Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Komedie
  • Fantasy

Recenze (10)

plakát

Predátor (1987) 

Schwarzeneger je boží a celý film vůbec nenudí a nakonci jsem se dost bavil a trochu litoval i Predátorovu hloupost pouštět se do křížku s někým jako je Arnold.

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Nejlepší díl SW po kterém sem prostě začal nenávidět Anakina Skywalkera a poslední část filmu která hodně hraje na emocionální stránku člověka je dokonalá a fanoušek série si klidně i pobrečí.

plakát

Star Trek (2009) 

úvodní scéna je prostě fantastická a celý film je prostě sci-fi jak má být a Spock je skvělá postava který se svým kamenný výrazem nedal emoce jen tak znát ale i přesto byl odhodlanný pomstít svůj domov a společně s Kirkem tvořili skvělý tým který se přesně hodí na záchranu země a zastavení nepřátel jednou provždy.

plakát

Dredd (2012) 

U tohohle filmu jsme se ani chvíli nenudil i přesto že nemá nějak extra skvělý děj tak si mou úctu zasloužil.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Jsem velikým fanouškem Tarantina a tohle je prostě úžasný film až na pár scén třeba s negrem který zažil fakt nechutný věci ze kterých se mi zvedal žaludek nebo některý scény ze kterých prostě stříkala krev. Ale jinak je to skvělý film horších 5*

plakát

Temný rytíř (2008) 

Tak u tohoto filmu přesně nevím co si mám myslet a ani jsem od něj moc nečekal už kvůli jeho zaměření na realitu a nedržení se předloh kdy Batman mlátil jednoho superpadoucha za druhým ale nakonec jsem byl velice překvapen je to vskutku jeden z nejlepších filmů co jsem viděl a velkou část táhne hlavně Joker který je snad tím nejlepší záporákem ve filmu vůbec.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

U tohoto filmu jsem se ani chvíli nenudil a napjatě jsem čekal co bude dál a nakonec to bylo lepší a lepší a lepší a dokonce i soundtracky byli úžasný a herecký výkon Waltze prostě špičkový ze začátku to vypadalo na sto procent ale s příchodem Dicapria mírný pokles ale i tak je to skvělý film za mne 5*

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Tak je to tu finální okamžik říkal jsem si v kiině když jsem usedal do sedadla. Když film začal a já viděl stará známá místa středozemě byl jsem nadšený. I přes názory kritiků které jsou někdy i více méně pravdivé se mi hobit líbil a užil jsem si ho. Nevím kolik lidí už vidělo Společenstvo já několikrát a opravdu ve společenstvu je téměř většina toho co kritizují na hobitovi. Co například délka filmu? já si nevšiml že by si na ní kdo u LOTRA stěžoval. Nechápu proč někteří kritici takto hodnotí film ano není jako trilogie LOTRA a ani se jí to nepodobá i jak uvedl PJ není to LOTR a ani být nemůže knihu hobita jsem četl a líbí se mi že přidali do filmu i nové věci jako je Radagast a další. kdyby se film plně držel knihy tak by tam bylo nejen málo akce ale byla by to cesta bez všemožných těch nových zápletek. Kdyby to podle knihy opravdu natočili ani bych se nedivil horšímu hodnocení. Mně se líbí filmová verze Hobita od Petera Jacksona děkujeme Péťo 95%.