Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Fantasy
  • Krimi

Recenze (592)

plakát

Rodinný typ (2019) (seriál) 

Absolutní vrchol indické kinematografie. Příběh na úrovni Homeland: první a druhá série se odehrává v Indii, Pakistánu, Afghanistánu, Velké Británii, Srí Lance, Francii... jedná se o napínavou hru, ve které teroristi mnohdy přechytračí vyšetřovatele a pomotají hlavu rovněž divákovi. Samotná akce je pak luxusně natočená. Nikdy by mě nenapadlo, že v seriálu uvidím 12 minutové akční scény na jeden záběr na úrovni Extraction! Těch bylo v prvních dvou sérií pět a každou z nich si doteď s úžasem vybavuji. 10/10. Těším se na třetí sérii a určitě kouknu na další projekty tvůrců a indické seriály od Amazonu.

plakát

Sirotek: První oběť (2022) 

Předchozí díl super, ale tohle působilo jako německý tv film. VFX na konci hrozné teda. Divím se, že to běží v kinech.

plakát

The Twin (2022) 

Okoukaný, neoriginální Final twist jsem uhádnul v první minutě filmu... zdlouhavé, nic moc.

plakát

Resident Evil: Raccoon City (2021) 

Hry jsem hrál, ale tohle mě dost zklamalo. Vpodstatě zombie film docela o ničem, bez jakékoliv atmosféry. Škoda, že nesáhli po VII, prý k tomu málem došlo. Každopádně Kaya potěšila, stejně tak reference na hry. No, kdybych Resident Evil nehrál, tak tomu dám asi odpad. Pro zajímavost: Ice Nine Kills moc nemusím, ale tenhle jejich videoklip je snad lepší než celý tento film: https://www.youtube.com/watch?v=JZMlDGdzysk

plakát

Hour of Lead (2020) 

Má to zbytečně dvě hodiny, působí to hůře než indická telenovela a herecké výkony - a na ty si já snad nikdy nestěžuju - byly OTŘESNÉ

plakát

Noví mutanti (2020) 

Potenciál to má obří, X Men jako horor může být skvělý film. Herci byli taky super. Tady tohle mělo docela dobrý rozjezd - sice trochu nudný - ale závěr (posledních 20 min) mě fakt zklamal. Taky mi chyběl jakýkoliv zvrat.

plakát

Proximity (2020) 

Začalo to nadějně... zhruba před polovinou se to ale proměnilo v nekoukatelnou blbost.

plakát

Hamlet (1990) odpad!

O ničem, herci hrozní, dialogy nesrozumitelné. Absolutně nudné.

plakát

Kladivo na čarodějnice (1969) odpad!

Kdyby to vzniklo v dnešní době, tak všichni říkají, jak je to nuda, vykrádačka, a že se tam nic neděje. Pro dnešní dobu neupožitelné.

Ovládací panel
28. nej uživatel USA
10 bodů