Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (19)

plakát

Opustit Las Vegas (1995) 

" Už nevím jestli sem začal pít proto že jsem ztratil práci, nebo ztratil práci proto, že jsem začal pít. " Fascinující film dokazující že těžká forma závislosti na alkoholu je skutečným peklem. Dost dobře nerozumím tomu, jak to že tenhle výjmečný film není mezi TOP 200 ??

plakát

Jeden navíc (2005) 

Tak jsem zase čekal něco jinýho, než se mi nakonec dostalo. Komedie to opravdu nebyla, spíš něco jako hořkosladký příběh o zamilované holce. Claire je jako vždy perfektní, ale to je z mého pohledu jediný výrazný klad filmu, já se u toho prostě chvílema nudil a tak ani honocení být vyšší nemůže.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Fenomén LOST dorazil k nám, po sledování jedé a půl série jsem na rozpacích s hodnocením. Pokud bych měl vytáhnout pár dílů, např. ty z konce 1. séria a úvodní tři z druhé, pak by to bylo na 10 hvězdiček. Nepamatuju si že bych u nějakýho seriálu byl schopen skouknout 4 díly po sobě a nemít dost. bohužel, pokud to vezmu z druhé strany, tak některé díly jsou sotva na 3 hvězdy. Je vidět, že tvůrci při honbě za penězi natahují seriál jak se dá. Druhou sérii mi potom neskutečně zprotivňuje přítomnost odporné mužatky Any-Lucii (Rodriguez) , jejíž chování ve mě vzbuzuje velkou zlobu, doufám že tato postava zmizí co nejrychleji. Jak už bylo řečeno, je faktem že první série je vlastně co se nějakých odhalení naprosto neplodná, lituju diváky sledující LOST na Nově s libovým dabingem, že budou čekat třeba čtvrt roku na pokračování.

plakát

Austin Powers - Goldmember (2002) 

Co blbnete ?? Jako že dvě hvězda a podobně ? Lidi, probuďte se a bavte se, dyť tohle je fakt prdel. Mě to někdy připadá, že lidi se styděj projevit svůj názor, to byste mohli dát ty dvě hvězdy i filmům s Funesem.

plakát

Jeho fotr, to je lotr! (2004) 

A to ještě jsou ty tři hvězdy dost slabý, mě to přišlo horší než jednička a to výrazně. Sice novej nápad, ale rodiče Fockera tomu až zas tolik nepřinesli, čekal jsem daleko větší zábavu. Samozřejmě pár velice dobrých vtipů se tu najde, ale podle mého, jednička byla o třídu lepší. Navíc tu v prvním díle krásná Teri Polo vypadá snad o 10 let starší a dost přibrala.

plakát

Rumové pralinky (1996) 

Zatim žádný komentář ? Podivuhodné !! Tak tedy začnu. příběh o klukovi co se chce celý život stát odborníkem přes dopravu a miluje svoji dívku ( Anne Heche ). Zajímavej film, hlavně díky právě zmiňované herečce, která patří mezi mé oblíbené a v tomto filmu se objevuje v hodně odvážných erotických scénách.

plakát

Princezna ze mlejna 2 (2000) 

Většina zdejších hodnocení zavání spíš snahou být IN a rádoby setřít Trošku namísto objektivního hodnocení. Samozřejmě netvrdím že tahle pohádky je něco světoborného, ale aby byla mezi 200 nejhoršími filmy, to si OPRAVDU nezaslouží. Nevim co jste před shlédnutím čekali, ale já byl celkem spokojen, několikrát jsem se opravdu od srdce zasmál. konec byl taky OK, tak si kladu otázku, co jste čekali vy ? Nechápu ?!!

plakát

Sexbomba od vedle (2004) 

Místy docela vtipný, jindy zase moc zdlouhavý, mě to vychází na čistý tři hvězdy, čili 60 %. Ale nevim jak vy, já sem nepochopil ten závěr s tím filmem, skutečně bylo plánem nějakýho pornomagnáta natočit film o sexuální výchově ?? A kam se poděli ty nadržený pánové ? Sem z toho poněkud zmatem.

plakát

Prime (2005) 

Čekal jsem klasickou romantickou komedii, ale to co přišlo mě zcela " dostalo ". V nejlepším slova smyslu, vinikající představitelé ve všech rolích, přesto Uma ještě všechny o třídu převyšuje. Rozhodně to není klasická komedie, jak by se mohlo na první pohled po přečtení obsahu zdát, naopak příběh se zabývá skutečnou, reálnou zápletkou.Při sledování filmu jsem byl velice zvědav jak se vyvine druhá půle a dopadlo to nejlépe jak mohlo, konec je fantastický, dojemný, krásný. Pro mě osobně jeden z nejsilnějších zážitků. Nádherný film.