Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Recenze (11)

plakát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

Není to typický Woody. *Film má příjemnou atmosféru letní Barcelony, *doprovází ho stylový soundtrack, obsazení je trošku herecká promenáda, *spletitý příběh, *charismatický Bardem. Tečka :-)

plakát

Stmívání (2008) 

Nejvíc rozporuplný film za poslední dobu. Zklamaná nejsem, protože jsem od toho moc nečekala. Nadšená nejsem, protože trochu zprznili upírské téma. Robert Pattinson? Tohle je ted sexy? - má výraz jak když má v prdeli koště. Jedna hvězdička za Muse a druhá za upírský baseball.

plakát

Osvícení (1980) 

hotel Overloock - čisté zlo, které na sebe vzalo podobu vysokohorského hotelu. Ostatně vše se točí okolo tohoto hotelu. Lidé ho milují, jsou na něj pyšní, nenávidí ho. A někteří ho potřebují. Jack Nicholson předvádí jedinečný a neopakovatelný výkon, jeho hrůzostrašnost je opravdu přesvědčivá.

plakát

Insidious (2010) 

Hororová paráda, která zpočátku vypadá jako další nudný bu bu horor. Hlavní strašidlo bylo trošku jak z Troškovi pohádky ale z tý báby budu mít husí kůži ještě dlouho. Luxusní podívaná!

plakát

Misery nechce zemřít (1990) 

Je obdivuhodné vtěsnat tak strhující příběh do prostoru jednoho domu - vlastně skoro jen do jednoho pokoje a mezi dva lidi. To, že ve filmu nevystupuje žádné nadpřirozeno, jenom vyšinutá "fanynka číslo jedna", přibližuje příběh realitě a dává mu ještě děsivější podobu.

plakát

Ulice (2005) (seriál) odpad!

Legendární odpad!

plakát

Leon (1994) 

Dojemný, stylový, brutální a poetický příběh o laskavém zabijákovi. Životní role Natalie Portman - skutečně skvostný výkon třináctileté Herečky, Jean Reno si vystačí s pár slovy a Gary Oldman byl geniálně přehnaný. Pět hvězdiček je málo. Shape of my heart !! !! !!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Perfektní dialogy, výborná hudba a spusta krve - v každé scéně je vidět, že jde o Tarantina. Jedině kalibr jako Quentin dá do westernu Rap!!..Prostě další unikátní film Q.T.!!!!