Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (108)

plakát

Není čas zemřít (2021) 

James Bond je mrtev, ať žije James Bond. Pan Craig se s námi příjemně rozloučil a bohužel s ním končí jedna éra. Děkuji byla to skvělá jízda. Tento díl rozhodně neztratil nic na kvalitě dané série. Z mého pohledu skvělé rozloučení s nejlepším Bondem. PS: !! SPOILER!! Po dlouhé době film, kde jsem hlavnímu hrdinovi přál happy end, ale bohužel 😁

plakát

Na nože: Glass Onion (2022) 

Oddychová krimi komedie... Příjemné na zkouknutí, ale do paměti se ničím nezapíše.

plakát

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora (2022) (seriál) 

V rámci žánru spokojenost, samozřejmě některé díly slabší. Dal bych 4*, ale když vidím to podhodnocení... Nejsem ovce !

plakát

Alice in Borderland (2020) (seriál) 

Zajímavý nápad. Určitě bude bavit ty, jenž mají rádi Battleroyale

plakát

Venom 2: Carnage přichází (2021) 

Na 5* to sice není , ale zase takové podhodnocení si nezaslouží. Takže 5* proto... Jinak fajn zábava a obstojné pokračování... Spousta fajn dialogů Venoma a Edieho jako v jedničce

plakát

Hypnotic (2021) 

Těch pět hvězd, co jsem dal, si to rozhodně nezaslouží! Na mojí obhajobu.. zase to nebylo tak hrozné, jak se tady většina hodnotících tváří.  No něco k filmu: !!(pozor spoilery)!! Zajímavá myšlenka o ovládání hypnózou, ale bohužel je celé takové celé nedodělané, nedoladěné. Diváka u tohoto filmu by nejvíce bavilo zneužívání té hypno moci, což zde je bohužel pomálu . Herecké výkony nejsou špatné a netflix hvězdička Kate Siegel v určitých úhlech připomíná Angelinu Jolie.

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Nevím proč to má tak nízké hodnocení , protože na Československé kinematografické poměry to je masakrálně dobré... Hlavně že tu různé ptákoviny mají daleko lepší hodnocení. Koukám CSFD není co bývalo..

plakát

Bumblebee (2018) 

Nejlepší ze série? Rozhodně ano! Film se soustředí spíše na děj, než na efekty. Na rozdíl od předchozích Transformers, působí tento snimek skromě, což vůbec ničemu nevadí protože zde to táhne děj a herci. Pro ty jenž se chtějí koukat na přeefektovaný sci-fi blockbuster, jak to bylo u předchozích dílů: Nedoporučuji! Pro ty co se chtějí kouknout na ,,skromější" sci-fi s dějem:Jen směle do toho!

plakát

Kimi no na wa. (2016) 

Trochu jako Dům u jezera s Reevesem, jen v epičtějším anime stylu. Příjemné a srdíčko hřející ..... :P