Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný
  • Western

Oblíbené seriály (5)

Kořeny

Kořeny (1977)

Matně vzpomínám na dávné časy, kdy ČT vysílala tento vynikající seriál a já se těšil na další díl už v okamžiku, kdy ten, který jsem sledoval ještě ani neskončil. Přál bych si ho po dlouhých letech vidět znovu, a tentokráte z DVD v kvalitnějším obrazovém podání, než tenkrát v rušeném analogovém vysílání snad ještě v čb. Nepohrdnul bych ani kvalitou digitálního vysílání TV ČT1 nebo TV ČT2. .... bez hloupých reklam!! :-) ...to bych neunesl ...

Já, Claudius

Já, Claudius (1976)

Hle, .... omšelá intrika Říma, ... k tomu raději, napiji se vína. Claudius snad potrhlý, Caligula z toho zmatený. Livie tahá nitky, podružní pak píší svitky. Petra Haničince žel bohu není, zde Martin Zounar na dabingu truní. Epizodu 13 nehledej, o sedmý disk Řiťku požádej, neboť Řiťka šetří místem, třináctka zmizla svistem. Vždyť 6x2 je tucet, Řiťka vystavuje účet. Toť vše, co chci říci vám, ani slůvko nepřidám. :-)

Kutil Tim

Kutil Tim (1991)

Zábavný, humorný a inteligentní seriál hned tak někdo nenatočí. Tento by mohl být příkladem. Tim je vždy nad věcí a jen tak ho nic nevytočí. A když mu po ruce sekundují vtipní členové rodiny, má divák o skvělou zábavu postaráno. Tim vždy ke každému, byť nejobyčejnějšímu kutilskému počinu, potřebuje vždy extra speciální profesionální nářadí, a tak není divu, že se tak příliš odlišuje od večerníčkovských kutilů Pata a Mata, byť mnohdy dosahuje stejných výsledků. No ale, ... co na tom? Vždyť je to jenom zábavný seriál, že? Ale nám, neseriálovým kutilům by to doma asi jen tak neprocházelo jako Timovi. :-)