Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Oblíbené herečky (10)

Helena Bonham Carter

Helena jse mi líbila myslím, že vždycky kterýkoli film s ní jsem si koukla vždy byl dobrý a ona byla taky vynikající, jestli hrála s Danielem Raddclifem nebo s Johnnym Deppem vždy byla výtečná..

Una Stubbs

Unu miluji z dvou důvodú, hrála v Sherlokovi od BBC a hrála Slečnu Marplovou, kterou mám nějakou kratší dobu taky ráda :)

Sigourney Weaver

Tuhle herečku mám taky ráda, protože hrála v Avatarovi, ale taky proto, že skoro vždycky ve filmech umře, ale samozřejmě i proto, že je v herectví fakt dobrá...

Maggie Smith

Maggie Smith jsem taky nejprve neměla ráda, ale když si s ní kouknete pár filmů taky si ji oblíbíte, nejvíce jsem si ji oblíbila v Harry Potterovi...

Shirley Henderson

Sherlay jsem poprvé viděla v seriálu Slečna Marplová a od té chvíle jsem zbožňovala Brity... no tak né, torchu později, ale taky s tímhle to má hodně společné, každopádně nechápu jak může někdo vypadat tak mladě a úžasně i v takovém věju... fak před ní mám respekt :)

Zoë Wanamaker

Zoe se mi líbila hnedka jak jsem ji viděla v Harry Potterovi o to víc mě překvapila v Doctorovi Who.... kdo něco z toho neviděl odporoučím skouknout a posoudit na jaké úrovni je tahle herečka :D

Emma Watson

Emmu moc jako herečku nemusím, ale má fakt dobrý výkon co se hraní týče, samozřejmě že ji znám z Harryho Pottera a ještě jsem nic dlašího s ní neviděla, ale.. jestli bude něce zajímavého tak si to kouknu.

Angelina Jolie

Angelinu ani moc nemusím, ale bohužel je c skutku dobrá herečka a spíš mám raději filmy, ve kterých hraje než ji samotnou, každopádně je dobrá herečka..