Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Farář u svatého Dominika

Farář u svatého Dominika (1944)

Film tak čistý s tak jasným poselstvím že nelze nepodlehnout. První půlka je ještě i ohromná zábava. Tady slova nestačí, to se musí vidět. 95%.

Velikonoční přehlídka

Velikonoční přehlídka (1948)

Dvojice Astaire, Garland k sobě pasuje náramně. K tomu se jedná o velice slušný příběh (samozřejmě na muzikál), jako vždy skvělý tanec, zpěv, humor, hudbu, některé přímo excelentní tanečně-hudební scénky. Prostě mi z toho vychází jeden z nejlepších muzikálů co jsem viděl. 95%.

Zpívání v dešti

Zpívání v dešti (1952)

V prvé řadě ohromná zábava, dokonce taková že málokterá komedie tomuto snímku může konkurovat. V druhé řadě pak užasné písně spolu s výbornými hereckými výkony. Jeden z nejlepších muzíkálů co kdy byl natočen. 100%.

Na východ od ráje

Na východ od ráje (1955)

Nezapomenutelný film, nezapomenutelný především díky J.Deanovi. Alespoň touto cestou pocta k jeho vyjímečnému talentu který bohužel neměl možnost naplno projevit.

Ben Hur

Ben Hur (1959)

Doslova gigantické dílo které co do monumentálnosti nemá konkurenta. 100%.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Jeden z těch filmů, které i po desátém shlédnutí stále baví, za což si, na to že se jedná o akční scifi, zaslouží absolutorium. 100%.

Na Hromnice o den více

Na Hromnice o den více (1993)

Tento film jsem viděl opravdu mnohokrát a myslím že ještě mnohokrát i znovu uvidím. Nezapomenutelný film, nezapomenutelný B.Murray, film vtipný, neotřelý, inteligentní, příjemný, vlidný, romantický, smutný, veselý, hravý, a kdovíco ještě, prostě skutečně vyjímečný. 100%.