Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (8)

Odpojit

Odpojit (2012)

Tento film upoutá už jen myšlenkou celého scénáře. Fantasticky zpracovaný a výtečně vystihuje dobu ve které žijeme. Dobu internetu, sociálních sítí, seznamek a taky hackerů. Každodenní pomluvy méně oblíbených lidí kteří tento nápor nevydrží a rozhodnou se svůj život ukončit. Kyberšikana je všude a bohužel asi vždy bude. Režisér skvěle spojil více příběhu do jednoho filmu a dokázal tak udržet oči diváka na obrazovce po celou dobu filmu. Rozhodně zapadá do dnešního světa a není mu co vytknout.

Počátek

Počátek (2010)

Film který mi byl už dlouho doporučován. Našel jsem si tedy těch 2,5 hodiny a fííhaa, ani mi to nepřišlo. Film který je tak skvěle vymyšlený a zpracovaný se jen tak nevidí. Zavede vás do světa nekonečných snů, hluboko a hluboko.. Ze začátku jsem to vůbec nechápal ale pak to tak skvěle zapadalo. Fantasticky promyšlený příběh s Leonardem DiCapriem v hlavní roli. Vždycky jsem měl filmy s ním rád a tento snímek to jen potvrzuje. Další velké plus je použitá hudba, která skvěle navodí atmosféru a na divákovi zanechá stopy v podobě husí kůže. Tento film jednoznačně doporučuji!

Velký Gatsby

Velký Gatsby (2013)

Jelikož jsem neviděl zpracování ostatních filmů na téma knihy "Velký Gatsby" budu hodnotit jen tento film. Ze začátku jsem v ději pokulhával ale postupně vše začalo zapadat a já byl překvapen. Atmosféra 30.let 20 století byla omamující, filmové efekty skvělé! Do konce filmu jsem pilně sledoval a nebyl sem nijak zklamán, možná naopak sem si odnesl skvělý zážitek. Určitě doporučuji!

Rivalové

Rivalové (2013)

Asi nejočekávanější film roku 2013, film o rivalitě ale i vzájemné inspiraci. James Hunt a Niki Lauda, tyto dva chlápky zná snad každý. Niki Lauda byl neuvěřitelně silný člověk, neuvěřitelně disciplinovaný a odhodlaný udělat maximum pro to aby Hunta pokořil. Možná ta přehnaná rivalita napomohla k jeho ošklivé nehodě která je ve filmu fantasticky zpracovaná. On byl ale i nadále hráč, a věděl že tuhle hru musí dohrát. Znovu nasedl do formule a snažil se uspět i když Huntův náskok se po dobu jeho rekonvalescence zvyšoval. Film je skvěle zpracovaný, kamera výborná, scénář to samé. Tomuhle snímku není co vytknout a myslím že každého zaujme. Určitě doporučuji!

jOBS

jOBS (2013)

Steve Jobs je osobnost sama o sobě, film který vyprodukoval režisér Stern neměl chybu. Film o člověku s obrovskou myšlenkou a odhodláním. Fantastický příběh o firmě která začínala v garáži, o výborném obchodníkovi a géniovi který se nebál pozdržet termín prodeje, chtěl totiž ukázat jen to nejlepší. Celý snímek i samotný Steve Jobs má můj obdiv, jsem rád že jsem tento film viděl a rozhodně doporučuji všem milovníkům životopisných filmů. /Uvažuji i o koupi knihy./

Zmizení

Zmizení (2013)

Fantasticky zpracované psychologické drama, které ihned vtáhne do děje. Výtečná atmosféra, skvělý scénář a námět. U filmu jsem byl jako přikovaný a neustále čekal co mě bude ještě čekat. Jednoznačně výborný film který můžu jen doporučit.

Ovládací panel
1 bod