Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (3 475)

plakát

This Is Me...Now (2024) 

Nejsem.fandou muzikálů ani Jenifer Lopez. Muzika v pohodě, trochu divoké choreografie, příběh poslepovaný jen aby propojil jednotlivé songy. Můj šálek čaje to nebyl, řekla bych, že forma převálcovala obsah, byl-li jaký.

plakát

Pardon, nezastihli jsme vás (2019) 

Ty vole!! Sociální drama podobného formátu jsem viděla naposledy u de Sica! Hustý! Místy se mi z toho svíral žaludek. Hodně otázek, žádné odpovědi. Přesně tohle očekávám od současného filmu, má to atmosféru, je to autentické a nadčasové.

plakát

Sněžit už nikdy nebude (2020) 

Dokážu si představit, že se u toho filmu může někdo nebetyčně nudit. Mne naopak právě takové snímky baví. Poklidné atmosféra se znepokojivým kontextem. Kdo je záhadný Žeňa? A jak se to všechno skončí?

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Kdo mě zná, ví, že nejsem fanoušek sci-fi. Většinou mi přijdou samoúčelné bez velkého tématu a logická linka je značně kostrbatá. Film má pokládat otázky, nemusí nabízet odpovědi. Tady byla otázka položena hodně konkrétně - jak cenný je lidský čas? Jak ho využíváme? Je to nejcennější, darovat někomu svůj čas?

plakát

Il Boemo (2022) 

Film, který dostal řadu ocenění, ale mého srdce se příliš nedotknul.

plakát

Tisdagsklubben (2022) 

Skandinávskou kinematografii jsem si oblíbila pro její specifičnost a originalitu, ale poslední dobou se mi čím dál víc zdá, že kopíruje laciné hollywoodské scénáře. Bohužel.

Ovládací panel
174. nej uživatel Česko
125 bodů