Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (68)

plakát

Boj o moc - Staré uklízečky z Idaha (2021) (epizoda) 

Díl který zatím nejvíce tlačí čistě na satirickou notu je téměř geniální. Absurditou je až nebezpečně blízko například Veep. To je poloha která jinak bezpochyby nechutně mrazivému seriálu sluší nejvíce!

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Propracovaností výpravy, ani kamerou se to teda na GoT vůbec nechytá. Každopádně to má spád a je to kupodivu velice zábavné. Jen tomu zatím chybí nějaký zapamatovatelnější výraz! Halvní předností je Henry Cavill

plakát

Aladin (2019) 

Nový Aladdin je audiovizuální příšernost. O nelogickém scénáři popírajícím ducha pohádky a její archetypy ani nemluvě. PS opravdu bych nečekal, že dokáží zmrvit i jinak geniální původní soundtrack. Proboha hlavně ať je nenapadne dělat Zvoníká od Matky boží. Správný a nutno podotknout skvělý casting není všechno. Scénář je bolavě poplatný době tak jako i kostýmy bohužel.

plakát

Brooklyn 99 (2013) (seriál) 

Jeden z mála komedialních seriálů který se zlepšuje s každou serií. Chemie mezi devadesát devítkou je skvělá. Navíc postupem času se vyvinou i zajímavé příběhové oblouky skrze jednotlivé série.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

4 ... protože Tom Holland a taky záporák který na Marvel nečekaně dává smysl a není úplně vycucaný z prstu.

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Silné 3 hvězdy. Velké + setdesign zámku který byl skvěle provedený a vypiplaný tak, že prostředí skutečně vyprávělo příběh. Taky výstupy nábytku byly dost fajn. Za největší zápor považuju nenápadité zacházení s původní pohádkou které na působivosti spíše ubrali. Hlavni dvojice byla vlastně taky fajn. Pohádka pěkná, muzikál sporný ... Popelka byla lepší.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Nebylo to prefektní, ale dávám plnou palbu abych aspoň trochu zmírnil kritické hodnocení staromilných fanoušků. Trochu pokulhávalo tempo, někde tahal za uši humor. Jinak nadherný prostřední díl trilogie, který skvěle rozehrál ustřední dvojici a relativizoval černou a bílou.

plakát

Zabití posvátného jelena (2017) 

Jsem si jistý, že pro všechny kteří nevědí o šlo, shrnul hlavni antigonista veškeré režisérovy záměry ve 2 nebo 3 replikách. Jsem nadšený nápadem, měně už provedením. Oceňuji kameru a trápení diváka zvukek, více bych však přidal na invenci do vyprávění aby všechno tak nějak lépe vyznělo. Ikdyž jsem ochotný připustit, že latentní forma vyprávění byla záměrem.