Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (60)

plakát

Květy války (2011) 

Krásný film, opravdu se mi příběh dostal pod kůži.

plakát

Hunger Games (2012) 

krásný příběh, jen mě trochu štve že bude zas zfilmován na 4x

plakát

Babovřesky (2013) 

Tak kde bych začla. Začnu propagací. Většina z nás ví že čím větší propagace tím horší film, čím víc nominování na cenu tím větší odpad. Já bych to tak černě neviděla. Co se týče obsahu, tak ten byl tragický přiznávám. Co se týká hlášek, už jsme na tom trochu lépe, ale né vždy se zadaří. A za posleední je to ten typ filmu, který se opravdu zavděčí jen malé většině diváků.Já jako děvče z malého města (no možná i vesnice) chápu význam filmu, proto je to pro mě úsměvný, jelikož je fakt že vše tohle se děje i v realitě :)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Měla jsem možnost shlídnout pouze 2ku. Když jsem četla tak velká jména jako stallone, schwarzenger, noriss atd. nejdříve jsem si myslela že to bude propadá, jak to většinou bývá u filmů s více "velkých herců" Tenhle žánr nevyhledávám, ale musím říci že mě to naprosto uchvátilo. Samozřejmněmusím splašit i 1 díl. Všem vřele doporučuji a myslím že se budete bavi od začátku do konce a film vás jednodušše nenechá unudit"

plakát

Záhada Hory mrtvých (2013) 

Mě uchvátil převážně příběh - obsah. Jsem typ člověka co by mohl spekulovat o různých "zakázaných experimentech" , jako fanoušek (převážně) hororů, fantasy i thrilleru musím dát kladné hvězdy za příběh, odebrat hvězdu musím za nesmyslný konec ( já jsem prostě názoru, že zmutovaný lidi je nuda, a takový scénář vyxmyslí pouze člověk bez bujné fantazie :) ) , dále odebírám hvězdu za snahu (jako např. blair witch) na comeback nízkorozpočtových filmů ve stylu "jsme studenti a točíme dokument " Když to shrneme za podívání to určitě stojí, ale moc od toho nečekejte

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Miluju tenhle žánr, miluju tajemno, záhadno nadpřirozeno. Odjakživa mě to k tomu táhne. Proto jako fanoušek hororových věcí musím uznat, že ano není podloženo skutečnýmy událostmi, ALE celek budí to co má - zvědovast, strach, tajemno, zápletky a dokonce závislost. rozhodně se těším na 3 pokračování :)

plakát

Krev Borgiů (2006) 

Film mě velice zajímal a nepustil avšak nakonec jsem zjistilaa že mi také vůbec nic na konci nedal.

plakát

Mama (2013) 

Koneně horor po dlouhý době u kterého se dokonce budete i bát :) Já osobně horory s dětičkama považuju za ty nejvíce hrozivé a tady se na to vsadilo dvojnásob a světe div se ono to konečně někomu vyšlo a zrodil se dobrý horor :)

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

První série super - 2 ujde ,3 nudaa aneb pořád to stejné. Líbí se mi děj já tyhle trochu tajemný seriálky můžu, ale postupem času co sledujete jednu sérii za druhou a nic se nedozvídáte váš zájem opadá, ale určo doporučuji shlédnout a udělat si názor

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Velice napínavý seriál s trochu jiným dějem a humorem. Tohle já můžu ! Koukala jsem až do 6 série.