Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (21)

plakát

Vraždy v Midsomeru (1997) (seriál) 

Vraždy v Midsomeru je jeden z nejlepších detektivních seriálů vůbec. I když se někdy divím, že celá ta vesnice ještě není povražděná a podle nových míst atd by člověk spíše čekal, že Midsomer je spíše velkoměsto..no nicméně je to skvělý seriál i tak:-) Jen teď, když starého Barnabyho nahradil nový, už mě seriál tolik nebere, ale stejně je to super seriál.

plakát

Sinister (2012) 

Vcelku dobrý horor, ale čekala jsem od toho trochu víc. Tím, že jsem se ale na film dívala s více lidmi, kteří sem tam vykřikli strachy, tak to mělo celkem dobrou atmosféru a taky jsem se bála.

plakát

Moderní Popelka: Byla jednou jedna píseň (2011) 

Přesně kvůli takovýmhle filmům, než se člověk podívá na nějaký film ptá, jestli je to americká kravina. Tohle rozhodně je americká kravina. Bylo tu už několik zpracování popelek a takhle je jistojistě ta nejhorší. Jediný důvod, proč jsem filmu dala jednu hvězdičku byl, že děti, tak..do deseti let, to spolehlivě zabaví. Hrozná ptákovina, ale s jednoduchým dějem, takže děti jsou nadšení.

plakát

Hiiro no Kakera - Dai ni šó (2012) (série) 

Opening byl mnohem lepší, než u první řady, ale v prvním díle spousta opakování, že si myslím, že ho můžete naprosto přeskočit.. ten první díl mě tak odradil, že jsem myslela, že se na zbytek vykašlu. No, nakonec jsem tedy zkusila další díly, ale už to nebylo ono. Zápletka je pořád nicméně stejná. Až na pár detailů, které přidali. Nicméně je to opět takový průměrný seriál, který poslouží, jako takový odpočinkový.. (3 hvězdičky).

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Vampire Diaries byl seriál, který jsem přímo milovala a jakmile vyšel nový díl, tak jsem ho musela vidět - a to hned. Bohužel, jak už to u úspěšných seriálů bývá, všichni se z toho snaží, co nejvíc vytěžit a tak stále to protahují, vymýšlí nové zápletky, díky nímž uvedou další sérii a ta se vyvine v další zápletku...no a budeme tu mít už pátou sérii. První série: fakt bezvadná. Byla originální a nápaditá, plná nadpřirozených postav. Druhá..ještě to šlo, vcelku dobrá, ale pak to přišlo. Další byla už je kravina roku (nechci používat to slovo na s..). Myslím, že lidé, co se podílí na tvorbě seriálu by měli skončit v nejlepším. Protože takhle to pak dopadá. Škoda. :-(

plakát

Hiiro no Kakera - Tamajori hime kitan (2012) (série) 

Je fakt, že seriálu hodně scházelo, ale jakožto takový odpočinkový seriál je to dobrý. Vcelku vtipné postavy, originální děj...není to typ seriálu, u kterého bych se musela hned podívat na další díl, ale jako takový seriál do nudy postačí.

plakát

Líbáš jako ďábel (2012) 

Sice film mohl být o hodně lepší v ději, ale bavila jsem se. Bohunka a Bambulka jsou prostě nejlepší! Zvláště Bohunka dost válí. :-)

plakát

Cesta do fantazie (2001) 

Pět hvězdiček dávám opravdu málo filmům, ale tohle je taková moje srdeční záležitost. Cesta do fantazie byl můj první anime film a díky němu jsem propadla do světa anime a film si totálně zamilovala! Nápad, kterým film kypí a k tomu pěkná hudba..:-) Postavy jsou navíc sympatické a velmi pěkně vytvořené.

plakát

Anna Kareninová (1997) 

Ze všech Annin Karenin je to podle mě nejhorší film. Lev Nikolajevič Tolstoj napsal nádhernou knížku a právě takovéhle filmové zpracování člověka odradí od knihy a příběh jde ke dnu. Mohlo to být horší, ale také lepší. Je to takový průměr, proto tři hvězdičky.