Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Jednoduše geniální! Myslím,že není důležité,kolik je komu let,ale co si z toho kdo vezme. Někomu to třeba otevře oči,někoho to třeba v ledasčem utvrdí. Mě bylo třináct,když jsem Klub rváčů viděla a myslím,že jsem to pochopila ( nebo aspoň něco:o)...25.1.2008 Prave jsem se na to dokoukala se svym dvanactiletym bratrem a myslim,ze i na nem to zanecha nejakou tu stopu..,,Jsem Jackovo zlomene srdce.''

Chicago

Chicago (2002)

Naprosto excelentní! Přes herecké,pěvecké a taneční výkony ( mile překvapil Richard Gere) až po úžasnou hudbu! Jazz mě něják nechytá,ale v tomhle filmu byl podán tak energicky s neuvěřitelně chytlavými melodiemi,že si je pobrukuju ještě teď ( a to už jsem Chicago viděla po několikáté). Stále je to film,na který se můžu dívat zas a znovu. Pokud bych měla říct,které výstupy mě tam nejvíc zaujaly,pak to byla určitě píseň Johna C.Reylliho ,,pan celofán" ,dále loutkové divadlo a samozřejmně vězeňské tango. Jsou filmy,ve kterých není důležité o co v nich jde,ale jak je to podáno. Tohle je přesně ten druh filmu. Naprosto vás zasype flitry a vmete vám konfety do očí,takže nebudete mít čas zabývat se tady věcmi jako je kvalitní scénář nebo psychologií postav. Taky si myslím,že je úplně bezpředmětné srovnávat to s Moulin Rouge. Ikdyž jsou oba díla muzikály(což je snad jediné,co je spojuje),každý je úplně jiný-pojednávající o něčem jiném a odehrávající se v jiné době...Chicago je prostě podívaná, a to velmi kvalitní podívaná!

Kytice

Kytice (2000)

Je to jako počasí. Někomu to možná přišlo jako mlhavá snaha o přenesení perly české literatury do filmového světa, někomu se to mohlo zdát nevlídné a po čertech protivné jako vítr,který vám fouká déšť za krk a někomu to celé připomínalo zvláštní přeháňku-tu slunečno,tu zataženo...mě nad tím vším ale nakonec vysvytla pořádně velká duha!

Ovládací panel
2 body