Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (67)

plakát

Kanibalové (1980) odpad!

obsahuje spoilery! Tak jsem se těšila na slibovanou kontroverzi a gore scény. Dostala jsem téměř 100minutovou nudu a spoustu nelogiky. Když se střílí po domorodcích není ani kapka krve, při pětiminutovém záběru na reálné zabíjení želvy jsou vidět střeva i uřízlá hlava. Proč? Čtveřice nesympatických burgrožroutů jede točit dokument a aby to nabralo větší šťávu, začnou se chovat jak totální kreténi. K scéně s podpalováním chatrče se vyjadřovat nemá smysl. Sexuální scény a znásilňování bylo na úrovni žáčka prvního stupně ZŠ, co si právě v učebnici přírodopisu přečetl, jak se dělají děti. Vzhled domorodců bylo jedno velké WTF?. Já myslela, že se to odehrávalo v Africe, tak proč tam byli asiaté/eskymáci lehce potření samoopalovacím krémem? K tomu laciné záběry na opice, hady,krokodýly...asi filmaře pustili s kamerou na odpoledne do ZOO. Nutno dodat, že tento "zážitek" ještě umocňuje fakt, že kameru drží v rukou člověk s těžkým Parkinsonem a herecké výkony jsou lepší i na televizi Jaromíra Soukupa.. A i když to ze začátku působí jako taková utahaná americká verze Osady havranů bez Jirky Bartošky, tak je to jen snímek bez jakéhokoliv děje, invence...vlastně žádného kladu. Doporučuji těch 100 minut investovat do přípravy domácí pizzy nebo lasagní a tím uspokojit touhu pro trošce Itálie :)

plakát

Vejška (2014) 

Zklamání, jak jsem se na ten film těšila a pak.... Už to nebyl Gympl, kde se člověk zasmál, tohle bylo zase o jménech. Pasta Oner je fajn,ale proč ho tam nacpat rovnou osobně, jeho díla by bohatě stačila. Soundtrack nebyl špatný. Ono když někam dáte víc drog, sexu a chování zbohatlického Kolmn, někdy méně znamená více.

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) odpad!

A já se ptám, proč nezůstalo u jedničky ? Tohle byla nuda, která se točila jen kolem jisté částky peněz, bez špetky humoru, akorát pan Polívka do toho nacpal x známých osobností a propagaci dnes již zkrachovalé farmy. Zbytečnost.

plakát

Poltergeist (1982) 

Ne, toto se mi nelíbilo. Beru v potaz, že jsou to 80. léta, ale kromě nesympatických herců, byla celková zápletka dosti fádní.

plakát

Čtyři slunce (2012) 

Tři hvězdy za ústřední melodii, jinak nudná podívaná.

plakát

Kameňák 4 (2013) odpad!

"A tohle jako mělo být co ?" Jsem si říkala už během sledování, neříkám, že předchozí díly byly klenoty, ale tohle se prostě netočí, hrůza, přehrávání a trapnost. Otázka však je, kdyby to točil Troška bylo by to určeno dětem od 8 let nebo by to bylo ještě horší ?

plakát

Křídla Vánoc (2013) odpad!

Ne, tohle se opravdu nepovedlo. Hned po 20 minutách jsem chtěla domů. Nudný děj, který se opravdu svou absurditou dá sledovat pouze na Vánoce. Richard Krajčo mě velice zklamal, na to jak celkem obstojná byla titulní píseň, film jako takový byl opravdu jen 110 minut nudy s minimálním obsahem vtipu. Jinak by mě celkem zajímalo, kolik krabiček cigaret při tomhle "počinu" vykouřila Kerekes, protože skoro každou scénu jsem ji neviděla jinak než s cigárem v puse. Bída a děs.

plakát

Ošklivka Katka (2008) (seriál) odpad!

Ohavnost !!! Víc k tomu snad nejde ani napsat...

plakát

Černá labuť (2010) 

Bohužel, tento film, byť má velice vysoké ohodnocení pro mě nudným zážitkem, ale konečná dějová linka mě naprosto ohromila počínaje transformací v černou labuť až po její pád na matraci. Vše super podtrženo příjemnou hudou Čajkovskiho.

plakát

Hlava nehlava (2004) (TV film) 

Mě se to líbilo, bylo to děsivé a úplně mi to na celou osobu Mansona změnilo názor, při nějakých scénách běhal i mráz po zádech a proto nechápu jen takové slabé ohodnocení jako 60%, vždy´t to bylo natočeno střídmě bez zbytečné brutality (a při tom se na tom mohli tvůrci vážně vyřádit, kdyby to natočil Tarantino bůhví jakby to dopadlo)....