Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (415)

plakát

Krásno (2014) 

Dost přitažené za vlasy, vyhrocené situace, ale mne to docela bavilo a dost jsem se zasmála :D

plakát

Žid Süss (1940) 

Tenhle snímek má jedinou vadu a to, že nemá nic společného s knižní předlohou. K mé smůle jsem knihu právě dočetla a těšila jsem se na filmové zpracování, ale je to úplně jiný příběh s jiným sdělením k divákovi. Takže musím hodnotit jako samostatnou jednotku a ano nebyl to na tu dobu špatný film, ale propaganda byla tak okatá až mě to chvílemi otravovalo.

plakát

Ve jménu krále (2007) 

Vezmeme dvě hodiny a zkusíme do nich nacpat úplně všechno, co jde...

plakát

Smrt Anežky Hrůzové (1992) (TV film) 

S obsahem souhlasím, ale vůbec mě nezaujal způsob zpracování.

plakát

Zločin v Polné (2016) (TV film) 

Ano hodnotím opravdu vysokým počtem hvězd. Před deseti lety jsem na období Hilsneriády psala práci. Už tehdy jsem si říkala,že by to bylo výborné na filmové zpracování. Do rukou si to vzal pan Polesný a já mu gratuluji. Perfektně zpracované, výborně vysvětlené laikovi. Opravdu jsem nadšena.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Tarantino byl pro mne vždy zárukou kvality. Mám ráda jeho styl vyprávění, zpracování i humor. Neříká, že jsem se nebavila, ale první polovinu bych vystřihla, protože až pak nastupuje náš běžný Tarantino, kdy se něco děje. Na můj vkus bych nečekala, že ho budu hodnotit tak nízkým počtem hvězd. Ano tenhle film si budu pamatovat, ale Tarantino mi v minulosti dal moc vysokou laťku a tímhle filmem se k ní ani nepřiblížil.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Britové to prostě umí s elegancí a ladností sobě vlastní... Napínavé, akční a plné jejich pověstného humoru. Bavila jsem se od začátku do konce :)

plakát

Pozemšťan (2007) 

Jak vytvořit zábavu na cca hodinu a půl? Zavřeme vzdělané lidi do jedné místnosti a hodíme jim opravdu zajímavé téma. Fakt mě to bavilo...

plakát

Proč bychom se netopili (2009) (seriál) 

Za svůj život jsem na vodě byla pouze párkrát, ale moc dobře si to pamatuji, Napětí, sranda, sport, relax - prostě vše, co můžeme najít v tomto seriálu. Trošku mi přišlo zbytečné, posouvat se v ději o x let dopředu. Myslím, že seriál z jedné vody by byl dostačující a zábavný. Poslední díly už mne nebavily a už vůbec se mi nelíbil závěr celého seriálu. Z oddechovky se pokusit udělat drama mi přijde zbytečné.

plakát

Chlapectví (2014) 

Nevím, co k tomu říct. Jeden život obyčejného chlapce. Nebylo to špatné, ale myslím si, že to je film, na který brzo zapomenu. Jediné, co mi zůstane v paměti je to, že se to natáčelo dvanáct let a herci opravdu stárli. Natáčet něco dvanáct let a nevědět jestli se to lidem vůbec bude líbit, by pro mne bylo dost děsivé. Herecké výkony byly dost průměrné a chvilku mi přišlo, že období chlapce bylo useknuté v nějaké chvíli, která mne zaujala a film se k tomu už nikdy nevrátil a naopak navázal v další chvíli, která mi k tomu úplně neseděla.

Ovládací panel
6 bodů