Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (26)

plakát

Higaši no Eden (2009) (seriál) 

Ze začátku mi to přišlo trochu nudné, když jsem to před těmi pár lety viděla na Animefestu. Ale potom jsem tomu přišla na chuť. :)

plakát

Doktoři z Počátků (2013) (seriál) odpad!

Určitě každého z nás strašně baví ordinace, tak proč k tomu neudělat seriál číslo dvě, protože jedna ordinace je přece málo!

plakát

Jetelín (2016) (seriál) odpad!

Proč...? Proč?!?!!!!!

plakát

Na vodě (2016) (seriál) odpad!

Tenhle seriál, je vážně naprostý odpad. Nechápu, vážně nechápu hlavního hrdinu, vždyť je to ultimátní retard bez budoucnosti, co posere, na co šáhne, protože je to naprostý debil. Už mě ty jeho poseroviny vůbec nebaví a ten jeho cowboy kamarád co provozuje sex na vodě je taky pěkně dobré číslo. To jako vážně? Dívat se na to je teda pěkný opruz a ztráta času. O příběhu by se dalo říct, že stojí za pěkné hovno - seriál o debilovi a sexuální mašině... Kdyby to alespoň bylo vtipné, ale je to spíš až k pláči, jak je to debilní. Celou dobu jen kroutím hlavou nad Hugem, možná že kdyby nebyl takový imbecil, tak by byl seriál na jednu hvězdu. Režisér už by neměl točit nejlépe...

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Na můj vkus to bylo vážně zlé, očekávala jsem od toho víc. Nejvíc mne asi zklamal samotný děj a jeho naprostá předvídatelnost. Režisér chtěl říct úplně všechno v jednom filmu a v jedné chvíli. Snaha o epický film, byla projevitelná, ale přišlo mi, že trochu selhala. Některé postavy mi přišly jako ztělesnění Mary Sue (google). Nasazení Megan Fox jakožto neodraditelné reportérky, bylo zvláštní. Říkám si, co ona v tomhle podprůměrném filmu vůbec dělá? A humor? Humor byl docela suchý, klasický a okopírovaný (výjimaje ta scéna ve výtahu). No, znova bych se na to určitě nepodívala. Jedinou hvězdičku, kterou si film zaslouží, jsou perfektní charaktery želv, ty byly ohromující.

plakát

Fairy Tail (2009) (seriál) 

Totální zklamání. Hvězdičku dávám je za to, že se to tedy rozhodlo pokračovat. Moc mě mrzí pozměněná kresba celého anime. Nevím, proč ta změna nastala a co si Hiro myslel, ale tímhle si zavařil u spousty sledujících. Kresba je nemastná neslaná, nebarevná, odfláklá. Magické kruhy? Kde jsou? Erzin postoj? To vážně? Vypadá přece jako chlap! Dvoumetrová Vendy? Ale no tak. Ba co hůř, i hudba už není to pravé ořechové, už od Magických her to nebyla žádná sláva. Navíc, anime je plné fanservisu, který mě už taky nudí. Je mi líto...

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Ne, nebudu se na to dívat...

plakát

RumplCimprCampr (1997) (TV film) odpad!

Prosím, ať už nemotají dvě pohádky do sebe...