Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Melancholie (2011) 

Hmm, když tu čtu ostatní komentáře, asi nejsem dostatečně artovní typ.

plakát

Májové hvězdy (1959) 

Naivní šablonovité příběhy jsou zdlouhavé a až moc primitivní na tři hvězdy, na druhou stranu, s přihlédnutím k době, je film až překvapivě koukatelný a mezi dvouhvězdové braky taky úplně nepatří. 2,5*

plakát

Specialisté (2017) (seriál) odpad!

Takto kvalitní krimi jsem doposud znal jen z Německa.

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Pěkné prostředí, dobrý námět, slušné postavy, atmosféra - 70% Roztleskávačky, hudba a drak to bohužel zbytečně sundávají na 55%.

plakát

Anything Goes (2012) 

Film kvalitou v podstatě odpovídá svému téměř nulovému rozpočtu. Skupina maníků pořádá víkendové setkání na chatě a týpek má pocit, že si ho frajerka dostatečně neváží. Dostane proto nápad s přáteli zinscenovat přepadení, při kterém ji zachrání. Bohužel jeden z falešných lupičů je tak trochu mentál s PTSD a zapomene si vzít prášky. Následuje sled událostí, při kterém frajerka téměř všechny účinkující omylem povraždí a film skončí. U filmu člověka můžou rozesmát leda naprosto mizerné herecké výkony a kvalita kamery/zpracování na úrovni home videa. Není absolutně žádný důvod se tímto počinem zdržovat.

plakát

Železný Golem (2011) (TV film) 

Tyhle kanadský kraviny běží na domácím trhu na druhořadých kanálech během ranních hodin pracovních dnů. Je obdivuhodné, že je TV Barrandov vždy dokáže odněkud vyhrabat a někomu se to dokonce vyplatí dabovat :)

plakát

Gravitace (2013) 

Vizuálně určitě zajímavé, ale plné naprostých nesmyslů. Tady je to OK, ale létající Indy v lednici vám vadí :)

plakát

Divergence (2014) 

Námět to není špatný, tak trochu romantika o dvou lidech žijících v antiutopické společnosti dosti se podobající 1984. Ale to zpracování... Zaprvý je to celé příliš roztahané a zdlouhavé, půlku filmu se v podstatě nic neděje. Zadruhý se film snaží tvářit hrozně vážně, ale je v tom tolik klišé a nechutnýho patosu (k tomu hrozně natočeného), že některé scény v sálu nechtěně vyvolávají akorát tak spontánní smích nejméně půlky obecenstva. Zatřetí je celý scénář hrozně naivní, jednoduchý a předvídatelný, postavy hloupé a nudné, za to ovšem asi zčásti může knižní předloha (nevím, neznám).

plakát

Sportovní spoty (2010) (pořad) 

Je zvláštní, že lze tento "pořad" hodnotit, jelikož v podstatě není co hodnotit. Žádná režie, střih, tvořivost... Jen za sebe poskládaná hromada starých reklam s přestávkou na reklamy. To už se pak dá za pořád považovat téměř cokoliv, něco podobného bude určitě zplácáno dohromady na youtube nesčetněkrát.