Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční
  • Drama

Oblíbené filmy (10)

Pátý element

Pátý element (1997)

Tohle je moje srdcová záležitost se ségrou to prostě žereme. Měli jsme i hru na playstation 1, kterou jsme několikrát dohráli.Hlavně se tu sešli i mojí oblíbení herci. Skvěle podané výkony a hlavně je to bráno s originálním humorem. Pecka, doporučuji !!!

Dědictví aneb Kurvahošigutntág

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992)

Legendární hlášky, které se objevují pořád mezi lidmi. Výborný Bolek v roli vesnického burana tahle role pro něj byla, jak ulitá. Pro mě nejlepší česká komedie ke, které se můžu pořád vracet :) “ Věříte v boha? “

Telefonní budka

Telefonní budka (2002)

Výborně zahraný thriller v telefonní budce.Kdo by to řekl, že se dá natočit film v délce 81minut jen v budce a je tak úspěšný.Colin Farrell v roli naprosto úžasný zobal jsem mu z ruky a záporák Kiefer Sutherland v roli odstřelovače zabijáka, mluvícího po celý fim do telefonu taky parádní.Napínavé od začátku do konce a ani chvíli jsem se nenudil. " Není to zvláštní ? Slyšíš telefon, ale může volat bův ví kdo, ale když zvoní telefon, tak se musí zvednout ".

Predátor

Predátor (1987)

První seznámení s predátorem a navíc v hlavní roli se svalovcem Arním:D.Džungle parádní atmosféra k řezbě proti predátorovi.Tenhle film mám moc rád a viděl jsem ho hodněkrát.

Le Mans '66

Le Mans '66 (2019)

LE MANS '66 je neskutečná automobilová bomba, kterou jsem hltal z plátna jako kvalitně propečený steak. Bale si roli zase neskutečně užil a ukázal, že je to stále pan herec. Damon trochu zaostával, ale po čase si mě také získal a byl bezvadnej. Jak film skončil a jely tam už jenom titulky vůbec se mi nechtělo ze sálu pryč a dal bych si to klidně ještě znova. Další kino projekce je povinnost. Doporučuji a dávám 100%.

V zajetí démonů

V zajetí démonů (2013)

Wauuu!!! Tohle byl naprostý nářez. Wan potvrdil, že i z námětů jako je dům po tragické minulosti a plný duchů umí vytřískat maximum. U snímku jsem se několikrát pořádně lekl, naskočila mi husí kůže a srdce mi tlouklo o sto šest. Měl jsem zatajený dech po celou dobu a těšil se na další sekundu filmu. Je pravda, že u konce trochu sešlápl brzdu, ale to se přehlíží když se celou dobu skvěle bavíte. Tohle mi opravdu sedlo a chválím MovieZone za uspořádání téhle projekce. Je dobře, že se Pacific Rim nakonec neuskutečnil. Hrozně mě bavila atmosféra s velkým "A" v kině, které dokázalo udělat osazenstvo kolem mě. Za mě 100%