Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (21)

plakát

Annabelle (2014) 

Annabelle jako horor je pěkně zpracovaný včetně efektů. Film se mi hodně líbil, mile mně překvapil a proto dávám 5*. Sice si myslím, že hodněš lidí si nepřečetlo nebo nepochopilo její příběh a proto tu jsou na tenhle film takové negativní reakce,ale nebudu jim jejich názor brát.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Zahímavě zpracovaný horor podle skutečného příběhu, když uvážím, že spoustu těch rádoby skutečných filmů podle pravdy, není, tak tenhle je. Nedalo mi to a tak jsem začala googlit, a je pravda, že tahle rodina skutečně existovala, stejně jako manželé Warrenovi. Tento film mě velmi zaujal a některé scény mě dost vyděsily, nebudu tu popisovat které, přeci nebudu kazit podívanou lidem, kteří tento film ještě neviděli, takže za mně oba palce nahoru.

plakát

Zaklínač (2002) (seriál) 

Fascinující seriál, ale v polovině, jak už tady psali jiní, opravdu tvůrci začali patlat děj z ničeho. Knihy se mi líbily a proto jsem se chtěla podívat na seriál, musím uznat, že se jim ta první část opravdu povedla. Herecké obsazení skvělé, děj do poloviny dobrý a příšery skvěle ztvárněné :)

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

Tak tenhle seriál mně opravdu bavil, mrzí mně, že to zapíchli u sedmé série a ještě ji zkrátili, každá série měla něco do sebe a mně neskutečseriál bavil. Zvlášť Eric, to je prostě můj fantastický upír :) Bill, upřímně no nic moc, Sookie, holak potížistka, která si ráda hraje na krásku v nesnázích, celkem nuda s ní. A z ostatních postav jsem měla ráda jen Keitha, Jessicu a Taru.

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Výborný děj každé epizody, herecké obsazení skvělé, všechny série do sebe zapadají a není to takovéto klišé, co je třeba nějaká kriminálka např. Námořní vyšetřovací služba. Tenhle seriál mě opravdu baví.

plakát

Původní (2013) (seriál) 

Dříve, bývala jsem zblázněná do Upířích deníků, ale asi po třetí řadě mně omrzely, už to nemělo ten správný děj. Proto jsem dala šanci The Originals, první série výborná, tak uvidíme jak to bude pokračovat dále.

plakát

Červená Karkulka (2011) 

Zajímavý děj, a přes celý film jsem tipovala, kdo by ten vlkodlak mohl být, až potom jsem se nakonec plácla do čela, že mi to mohlo dojít dřív, ty typy se tak rychle mění. Nicméně, efekty, herecké obsazení, děj, to vše mělo skvělou úroveň.

plakát

Dokaž to! (2008) 

Bezvadný film, bavil mně a navíc jsem z něj nachytala spoustu inspirace k tanci. Osobně nepochopím lidi, kterým se film nelíbil, ale každý má svůj názor a já je hodlám respektovat.

plakát

Dárce (2014) 

Zajímavý děj, na to že Sci-fi moc nemusím, mně tento film velmi mile překvapil. Herecké obsazení, děj, efekti nejednotvárnost, to vše si zasloužilo mé hodnocení. Film se mi moc líbil.

plakát

Rebelka (2006) 

Jsem ráda, že jedním z mých konníčků je gymnastika, proto mně přirozeně zajímal i tento film, skvélý děj, zápletky, herecké obsazení. V tomhle filmu vidíte, že to gymnastky nemají zase tak jednoduché, kolik pádů a dřiny musejí zakusit každý den.