Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (25)

plakát

Penny Dreadful (2014) (seriál) 

Tak tenhle seriál je pro mě jedno z největších překvapení! Skvělé obsazení, hutná atmosféra a chvíle, kdy se raději dívám jen napůl oka. Eva je vážně výborná, tahle role jí fakt sedne a velice příjemně překvapil Josh. Jen tak dál!

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Tak to byla paráda! Ve 3D určitě. I když někdy jsem ty rychlé pohyby až nestíhala :D Ale to nedávám jako mínus. Nechyběla tomu akce, bylo se na co koukat, Steve i Natascha jsou vážně k sežrání! A i celé to téma mě zaujalo, protože v dnešní době mi to ani jako science fiction nepřišlo. Možné je vše.

plakát

TýTý 2013 (2014) (pořad) odpad!

Hodnocení "odpad" nedávám za hlasování, to si odhlasovali diváci a i když s hlasováním moc nesouhlasím, tak Dáši jsem to skutečně moc přála. Ale opravdu mě zklamal Karel Šíp v roli moderátora. To, jak každému skákal do řeči... vím, že takové pořady jsou vždy v časové tísni, ale mají si tedy stanovit větší časový limit a pak by se předešlo tomu, jak Šíp každému necitlivě skáče do řeči. Bylo to fakt trapné a šlo vidět, že i oceněným to nebylo milé. A to, že celý večer četl z papíru, to raději ani komentovat nebudu. Prostě mě to hodně zklamalo.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Tenhle seriál, to je prostě bomba!!! Matthewa McConaugheyho jsem si v této dramatické roli zamilovala a Woody Harrelson mu zdatně sekunduje. Škoda, že to má jen osm dílů :( Opravdu doporučuji!!!

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Tak tohle se mi hodně líbilo. Matthew McConaughey je v těch dramatických rolích dost dobrý. Rozhodně se mi líbí víc, než ty romantické filmy, které točil dřív. Už mě uchvátil v True Detective a tohle je další role, která mu sedla. A Jared Leto je prostě roztomilý :) Ožehavé téma, u kterého nikdy nevíte, jak to dopadne, ale tady se to myslím povedlo.

plakát

Zemřít ukamenováním (2009) 

Tento film ve mě zanechal hluboký zážitek. Celou dobu jsem měla "husí kůži" a bylo mi zle při představě, že v tuto chvíli, kdy já si v klidu žiju v ČR, tak ve stejnou chvíli možná někde v Íránu ukamenovávají nějákou ženu. Je to pro mě nepředstavitelné a šokující. Nejhorší je, že nikdo není schopen s touto situací nic udělat. Proto obdivuji každého, kdo se touto záležitostí zabývá v samotném Íránu i za rizika, že sám může být za svou snahu postihován.

plakát

Předčítač (2008) 

Úžasný film! Neskutečně silný zážitek. Tento snímek vás přinutí k zamyšlení, jak by jste se vy zachovali ve stejné situaci. A také mi došlo, jak podobné věci se dějí i v této době a my se chováme naprosto stejně, jako tehdejší generace. Vždyť i v dnešní době není ani zdaleka na celém světě mír a co my děláme? Co vlastně můžeme dělat? Je to stejné, jako za 2. světové. Všichni o tom věděli, ale nic neudělali. A co vlastně mohli dělat? Opravdu film, který ve mě zanechal hluboký zážitek a ještě teď o něm přemýšlím.

plakát

Zmizení (2013) 

Výborný film! Téma dost depresivní, úplně jsem cítila tu zoufalost, zejména otce, který je schopen udělat cokoliv, aby své dceři pomohl. Tady jde názorně vidět, kam až je člověk schopen zajít, aby ochránil své bližní. Hercům jsem vše věřila a ani nepovažuji za mínus délku filmu.

plakát

Gravitace (2013) 

Imax sice u nás nevedeme, takže muselo postačit 3D kino, ale i tak jsem nadšená! Tohle je opravdu film do kina, v televizi to rozhodně tak silně nevyzní. Děj skoro nulový, ale tady jde hlavně o ty pocity. Opravdu na mě skoro celý film padaly pocity zoufalství a alespoň trochu jsem se vžila do té neřešitelné situace, v jaké se hlavní hrdinové octli. Takže za mě říkám... BRAVO!