Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (57)

plakát

Pán času - Zvíře z hvězd (2023) (epizoda) 

Tak jsem se těšila, na návrat Davida a Catherine...a tak otrávená jsem se na konci cítila....3* jen z nostalgie.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Tohle byla moje poslední naděje, že si ještě užiju nějaký Marvel film. Ale nepřišlo to. Zklamání. Je tohle konec kvalitních Marvel filmů?

plakát

Láska je slepá (2020) (pořad) odpad!

To snad i Stmívání je lepší lovestory.

plakát

Dolittle (2020) 

SPOILER: Je tam Downey a svítící drak - Víc nepotřebuji.

plakát

Hra o trůny - Série 8 (2019) (série) 

Tahle série by se měla jmenovat "Jak pohřbít výborný seriál se vší elegancí."

plakát

Lucifer - Série 4 (2019) (série) 

#wedidit! Jsem strašně ráda, že jsi vzal Netflix seriál pod svá křídla a opět učinil tento seriál koukatelným a výborným!

plakát

Hra o trůny - Dlouhá noc (2019) (epizoda) 

Jak to dnes bohužel chodí, aby si nemuseli dát moc velkou práci s efektama, mrsknou tam sníh a mlhu anebo nejlépe rozmažou celou scénu. Možná to pomohlo trochu té drama náladě, ale pak mě to začalo dost obtěžovat. SPOILER! Člověk čeká na tuhle bitvu dlouho, pak dostane jeden díl a šup zase jinam. HAHA.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

No, tohle se prostě nedá hodnotit... Stále jsem nestřebala zážitek. První hodina byla spíš trapná... SPOILER! Ten Bruce? Wtf? To bylo fakt ble. A Thor? Chápu, udělal chybu, lituje toho, ztratil své nejbližší... Ale tohle? To fakt nee... Cesta do minulosti se mi líbila, bylo to vtipné, dojemné a super zvraty. Závěrečná bitva byla super, Captain America s kladívkem wow. Ale to, že mi zabili moji 10ti letou srdcovku a s jeho smrtí se nikdy nevyrovnám, mě opravdu nasralo. Chápu, museli někoho obětovat... Ale tohle ne.. Kdybych celá hodnotit celý film... Akce, hudba, hlášky.. Člověk se směje a brečí. Člověk se po filmu cítí rozpolceny.. Ale rozhodně byla lepší infinity war.