012

Pascal Duquenne, herec a umělec s Downovým syndromem se narodil 8. srpna 1970 v Vilvoorde v Belgii. V současné době žije v Bruselu.Pascal Duquenne se začal zajímat o umění již od dětství, zejména pak jako člen souboru Créahm (soubor sdružuje umělce s mentálním postižením) v Bruselu, se kterým se podílel na mnoha tanečních a… (více)

Laura Haddock (herečka)

13.06.2012

Laura Haddock se narodila v roce 1985 v Hatfield, Hertfordshire, Anglie. Tato talentovaná herečka vyrůstala v Hatfieldu se svou sestrou a rodiči. Navštěvovala školu St. George's School a v sedmnácti letech odjela do Londýna za účelem studií dramatu, kde nyní žije společně se sestrou. Objevila se několikrát v divadle, ale… (více)

Tomasz Bagiński (režisér / scenárista / herec)

05.03.2011

Tomek Baginski přesněji Tomasz Bagiński se narodil 10. ledna roku 1976 v Białystok, což je největší město v severovýchodním Polsku. Tomasz je mladý, velice talentovaný ilustrátor, animátor a režisér a co víc, je samouk. Tudíž jeho umělecký talent je zakotven hluboko v něm.První film, kterým o sobě dal Thomasz vědět, nese název… (více)

Antonia Thomas (herečka / scenáristka / producentka)

25.01.2011

Antonia Thomas je mladá talentovaná anglická herečka, která se narodila v roce 1987. Nejlépe známá je díky jedné z hlavních rolí ve velmi úspěšném Britském seriálu MISFITS, kde ztvárnila roli teenagerky Alishy.Studovala herectví na Bristol Old Vic Theatre School, kterou absolvovala v roce 2009. Antonia byla také členem National… (více)

Sonja Bennett (herečka / scenáristka)

02.11.2010

Mladá talentovaná herečka Sonja Bennett se narodila 24. srpna 1980 ve Vencouveru v Kanadě. Je to herečka, jejíž tvář je v poslední době známa především díky roli ve velmi úspěšné kanadské komedii YOUNG PEOPLE FUCKING.Do její filmografie patří především celá škála TV seriálů a TV filmů. Ze seriálů se jedná např. o divácky… (více)

Aaron Abrams (herec / scenárista / producent)

29.07.2006

Aaron Abrams je americký herec a scénárista, který se narodil 12. května 1978 v Torrontu. Není to tak dávno, kdy jeho jméno znali převážně v Kanadě a zbytek světa o něm neměl větší ponětí. Přitom dnes už ho má v povědomí spousty diváků po celém světě.První role, ve které jsme Aarona mohli vidět a díky které se dostal do… (více)

Reklama