Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (192)

plakát

Ricky Gervais: Armageddon (2023) (pořad) 

Zatím nejhorší Rickyho stand-up. Dřív bořil hranice toho, z čeho všeho se ještě dá dělat sranda. Teď už jen několik let recykluje vtipy a vysvětluje, proč by se jim lidé měli smát.

plakát

Zámek a klíč (2020) (seriál) 

Tohle není další Stranger Things. Nesympatické a špatně zahrané postavy, které se do jedné chovají jako naprostí idioti. Měli tolik kouzelných propriet a využívali je naprosto nevhodným způsobem místo toho, aby hrdinové vyřídili hlavní zlo už ve druhém díle, na to jsem fakt neměl nervy. V polovině jsem seriál vzdal. PS: Hrozně tomu chyběl nadhled. Zámkovi bydlí v Klíčově a nikomu to nestálo za vtipnou hlášku.

plakát

Žít se sebou (2019) (seriál) 

Paul Rudd má ve svých filmech celkem dvě herecké polohy a tady je naplno zužitkoval (myšleno v dobrém). Dost mě mrzel ten limonádový konec, vždyť to celé gradovalo tak hezky, že z toho mohlo být hutné psychodrama, které by rozvedli ve druhé sezóně. Parádní byla Aisling Bea, která vypadá jako mladší verze Rachel Weisz.

plakát

Proč? 13x proto - Série 3 (2019) (série) 

Fakt ne, tohle už hodně šustilo papírem. Snaha opět využít šablonu, podle které je v každé epizodě viník někdo jiný, už opravdu bolela. Každý shodou okolností řekl Bryceovi asi hodinu před smrtí, že jej chce zabít. Každý o každém řekne „Myslíš, že by byl schopný to udělat“. Každý každému lže i v úplných banalitách. Do toho tam přijde nová holka, která se úplně náhodou začne kamarádit se všemi a každý se jí svěřuje. Čekal jsem variaci na Vraždu v Orient Expresu, dostal jsem temné Beverly Hills 90210.

plakát

No není to romantika? (2019) 

Vřískot pro rom-com. Hlavní aktérka na začátku taky posměšně vyjmenuje všechna klišé romantických komedií, aby nakonec dělala přesně totéž. Nebýt těch hudebních čísel, byl bych spokojenější. Asi první role, kde mě nesrala Rebel Wilson. Překvapivě snesitelný byl i Adam Devine.

plakát

Umbrella Academy (2019) (seriál) 

Ellen Page zase ohýbá světy, Robert Sheehan zase hraje Nathana z Misfits a já se zase jednou spálil na Netflixu. Originální komiksárna, která měla tu nakročeno k Heroes, tam zase ke Kick-Assu mě fakt zklamala. Materiál na celovečerák roztahaný do deseti hodin. Postavy i svět mě zajímaly, ale když se banda superhrdinů chovají jako idioti a tvůrci ani běhm té přepálené stopáže neodpoví na všechny otázky, tak mě to opravdu uráží. Navíc si nepamatuju, kdy jsem naposledy viděl něco s tak nehodící se hudbou (ač soundtrack je sám o sobě fajn). Překvapil mě ale skvělý Aidan Gallagher, z něj bude hvězda.

plakát

Dobré místo (2016) (seriál) 

"Peklo je tam, kde podávají pizzu s ananasem, hrajou Limp Bizkit a kde končí všichni filosofové." Výborný a chytrý seriál, který staví na jemném humoru a který předkládá i hodně otázek k zamyšlení. Z jednohubky, kterou jsem zkusil na Netflixu, se rychle stala srdeční záležitost. PS: Je tam jeden pěkný odkaz na Teda Danson a seriál Cheers. :)

plakát

Polar (2019) 

Mads je hrozně cool, ale všechno ostatní je sračka. Mělo mě varovat už to, že na začátku byl Johnny Knoxville, ale dobře mi tak. Oproti Johnu Wickovi je tu všechno o třídu nebo dvě horší. Špatní herci, špatná akce, tak přebarvičkovaná videoklipovitost na mě vůbec nepůsobila. Pár dobrých vtípků a zábavných scén tam ale je. Jen už prosím nikdy nedělejte z Matta Lucase bondovského záporáka. Vlastně si ani nepamatuju, že bych ho v nějakém filmu viděl a nesral mě. :)

plakát

MovieZone Live Speciál (2018) (pořad) 

Lepší než standardní MZ Live, protože to klukům nekazí Karel.

plakát

Love (2016) (seriál) 

Začalo mě to opravdu bavit až ve třetí sérii. Ty první dvě jsem protrpěl, protože tak nesympatické a idiotsky se chovající postavy jsem snad ještě neviděl. Nebýt tam Gillian Jacobs, kterou jsem baštil už v Community, tak jsem toho rychle nechal. Kdyby tam nehrála Iris, tak ani nevěřím, že je to z produkce Apatowa. On ty losery uměl vždycky podat tak, že jsem jim fandil. Tady byli na zabití.