Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (627)

plakát

The Mandalorian - Kapitola 4: Útočiště (2019) (epizoda) 

Mandalorian ve variaci na Sedm statečných. Akorát že jich nebylo sedm, ale jen dva. A jeden z těch dvou je žena. A to dost lesbického vzezření. Ale asi to lesba ani nebyla. Což je divné, ještě tu snad nebyla žádná homokláda. Cítím narušení pravidel. A o to víc to miluju. Musím uznat, že AT-ST v té noci budil dojem horroru, něco ve stylu tripodů z války světů. Celkově vzato, sežer žábu, zachraň Manda.

plakát

The Mandalorian - Kapitola 2: Dítě (2019) (epizoda) 

Souboj s pouštními piráty, souboj s pouštním chlupatým super nosorožcem, souboj s vesmírnými židy - fyzický i diplomaticko-obchodní. Mnoho soubojů a přesto to nebyl plochý díl jen o akci. Bejby ukázalo, co umí a tím jsme se dostali k jádru pudla. Každopádně jak žido-cikáni dokázali očesat Mandovu loď, to respekt. A že to puzzle dokázal složit zpět, to je ještě větší frajeřina.

plakát

The Mandalorian - Kapitola 1: Mandalorian (2019) (epizoda) 

Po těch tragických pokusech o Ušákovo korektní SW jsem velmi mile překvapen, protože z Mandaloriana Star Wars stříká přímo proudem. Nejde o světelné meče, nejde o Dartha Vadera. Jde o ducha Hvězdných válek. A ten zde sakra je. Není to jen levná nostalgie, je to skutečný pocit. A co víc? Zažil jsem přestřelku, kde hlavní hrdinové pobili desítky nepřátel a přesto jsem nepocítil pocit trapnosti ála agent 007 (nesmrtelnost hlavního hrdiny). Za mě konečně po dlouhé době něco, co chci vidět celé a již včera bylo pozdě.

plakát

Babicova televize (2021) (pořad) 

Full support. :D Ne, on se v tom našel... je to sranda a už jsem i pár těch gamerských receptů zkoušel - fungují. ;)

plakát

sKORO NA mizině - Zával (2020) (epizoda) 

"Víš kdo já jsem, Ty píčo? Já jsem byl u Šípa, víš kdo je Šíp? Ty Goleme? Tak pojď Ty píčo! Tak pojď, pojď Ty kundo. Pojď Ty píčo. Pojď do píče. Tak pojď, tak kam jdeš? Co se stresuješ. Si sedni zpátky." Tohle byla naprosto legendární scénka. :D Kozub je absolutní hvězda.  Vašut je ovšem jiná liga. Jemu stačí pár štěků a je králem jeviště. Po přechozím díle opět návrat na výsluní v plné síle!

plakát

sKORO NA mizině - Tresť (2020) (epizoda) 

Bylo to skvělý, hlavně ta tresť! Ale o tom se samozřejmě nemluví, takže víc to nebudu rozebírat a jdu rovnou na plný počet. Královsky jsem se bavil. :D A co se týče snížení platu o třicet procent... také jsem sice nestudoval dramatická umění, ale rozhodně se je jedná o dramatické snížení. :D "Z Tebe se vlastně v přímém přenosu stává taková pražská píča." Zabijáci. :D "Píčo to radši půjdu do Brna. -Chápu, že je krize, ale do Brna? To snad nemyslíš vážně? -Jasně, že ne, vole. Brno, vole." :D Z pražského dialektu jsem absolutně chcípal. Tohle je zatím absolutně nejlepší díl! :D

plakát

sKORO NA mizině - Profík (2020) (epizoda) 

Jako uber vody pičo! Langmajer to zahrál absolutně prvotřídně. To je fakt herec jaký v našem malém státě prakticky nemá konkurenci! Ale co příjemně překvapilo ještě více, ostatní herci vedle něj nevypadají o nic menší. Nádherně se to doplňuje a dobře to spolu hraje. Stejně jako jim se spolu od pohledu dobře hrálo.

plakát

sKORO NA mizině - Došly prachy (2020) (epizoda) 

"Já sem nestudoval konzervatoř, aby se ze mě v nejlepším věku stala nějaká youtuberská mrdka!" Hned prvním dílem si mě to naprosto získalo. :D "On se netvářil jak žába, on tak vypadá. On tak i chutná!" Tohle mě prostě chytlo za bránici a nepustilo od začátku až do konce!

plakát

Ebigejl (2019) 

Po sérii drahých filmů z USA, které člověku co neodložil mozek daleko od plátna nic nedají, jsem se rozhodl pro změnu. A ejhle, ono to vyšlo. Vzdáleně mi to připomínalo Harryho Pottera, ale to spíše tím audiovizuálem. Děj kupodivu dává smysl a celé to má poměrně hlubší příběh, než se na první pohled zdá. Dal bych asi čtyři hvězdy, ale s ohledem na ty sračky, které jsou posledních patnáct let na světě... přimhouřím oči a pošlu to do plného počtu. Ano, je to slabších pět hvězd... ale jak říkám... oproti konkurenci za posledních patnáct let... je to po všech směrech špica.

plakát

Saljut-7 (2017) 

Audiovizuální zážitek, jaký jsem už tak patnáct let nezažil. Ve srovnání s žánrovou konkurencí - s přimhouřenýma očima třeba s Gravitací - je to úplně někde jinde. Po dlouhé době film, který mne dojal i uchvátil zároveň. I když jsem znal výsledek, protože mi nejsou dějiny lhostejné, čekal jsem jak to skončí se zatajeným dechem. Většinou bývám skeptický a rezervovaný, ale Saljut 7 si po právu zaslouží plný počet hvězd.