play@peace

play@peace

USA

0 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3
    • 26.3.2011  02:15
    Sonny Liston: Těžká váha (2008)

Tento film je ve skutečnosti mnohem lepší než se o něm píše. Každý fanoušek boxu by měl tento film zhlédnout.

• 19.11.2009  22:48
    Jaguár (1996)

skvělý dobrodružný film, u kterého jsem se ani chvíli nenudil.

• 19.11.2009  22:40
    Korsický případ (2004)

pohodová letní komedie, která si na nic nehraje a u které se příjemně odreagujete.

• 18.11.2009  14:21
    Operace Corned Beef (1991)

Asi nejlepší film s dvojící Reno-Clavier, nic dalšího se mi s nimi se mi tolik nelíbilo jako právě Operace Corned Beef, úžasný film

• 20.10.2009  00:30
    Třída 1984 (1982)

jednoznačně must-see záležitost

• 8.5.2008  22:42
    Iron Man (2008)

Upřímně když jsem poprvé uviděl Jona Favreaua na postu řežiséra, čekal jsem nějakou dětinskou adaptaci ve stylu Zathury apod. Jenže Iron Man mě velmi mile překvapil svou dospělostí. Takhle si představuju komiksovou adaptaci, jen těch akčních scén možná mohlo být o něco víc.

• 23.12.2007  22:33
    Animatrix (2003)

Každému člověku bych přál, aby alespoň jednou za život viděl toto geniální dílo, protože je to naprosto nepopsatelný zážitek hraničící až s osobním zážitkem, prostě něco jakoby z jiného vesmíru. Ještě týden po zhlédnutí se vám bude tajit dech, veřte mi....

• 18.6.2007  18:40
    Sexbomba od vedle (2004)

Hvězdička za Elishu a to je tak asi všechno, co se mi na týhle trapný komedii líbilo...

• 16.6.2007  00:04
    Údolí stínů (2002)

Asi jeden z nejhorších válečných filmů. Nemůžu si pomoct - 0%

• 5.6.2007  17:36
    Rocky II (1979)

Tak tenhle díl se mi líbil asi nejvíc. Tam, kde jednička zaostávala, to je zde dovedené k dokonalosti. Akorát má tenhle film smůlu, že jednička byla první :-)

• 5.6.2007  17:26
    Zastav a nepřežiješ (2006)

Celkem nářez, ale zhruba tak po 50 minutách už mě to začalo nudit.

• 4.6.2007  19:24
    Obhájce smrti (TV film) (2005)

Newím, je to nějaký divný. Každopádně film je sh*t.

• 8.5.2007  12:22
    Spider-Man 3 (2007)

Navzdory okolním komentářům je pro mě Spider-man 3 nejlepším dílem série. Scénář je možná maličko slabší a Venom měl dostat více prostoru, ale jinak vše Raimi zvládl na jedničku co se týče akčních a komorních scén. Ještě před dvěma týdny bych tenhle film nepochopil, ale nyní už ano :-).

• 17.1.2007  15:56
    Patriot (2000)

Nechápu vás, mně se to velice líbilo. Je tu sice cítit americký patos, ale narozdíl od jiných mi to v tomto filmu skoro vůbec nevadilo. Akce je slušná, herci taky a podle mě jeden z nejlepších záporáků všech dob v podání Jasona Isaacse. Prostě pro mě jeden z nejlepších historických kousků!

• 14.11.2006  18:42
    Šimon a Matouš jedou na rivieru (1975)

Jeden z nezapomenutelných filmů mého dětství. Nejlepší scéna jsou dva dva tiráci a malej fiátek. Jojo, kde jsou ty časy.... :-)

• 3.11.2006  23:12
    Čert ví proč (2003)

Vcelku pěknou pohádku zhatí úplně dementní konec, který pohřbívá úplně celý film.

• 2.11.2006  17:52
    Ro(c)k podvraťáků (2006)

Janák chtěl natočit se svojí dvojicí Kotek a Mádl něco trochu jinýho, méně trapnýho, ale vznikla pouze další debilní krimikomedie s ještě vetšími debily, jakými jsou Ko*tek a Mádl. Trapnost většiny scén je neúnosná a já nemůžu jinak. Odpad!

• 13.10.2006  21:53
    Olověná vesta (1987)

První polovina filmu ve výcvikovém táboře je skutečně dechberoucí a hravě strčí do kapsy třeba úvodní epizodu Bratrstva neohrožených s podobně psychoidním velitelem, druhá po přesunu do Vietnamu však ztrácí dech a nic moc se neděje a žádné nervydrásající momenty se nekonají (je vidět, že Kubrick na akční scény moc není). Kdyby si film udržel takové tempo, které nastolil na začátku, bylo by to super. Přesto se však jedná o kvalitní film a měli byste ho zhlédnout, i když třeba Četa se mi líbila malinko víc, byla víc naturalističtější.

• 24.9.2006  20:38
    Kód Navajo (2002)

Nářez, nemám slov, tohle prostě musíte vidět.

• 20.9.2006  16:26
    Zoolander (2001)

Nejsem žádný suchoprd, ale skoro vůbec jsem se u toho nebavil. Příblblý děj, mizerně hrající herci a dementní humor. Prostě komerční sračka.

• 13.9.2006  12:37
    Oliver Twist (2005)

Tenhle snímek mě nezaujal naprosto ničím. Oliver Twist nikdy nebyla moje oblíbená kniha a tímhle filmem se to nezmění.

• 9.9.2006  23:17
    Přepadení 2: Temné území (1995)

Nechápu nízká hodnocení. Film je svižný, záporáci taky celkem ujdou, perfektní hlášky (zku*venej nosič apod.) a výtečný Seagal, který zase všechny nakope do prdele. Narozdíl od jedničky se mi dvojka líbila mnohem víc.

• 8.9.2006  23:18
    Superman 2 (1980)

Skvělé, Superman je zpět a v plné parádě. Ještě lepší než první díl, zejména vizuální efekty jsou o něco lepší a Zod a spol. jsou podle mě ti nejlepší komiksoví záporáci. Proste paráda.

• 6.9.2006  19:11
    Let vetřelce (1991)

Mně se to docela líbilo. Dobrá akce i herci. Slušně jsem se bavil.'

• 4.9.2006  17:17
    Nemilosrdná spravedlnost (1991)

Dost možná nejlepší Seagalův film. Akce je vydařená, Seagal mlátí kdekoho na potkání a má dobré hlášky, hlavní záporák je také dobrý psycho (připomíná mi jednoho tlustýho neřáda ze základky), prostě doporučuju.

• 4.9.2006  17:10
    Přepadení v Pacifiku (1992)

Takový čistý průměr. Seagala mám celkem rád, protože vždy každýho zbije a nikdo pro něj není důstojným soupeřem, jako třeba Arnie nebo Sly. Prostě film je celkem dobrá oddechovka, nic víc nic míň.

• 4.9.2006  17:00
    Bazén (2001)

No, nebylo to tak strašné. Koukat se na to dalo a chvílema jsem se dobře bavil, ale víc, než variaci na Vřískot od filmu nečekejte.

• 30.8.2006  17:25
    Lovci duchů (TV seriál) (2005)

Viděl jsem pár dílů a podlě mě vůbec ničím nepřekvapující seriál.

• 30.8.2006  17:17
    Invaze (TV seriál) (2005)

Několikrát provařené téma o invazi mimozemské civilizace projevující se skrz podivnou nákazu. Ono je to ale přesto originální a zajímavé. Dává přednost tajemnu před akcí a to je dobře, proto si mě třeba takoví Lovci duchů příliš nezískali. Seriál má hodně tvrdou slupku, ale když vydržíte od začátku až do konce, zažijete mimořádný zážitek. Ale na některé díly Akt-X nebo Krajních mezí to nemá, protože strach z mimozemské hrozby tu není až takový. Škoda jen, že existuje jen jedna řada, ale moc se nedivím, v dnešní době jsou diváci zhýčkaní různými akčními řezačkami a tajemno je moc nezajímá.

• 29.8.2006  21:45
    Armageddon (1998)

Jeden z nejlepších filmů na konci devadesátých let. Michael Bay se blýsknul už ve Skále a zde režisérský um dovedl k dokonalosti. Akce a humor jsou zde dávkovány tak skvěle, že film ani na chvíli nepůsobí trapně (no možná scéna s tím kulometem by tam být nemusela) a neztrácí náboj. Doufám jen, že Transformers budou stejně tak skvělí.

<< předchozí 1 2 3