Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (188)

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

Upřímně,chvíli mi trvalo,než jsem se vžila do děje..začátek byl z mého pohledu takový rozpačitý a to je asi důvod,proč tomuto filmu nedám pět hvězdiček,ale čtyři. Plus tento film a hlavní postava,není moc podle reality,ale i přesto,tenhle film má své obrovské kvality. Určitě to stojí zhlédnout,pokud jste tak ještě neučinili.

plakát

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 

Tenhle film jsem viděla poprvé v dětství a spoustu věcí jsem nepochopila-přirozeně. Když jsem to však jednou viděla pořádně a byla o několik let starší,pochopila jsem všechny vtipy a musím uznat,že jde opravdu o vydařenou komedii.

plakát

CBGB: Kolébka punku (2013) 

Tři hvězdy jsou podle mě optimální,ale každý to může vidět jinak. Nejsem fanouškem punku,na tenhle film jsem se dívala kvůli Alanu Rickmanovi,který hrál opět skvěle,ale ty vlasy?Bez komentáře. Na můj vkus byl film až moc životopisný,ale i tak jsem se bavila a užila si to. Pokud někdo není fanouškem punku nebo Alana Rickmana,asi ho film nechytne..i když,nikdy neříkej nikdy. CBGB má něco do sebe.

plakát

Dogma (1999) 

Filmy tohoto typu se mi těžko hodnotí.Žádné velké umění ,pokud se nepočítá způsob podání církve a Boha samotného,ovšem Alan Rickman opět exceluje,ale to už u něj beru jako samozřejmnost. Tenhle film pobaví, i když fanatičtí katolíci by asi byli jiného názoru. Mě se to líbilo,nečekala jsem nic velkého a poté jsem byla překvapena. Za mě 4 hvězdy.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Ze začátku jsem nevěděla,o čem ten film vlastně je,pak jsem se však na něj zasoustředila a nemohu napsat,že jsem se nudila. Místy je to sice typická romantická komedie(hlavně konec),ale mělo to určitou úroveň,hlavně pokud jde o obsazení. Váhala jsem mezi 3 a 4 hvězdičkami,ale dávám 3,protože to přece jen nebylo tak výjimečné.

plakát

Klub sráčů (2000) odpad!

Na tohle "dílo" jsem se nedívala dobrovolně,spolužáci to pustili ve škole a musím napsat,že tohle je jedna z největších kravin,co jsem kdy viděla. Proč tohle vůbec někdo někdy natočil? Dle mého názoru se u toho můžou pobavit jen prázdné mozky bez filmového vkusu. Vím,lidé nechtějí žádné velké umění a chtějí se hlavně bavit,ale tohle bylo nechutné,nikoli vtipné. Odpad to zcela vystihuje.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Film Andělé a démoni je v mých očích o něco slabší,než Šifra mistra Leonarda,ale líbilo se mi to. Dle mého názoru si tento film zaslouží o něco vyšší hodnocení,protože si nemyslím,že by to šlo natočit lépe. Není to dokanalé dílo,ale pokud máte filmy tohoto typu rádi,nemůžete se nudit.

plakát

Wanted (2008) 

Celé mi to přišlo poněkud na hlavu, námět mě nezaujal, ale možná je to asi tím, že jsem holka a filmům tohoto typu nerozumím.

plakát

Pod jednou střechou (2010) 

Čekala jsem, že to bude horší, mnohem nudnější a že to asi po první reklamě přepnu. Docela mě to překvapilo, ne že by to byl film, na který bych se mohla dívat pořád, ale pro jednou to bylo dobré.

plakát

Šmoulové 2 (2013) 

Pohádka je to hezká, i když musím přiznat, že bych to víckrát než dvakrát dobrovolně neshlédla. Žádný zázrak, ale na slabší tři hvězdy, dvě za zpracování, jednu za námět, to stačí.