Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (6)

James Stewart

5* - Život je krásný, Harvey, Mr. Smith goes to Washington, Okno do dvora, Muž, který věděl příliš mnoho, Přelet přes oceán, Shop around the corner, Glenn Miller story, Vertigo 4* - Provaz, Anatomie vraždy, Zlomený šíp, Vzpoura žen, Let Fénixe, Stratton story 3* - Philadelphia story, Tomorrow's Drivers, Mr. Hobbs takes a vacation /takové skóre u mě nemá žádný jiný herec -> NEJLEPŠÍ HEREC VŠECH DOB. Není charakteristický jen svými rolemi naprostých ultraklaďasů, ale taky svým specifickým hlasem. Proto na Jamesovy filmy koukám v originálním znění. Zkouknuto zatím 19 jeho filmů.

Sylvester Stallone

Slye beru hlavně jako herce, ale ve všech svých režijních výtvorech i hrál takže....Rockyho prostě miluju a vždy budu. Zatím zhlédnuto 6 jim režírovaných filmů.

Dolph Lundgren

Olympionik - takže výborný sportovec, mistr bojových umění, génius (udává se IQ 160), vystudovaný inženýr v oblasti chemie, mluví více jazyky, než je většina lidí schopna rozpoznat. Jeden z mých největších vzorů. Na začátku kariéry natočil několik slušných akčňáků, škoda jakým směrem se odvíjela později. Dneska měl být jednou z největších ikon akčního žánru! Škoda - neuvěřitelně prošvihlý potenciál. Třeba se po Expendables dvojce zase objeví pár slušných filmů.