Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (9)

plakát

Vlhká místa (2013) 

Helen je dle mého názoru zobrazením typické perverzní Němky s oblibou v nechutnostech nejhrubšího zrna. Užijete si plně všemožných nechuťáren od olizování jeté tělocvičné kozy, výrobu bonbonů ze spermatu, hromadné ejakulace na pizzu, stírání zadělaných prkýnek na veřejných záchodcích genitáliemi, přes úmyslné natržení svého konečníku po operaci hemeroidů o kličku na nemocničním lůžku až po výměnu zakrvácených tamponů se svou nejlepší kamarádkou.

plakát

Partička (2011) (pořad) odpad!

Tímto dekadentním pořadem hemžícím se záchodovým humorem a infantilními, trapnými až ostudnými scénkami převzatým ze stejnojmenného slovenského septiku jistě Michal Suchánek a Richard Genzer ztratili mnoho fanoušků, které si získali především díky pořadu TELE TELE. Tento pořad je tak ubohý až je mi za jeho aktéry hanba. Třikrát Fuj a šup s ním na nejbližší skládku.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Trošičku bláznivější, akčnější a divočejší přepracování klasické pohádky. Díky Chrisu Hemsworthovi jsem si neustále připadal že sleduji další díl Thora. Žádné shledání s roztomilými trpaslíky v jejich domku se nekoná, nýbrž setkání se se skupinkou nechutných a oplzlých trpasličích horníků, kteří se přifaří ke Sněhurce s lovcem. Film je plný přehnané akce, explozí a nepochopitelně neúčinných čar a kouzel. Sněhurka má tentokrát "koule" a vydává s kumpány sexy královně Charlize Theron pořádně vyprášit kožich. Pokud nebudete tento snímek brát příliš vážně (ne jako znásilnění klasické pohádky) a spíše jako parodii na současné akční filmy, tak věřím že Vás dokáže pobavit. Ovšem žádný zázrak se nekoná a na více jak jedno shlédnutí to alespoň z mého pohledu není.

plakát

Predátor (1987) 

Perfektně vybavené a vycvičené komando v čele s namakaným Árným, má za úkol eliminovat povstalce a zachránit rukojmí, jenže se po dokončení mise musejí všichni dostat do velmi vzdáleného místa extrakce a v tom se cestou střetávají se záhadným téměř neviditelným tvorem, který zabíjí jednoho po druhém. Teď už je jen na Árným aby mu nakopal zadek a jak se zdá, moderní zbraně mu moc nepomůžou. Legenda akčních filmů 80 let. Jedna z věcí, která dělá Predátora Predátorem je velmi povedený kostým, jež vypadá velmi nebezpečně, téměř nahání strach a je narvaný špičkovou mimozemskou technologií, která se s naší nedá vůbec srovnávat. Filmu též dominuje nespočet hlášek a "bezbolestná" - rotační kulomet M134. Film je geniálně zpracovanou myšlenkou souboje mezi elitním vojákem a mimozemským lovcem. Vždy se při sledování tohoto dílka dobře pobavím.

plakát

Kristian (1939) 

Celý rok nudný ženatý úředníček v cestovní kanceláři pročítající si cestovní prospekty a jednou do měsíce továrník, který sbalí každou ženu a nakonec před ní uteče. Takovouto hru tu na nás ten filuta Alois coby Kristián hraje dokud nenarazí na neodbytnou ženu, která si takové zacházení nenechá jen tak líbit a pořádně mu zavaří. Okouzlující Oldřich Nový a Adina Mandlová, komický elegán Čeněk Šlégl, muži v oblecích, ženy ve večerních šatech, hudba R. A. Dvorského, vůně orientu - prostě dokonalá filmová vzpomínka na staré časy.

plakát

Věc (1982) 

Tísnivá atmosféra, která by se dala krájet, Morriconeho podmanivé melodie, zajímavý a do jisté míry i originální příběh, neobvyklé prostředí polární výzkumné stanice a "loutková" monstra, jež předčí svou nechutností a autentičností mnohá současná digitální. - Tak tohle Vás zaručeně, pokud tento Carpenterův majstrštych sledujete pozdě večer v zatemnělé místnosti, dostane.

plakát

Jurský park (1993) 

Nadčasové vizuální efekty, které jsou pro tento film řekl bych stěžejními, jsou tak neuvěřitelně uvěřitelné a reálné, že zůstává rozum stát. Hned na začátku nás navnadí a vtáhne do děje ten úžasný přelet ve vrtulníku nad krásnou přírodou a dinosaury spolu s proslovem Johna Hammonda, jež jsou dnes již naprostou mnohokrát parodovanou klasikou. Diváka určitě zaujmou chvílemi temná atmosféra nočního pralesa, ve které se odehrává boj o přežití, s několika lekačkami, útoky T-rexe, všemožní dokonale vymodelovaní, jako živí dinosauři a nakonec i komická vložka se zlotřilým obézním zaměstnancem ("Neznáš tajné heslo, cha, cha, chá!"), jež na své činy pří útěku doplatí. Výborně odvedená práce Stevena Spielberga je dokonalou poctou Zemanově Cestě do pravěku.

plakát

Plivu na váš hrob (2010) 

Děj tohoto "filmu" je tak ubohý, že si ho snad vycucala z prstu psychicky narušená 10ti letá dívčina, kterou od útlého dětství zneužívá její strýc a nejraději by se mu pomstila. Jako horor se rozhodně netváří, je takový nemastný, neslaný, jde v podstatě jen o recitaci scénáře, hudba bídná, efekty jakbysmet, herecké výkony podprůměrné. Jediný kdo byl v této slátanině mnohonásobně znásilněn byl divák. Ta jedna hvězda snad jen za sympatickou Sarah Butler, které bohužel tato hlavní role moc nesedla.

plakát

Casablanca (1942) 

Výtečně zpracovaný příběh pravého gentlemana dávajícího přednost lásce dvou lidí(respektive svému rivalu) a dobré věci (jelikož ví že jeho rival dokáže se svou přítelkyní jako hnacím motorem být daleko větším přínosem pro protinacistický odboj, nežli on sám) před svími city, ve kterém exceluje charismatický Humphrey Bogart v hlavní roli. Tento klenot stříbrného plátna s vůní orientu a starých časů kdy si lidé v nouzi s noblesou vzájemně pomáhali Vám rozhodně doporučuji shlédnout, litovat určitě nebudete, už jen proto, že dle mého názoru je tento film jedním z nejlepších co nám 40. léta přinesla.