Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (52)

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Vítej zpět Arnie! Sice jsem zarputilý fanda prvních dvou dílů, přesto mě tento díl nijak nepohoršuje. Rozhodně nedosahuje kvalit prvních dvou dílů přesto se nejedná o nějaký odpad. Jak je již teď v Hollywoodu zvykem (bohužel), trikovost a bombastičnost tu hraje prim na úkor všeho ostatního. Ale za Arnieho a ten sentiment tomu ten lepší střed dám. Celkové hodnocení 6/10.

plakát

Kumo no mukó, jakusoku no bašo (2004) 

Poetický, snový začátek se v půli mění na temnější a akčnější, aby se v samotném závěru opět vrátil do atmosféry první půle. Pro mě to byl opravdu krásný zážitek. V případě Makoto Shinkaie je bezpředmětné hodnotit animaci a hudbu. Celkové hodnocení: 9/10.

plakát

Mirai nikki (2011) (seriál) 

!!! Spoiler: Zastřelte ho, rozšlápněte mu někdo ten podělanej mobil, ať ten ubulenej a naprosto zbytečnej vopruz Amano konečně vypadne z tohodle průměrného seriálu. Konec spoileru !!! Už jsem zažil pár nepříjemných charakterů, ovšem Amano nastavil laťku vážně vysoko. Když se na to podívám celkově, tak jsem fandil dobrým i zlým postavám bez rozdílu, jsou daleko lépe vykresleny než rádoby hlavní looser. Všechny postavy měly páteř, pohnutky, minulost, doufali v lecos, jen Amano se nechá táhnout událostmi, aniž by ukázal kousek charakteru - ukázkový Rimmer anime světa. Bohužel zde není taková kvalita ostatního obsahu aby vykompenzovala nedostatky toho hlavního sr*če. Celkové hodnocení: 5,5/10.

plakát

Hvězdné války podle Turka (1982) 

Tohle je tak strašná hrůznost, že při sledování můžete sledovat jak Vám IQ klesá přímo starwarsovým tempem. Tohle musí přijít pitomé i 5-tiletým dětem, těžce závislým na Teletubbies. Top scény? Jakou vybrat? Žeby zpodobnění sestřelení jednoho z bouráků? A víte jak to ten turecký šikula udělal? Předkláněním se v záběru až herec vypadne ze záběru a padne na hubu! Jsem tímto skvostem sestřelen také a proto klesám......

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Průměr. Mel Gibson a Antonio Banderas to herecky táhnou na to kolik mají prostoru, Harrison Ford má spíš cameo, zbytek je tak do počtu. No a mladá verze týmu je zoufalá. Průměr a evidentní snaha o přesun z 80tých let do současné doby...jak se to podedlo? Nakonec to není ani ryba ani rak. Těch 5/10 tomu dám, ale je to vážně o prsa...

plakát

Hvězdný prach (2007) 

O co méně jsem od toho čekal, o to více jsem dostal. Ujetý Robert De Niro a zlá přenádherná Michelle Pfeiffer navrch, jsem spokojený. 8,5/10

plakát

Ledové království (2013) 

Tak já tomu teda ty 4 hvězdy dám. Za hudbu, vizuál a celkem vtipného soba - to jsou tři hvězdy. Za co ta poslední? Asi za těch pár vtipných momentů. Celkové hodnocení: 7/10.

plakát

Strange Circus: Kimjó na circus (2005) 

Prostě Asie, chvílemi trochu zmatené (hlavně orientace v herečkách co hrají jeden charakter v průběhu doby), ovšem nápad vcelku dobrý. Určeno spíš jen pro fanoušky východní tvorby. Celkové hodnocení: 8/10.

plakát

Milo (2013) odpad!

Film o ho*ně...chodícím - co víc si přát. Celkové hodnocení: 0,5/10.

plakát

Herkules a ohnivý kruh (1994) (TV film) 

Film plný kontrastů: jasně Herkules je bourák a uzvedne kamenného obra a ve vzduchu ho odpraví ale když má na zádech pověšenou cca 60kg vážící ženu, sotva se udrží aby nespadl při ručkování po provaze...když se opravdu nudíte...proč ne (a tu jednu hvězdu jsem dal jen za Anthonyho Quinna v roli chlípného Dia a Tawny Kitaen protože je to pěkná ženská. Celkové hodnocení: 3/10.

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)