Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (218)

plakát

Warrior (2011) 

Když jsem tady na CSFD přep pár dny zabrouzdal na profil tohoto filmu, nechápal jsem, jak může mít takový námět filmu takový úspěch. Vždyť filmů z prostředí rvaček a zápasů bez pravidel je nespočet. Ale po zhlédnutí jsem pochopil, že tento film je vyjímečný a liší se tím, že má mimořádně silný emocionální příběh, který je brilantně skloubený se zápasy a tudíř to činí film nesmírně koukatelný a uznání hodný...

plakát

Nelítostný souboj (1995) 

Celý film neměl jedinou chybu až na ten závěr. Celý děj i pointa sváděla k tomu,aby divák měl radši záporáka než klaďase, a proto bych upřednostnil úplně jiný závěr filmu. Dle mého měl Neil na letišti odzbrojit Vincenta a poslat ho domů za rodinou a utéct k letadlu...atd atd. Prostě jak už jsem řekl, celý film vybízel k tomuto závěru a když jsem se ho nedočkal, tak jsem byl poměrně zklamán, a proto dávám tomuto vynikajícímu dílu ,,pouzeˇˇ 4* ;-)

plakát

Společnost mrtvých básníků (1989) 

Jeden z nejsilnějších a nejhlubších filmových zážitků za poslední dobu! Byla to pro mě neskutečně emocionální záležitost. Na konci jsem chtěl skoro stopnout vedle pc a říct Oh Captain,My Captain...

plakát

Počátek (2010) 

Vůbec nechápu a nedochází mi, co je na tomto filmu tak úžasného... Velká zamotanice plná efektů s otevřeným koncem...No páráda..Posadilo mě to teda na prdel!

plakát

Přežij! (2007) odpad!

Totalni blbina...Dostačující komentář...

plakát

Agentky D.E.B.S. (2004) 

Kdyby tam nehraly take kuny tak je to rozhodně odpad...

plakát

Avatar (2009) 

Uchvatny filmovy zazitek. Jedinecny filmovy pocin a krok do budoucna... Tento film bych mohl videt trikrat po sobe a pokazde bych mel na konci hubu otevrenou dokoran!

plakát

District 9 (2009) 

Nic podobneho jsem v zivote nevidel... Opravdu krasny filmovy zazitek...Na konci jsem si pripadal,ze je to skutecnost a ze se v Africe usidlili mimozemstane:-)

plakát

Odznak zrady (1997) (TV film) odpad!

Bože to byla pytlovina...