Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (86)

plakát

Sherlock - Poslední případ (2017) (epizoda) 

Já bych poslední díl shrnula slovy, který jsme vždycky na gymplu říkali naší češtinářce, když po nás chtěla zhodnotit nějaký to básnicky veledílo: "Táák... nóó... mně se ti líbilóó..." Tvůrci teda divákům předložili pěknej podfuck v podobě Euros, která je prostě tak geniální, že se tím vysvětlí všechny nelogičnosti s díry v ději. Trochu pruda, ale koukalo se na to hezky.

plakát

Rapl - Zimmer frei (2016) (epizoda) 

Tak jako závěr mě trochu zklamal. Naivní a hloupí mafiáni, bezdůvodně úplně otočivší "kágébák", závěr opět ukradenej z Nesba... No, seriál to byl fajnovej. Odfláknutým posledním dílem si to zkazit nenechám.

plakát

Rapl (2016) (seriál) 

Vykrádačka Nesba (jo, vim, že se to prej skloňuje "Nesbeho", ale to odmítám!) non plus ultra, včetně hlavního hrdiny, i když je asi o 30 cenťáků menší. Ale co, není to fuk? Proč nevykrást Nesba, když je tak dobrej!

plakát

Cestující v dešti (1970) 

Šmarjáá, to dřív jako všechny filmy bývaly takhle neskutečně mizerně zahraný? Já myslela, že Marlene Jobert měla bejt jakože dobrá herečka! No nic, budu si říkat, že to bylo tím dabingem. Na tohle se fakt moc nedalo koukat.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Nemám ráda, když se mě někdo pěknejma obrázkama, rádoby umělecku fazónou a rádoby skutečným příběhem snaží oblbnout a namluvit mi, že ten film byl zajímavější, než ve skutečnosti byl. A navíc byl tak ukrutně nelogickej! Já jsem normálně ochotná odpustit pořádný díry v ději a logice, ale tady, možná právě proto, že si to hraje na takovou perlu, mi to hrozně lezlo na nervy. Když to shrnu: Na začátku kapitán, či co to bylo, bez problémů obětuje x parťáků, uplave jim s lodí a nechá je postřílet indošema, aby pak kvůli jednomu týpkovi riskoval život těch pár přeživších, tahal ho bůhvíjak dlouho na nosítkách a pak je tam s ním ještě nechával napospas, aby ho mohli pohřbít. Většina postav, včetně Glassova syna, se chovaj jako kreténi a vlastně jedinej, jehož chování je konzistentní a logický je Hardy. Glass je ovšem borec a jelikož má ideální podmínky k rekonvalescenci, brzo se z plazivce stane chodcem, nakonec i jezdcem a pak bojujícím chodcem, přičemž mi celou dobu bylo úplně uprdele, jak to s ním vlastně dopadne. Kdyby se pan režisér místo ukazování pěknejch obrázků víc věnoval vykreslení postav, aby k nim mohl divák něco cítit, možná by to bylo lepší. Takhle jsem se spíš nudila. Zároveň ale nemůžu tvrdit, že zpracovaný a zahraný to bylo špatně. Takže asi ty tři, no...

plakát

Hodný dinosaurus (2015) 

Hurá, konečně přišla doba, kdy mohu začít se starším z krakenů navštěvovat kino! Zatím jsme to, bohužel, dotáhly jenom na animáky, ale tak třeba za tři roky dáme i další díl Star Wars. Tohle bylo poprvé za 3,8 roku, co vydržela bez pauzy, v klidu a hodná sedět celkem potmě 101 minut, což je kolosální úspěch, kterej si ty tři hvězdy rozhodně zaslouží! Pro mě nic moc novýho či zajímavýho, ale koukat se na to dalo a rozhodně to bylo lepší, než hrát 101 minut pexeso nebo Člověče nezlob se.

plakát

Dítě číslo 44 (2015) 

Ne, že by mě ta knížka nějak uchvátila. Vlastně to byla docela sračka a už od půlky jsem si říkala, že ten hlavní hrdina bude asi fakt vymazanej, když mu nedošlo, kdo že je jako vrah. Většina věcí v ní byla pekelně nelogickejch a nikdo rozumě uvažující tohle snad nemůže autorovi sežrat. Ovšem dá se nad tím přimhouřit oko, protože to bylo docela dobře napsaný (nebo přeložený nebo co vlastně) a jednoho to nenudilo. Jenže to film bohužel nebyl. Ani dobře napsanej, ani dobře zahranej (Tom Hardy se sice na roli hodil a považuju ho za celkem schopnýho herce, ale tady převážně jenom děsně moc krčil čelo), Noomi Rapace je tu fakt vošklivá (ne, že by to jinde byla kdovíjaká kočka, že jo), takže vzhledem k tomu, jaká měla bejt Raisa krasavice taky dost mimo mísu... Vlastně jsem chvíli uvažovala i o 2 hvězdách, ale zas taková hrůza to nebyla. Celkem dobře natočený, některý scény jsou fajn, má to místy i jakž takž atmosféru... Prostě slabší průměr, ale pro ty co to četli vyloženě zabitej čas.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Jenda za Árnýho, druhá za Emilku, který ty tmavý vlasy slušej mnohem víc, než platinová hříva, a třetí... hmmm... asi taky za Árnýho. Jinak taková průměrně zábavná, koukatelná akční slátanina.

plakát

Terapie láskou (2012) 

Za tři kvůli Bradleymu. Páč je tady naprosto ňuňózní a člověk by se k němu přitulil, i kdyby měl na sobě ten pytel na odpadky. Klidně použitej. Jinak lehce originální možná, lehce vtipný taky, ale žádnej zázrak, drahouškové, žádnej zázrak! A to jsem přitom taky dost psychouš.