korbitch22

korbitch22

Jméno Příjmení

okres Chrudim
Jsem jenom kuchař,bože my tady zemřeme....actor,director

26 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 12 23 33 44
    • 15.2.2012  20:49
    Miloš Forman (TV film) (2009)

Miloš Forman má můj neskonalý respekt.Jako režisér,který dal světu tak úžasné filmy jako Vlasy,Přelet Nad Kukačím Hnízdem nebo Valmont.... jako člověk,který se vzepřel komunismu a odešel do USA,kde naučil amíky jak dělat filmy a taky za to,jakým je čechem....který i přes 40 let života v USA nezapoměl svůj rodný jazyk a nemele s tim hnusnym přízvukem jako pan Lendl např. Nic méně dokument o takové osobnosti by mohl být určitě zajímavější a obsáhlejší.K brzkým narozkám vše nej Miloši ;) a ještě jeden film nám udělej prosím ;)

• 15.2.2012  20:24
    Combat (1999)

Marshall je jeden z mála režisérů,u kterého jsem viděl celou filmografii,i když jí nemá moc obsáhlou.Abych to zkompletoval pustil jsem si tuhle jeho prvotinu.Origiální námět,který nabízí spoustu možností a díky rychlému a dobrému střihu nabídne hned několik vtipných situací,kdyby to o 3 minuty zkrátil a nedělal tak divný konec,bylo by to údernější a možná i geniální.Ale jako prvotní kraťas více než slušné a jsem za Marshalla rád,jeho áčková béčka jsou film od filmu lepší.Škoda že divácí to jaksi nechápou jeho filmy si na sebe bohužel nevydělávájí,tudíž se od něj něčeho nového jen tak nedočkáme,můžete mít totiž talentu tři prdele,ale když zadlužíte dvě studia po sobě,to nese následky.Přitom Soudný Den a více než povedený Centurion jsou akční špičky a nevydělali ani hovno,to je dost smutnéí a nevim co si mám myslet,když např. přiteplený Orel Deváte legie vydělá 40 mega a pokryje náklady a osobitý a drsný Centurion nevydělá ani setinu,diváci jsou bohužel dementní a opět si nechávají protéct mezi prsty nejtalentovanějšího akčního režiséra posledních let.Mimochodem žádný film od něj nedostal míň jak 3* , což se nedá říct o 90% ´´lepších´´ režisérů.

• 15.2.2012  16:08
    Brain Storm, The (2011)

Dva skvělí herci a jeden zapomenutý zoufalec ( Shandling ) si při pracovní schůzce dělaj prdel z Roberta Downeyho juniora,více méně je to nuda,ale narážky na Downeyho roli afroameričana v podání Foxxe jsou husté a nejvíc oceňuju Gibsona,mám ho rád a sype si tu popel na hlavu.Je to 8minutové tlachání,které je točeno z 90% pro američany a pravdou je že poslední 4 minuty je to už vyloženě o ničem. * za Gibsona * za Foxxe a * za hlášku s Black Berry :D

• 12.2.2012  21:37
    Time Will Tell (1992)

U tohoto dokumentu jsem si už jako 14ctiletý klacek mohl vyplakat oči.Dokonalá hudba,dokonalého člověka.Ať už mají lidé životní názory a hudební vkus jakýkoliv,snad jen Bob Marley dokázal svojí přirozenou lidskostí spojovat lidi po celém světě a vše kolem jeho odkazu,kolem rastafariánství a Jamajky je magie.Boba jsem miloval a jeho hudba mě v dospívání dost formovala,učil jsem se a zjišťoval o něm úplně všechno,četl jsem knížky o Rastafariánství,kultovních náboženských formacích v Etiopii,o politickém vlivu a boji Boba na Jamajce.Tudíž mě nebetyčně dokáže vytočit partička dredatejch dětiček,který nemaj o pojmu dread lock's ani ponětí,natož něco o kultu Rasta spojeného s magií Herb's ( Bob nikdy neřikal Trávě tráva,ale lék ) a dojímají mě ty skupinky vyhulenejch dementů na každym kroku.Já se tím aspoň opravdu zabýval a v něco sem věřil.Díky Bobe,udělal si ze mě lepšího člověka ;)

• 12.2.2012  20:35
    Hlas ČeskoSlovenska (TV pořad) (2012)

Jupí,zase nás několik týdnů bude týden co týden v televizi votravovat další Novácká super pěvecká mrdka,která opět udělá na rok pozdvižení ve skupinkách uječených puberťaček,které si s neutuchajícím nadšením budou den co den pouštet své nové objevy na youtube,se vší vervou a nedočkavostí čekat na další a další výtisk Bravíčka s plakáty svých nových hvězdiček (jejíchž alba se budou za 2 roky dávat k 5tikilovému Arielu zdarma) a nevynechaj jedinej díleček,kde budou moci sledovat konečně zaměstnanou slovenskou dziginu,která dělá ´´ozdobičku´´ ó mocnému Leoškoj a svoje hvězdné slinty zde upíchne Dara ,,bacha dědo,jedu´´ Rollins a nejpodělanější zrádce všech podělaných zrádců,chlapík jenž má písto klacku zlatej prut a sere půl kilový diamanty, Patrik ,,čo tě jebe ty pičo´´ Vrbovský aka Zlatokop Obecný,Vyjebaný.Má cenu to vůbec rozebírat? 0%

• 8.2.2012  22:37
    Underworld: Probuzení (2012)

Základní kult Underworldu,temná atmosféra a Lycansko/Upírská epická bitva napříč stoletími je definitivně pryč,což na jednu stránku lze považovat za smutné,na druhou je to osvěžující změna.89 minut trvající film nám nabízí krátkou rekapitulaci z minulých dílů a pak už se jede celou stopáž čistá hi-tech řežba.Dvojice skandinávských režiserů je ovšem trošku problém,jako nováčci ve světe Hollywoodu totiž sázejí na jistotu a nezkouší nic moc osobitého,hned v několika akčních sekvencích lze uzřít jasné odkazy na sérii Resident Evil,Matrix a dokonce tu najdete skoro totožnou scénu z Terminátora 3,vše se dá snadno zkousnout,mimo totálně wtf scény z Matrix Reloaded....to jsem na 5 vteřin zavřel oči,duševně se vyzvracel a okamžitě sem se snažil na tu sračku zapomenout a frčet dál ( zasvěcení vědí ) Underworld Aweking výrazně chybí herecká esa Sheen a Nighy,po případě Speedman.Jeho dvojník spíš byl do očí a každého fanouška spíš rozesmutněl.Když film začínal a byl plný odkazů na předchozí filmy,či divákovi ukazoval nelítostnou čistku byl jsem až dojatý a přiznám,možná mi vhrkla i slza ( ano,až tak Underworld miluju ) Potom už to byla okopírovaná akce s minimen vlastní invence,což by se dalo považovat za smutné,kdyby to minimum scénáře příběhového ovšem nebylo tak dokonale promakané a překvapující.Tvůrcům se povedlo skvěle vykreslit příběh,který má skvělou pointu a několik momentek překvapení,na úkor okopírované akce z několika předešlých akčník pecek.Kate je pořád mega sexy,i když při scéně zdrcujícího pláče lze jasně vidět,že ani kamera za milion a tuna makeupu,nezakryje to,že Kate táhne 4cítka,což je naprosto neskutečné.Docela mě mrzelo že film utekl tak rychle,akce byla místy skvělá,místy nudila,protože už jsem jí viděl jinde,efekty místy očarující,místy komické,Stephen Rea na konci v garážích hódně potěšil a mega Lycan....mno nevim.Kdyby měl film 130 minut a hrál v něm Scott Speedman,nebylo by co řešit a šel bych na 100%,přijde mi to 50/50 geniální námět,využitý na půl,geniální akce,využitá na půl.Výrazně potěšila rolička Wese Bentleyho,nekopromistnost Rkové akce i přes její fádnost a skvělý,leč málo rozvinutý příběh.Nezbavým se dojmu,že kdyby tvůrci udělali rozpočet filmu 150 mega a dali přístupnost pg-13 se stopáží aspoň 120 minut,dosáhli by víc než 89 minutové řežby co nakousla spoustu otázek a možností a doufá,že si na sebe vydělá a sežene do dalšího dílu Speedmana....bavil jsem se hodně,daleko víc než u Rise of Lycans,leč volba finální verze projektu je velký otazník.Pokud si Underworld na sebe vydělá ( má problémy ) bude další díl,což bude skvělé,pokud ne,je u ledu a nedokončený a to bude mrzet nejvíc :( 85% a skvělý song na konci ;) Ve hvězdičkách o jednu nadhodnocuju,z čisté lásky.

• 6.2.2012  23:24
    2 Headed Shark Attack (video film) (2012)

Juch :D Parádní Asylovka ve všech ohledech,hrozivé efekty,mega bídní herci,tragický scénář,příšerná režie a luxusní mega dvouhlavý žralok který spolkne celý ostrov :DDD sem tam si Asylovkové mega věci rád smrknu,páč je to vždycky hrozná prdel,jakkoliv byste se pokoušeli brát film vážně,je to ve všech směrech ta nejhorší filmařská práce,od produkčních věcí,přes scénáře,efekty,herce až po kafe co jim vařej v rezavý konvici na place,ale od srdce mě dostává,s jakou vervou a nadšením dokážou vymýšlet ty náměty a za jaký peníz se parta ožralých a sjetých lidí pokusí tvořit film.U každé Asylovky,aby si vysloužila aspoň jeden shuriken,musí být něco epic.....ať už to je kombinace Lorenza Lamase a žraloka polykajícího Boeing.....nebo Erica Balfoura házejícího kotrmelce na skútru,přičemž háže granáty po žralokoj jak tenisáky,tak tady to je žralok co má dvě hlavičky :) některé smrti sou fakt švanda,hlavně jak bassebollové nadhození s epesním výskokem,nebo slupnutí na megavlně romantiky :))) Pravdou je že se azyláci snaží a u každého filmu je vidět malinký posun....majinký ;) žralok se stim fakt nesere a vy se prostě od srdce musíte smát,když dokáže zbořit celý ostrov a parta dementů se před ním schová do dřevěné budky ze schnilých laťek :D to jdete prostě do kolen.Ovšem co je na filmu hodně smutné,je zjištění že Carmen je fakt stará a proto taky jako jediná nevyvalí kozy do bikin a unyle schovává ty svoje povislý pětky v zeleným topíčku :D Já zase vypnul,od srdce se zasmál a upřímně se těšim až někde seženu Sand Shark Attack a doufám,že nás Asyláci budou dál zásobovat príma mega věcma,třeba bych si mrtě dal Mega Veverka vs. Mega Voříšek , popřípadě by bylo zupr Mega Srnka vs. Mega Džíp,ale to už nechám na nich :) Tyhle nechtěné komedie,jsou zábavnější než půlka komedií hollywoodských a já se zase s rychloposuvem bavil :) 15%

• 6.2.2012  22:44
    Spartakus: Krev a písek (TV seriál) (2010)

Vyumělkované,umělohmotné,počítačové nic.Duchaprázdná vykrádačka,která strhla masy tupých diváků sebou.Spotřební zábava,pro lidi,kteří už to vzdali se seriály,ve kterých nejde jen o neustálé cákání počítačové krve,uřezané hlavy,efekty tak komické,že nejednou za díl vyprsknete smíchem a kozy polonahých štetek,nechutný a otravný vizuál podělané třistovky.Co na tom že kostýmy,výprava i herci jsou celkem ucházející,když nemají v tom digitalním bordelu pořádný význam ani prostor.Velkolepý televizní vřed,který opět dokázal,jak drtivé většině dnešních diváků ukážete od všeho hodně,až to i přeháníte a je vlastně jedno,že ve finále to celé nedrží po hromadě a smrdí to jako týden prošlé syrečky,hlavně že toho tam je hodně.Už se můžu jen smát vkusu a té trapné ovečkovosti dnešních diváků.Není mi 15náct a mozek mám,takže je mi jasný,jací diváci na tuhle vylízaninu čučí.40%

• 5.2.2012  14:29
    Smrtelná kořist (1988)

Nejbéčkovatější béčko,všech béček.Nemá smysl mluvit o neexistující logice,či scénáři,který nabízí vela vtipných dialogou :D Svým způsobem nejpříšernější sračka kterou sem kdy viděl,kde blonďatej plájboj hopsá lesíkem v upnutých jeansech ( jistá skupina diváků jistě bude spokojená ) a při tom těmu nejšílenějšími a nejbrutálnějšími metodami kosí stovky tupých komparzistů v maskáčích.Nehorázná vykrádačka Ramba,mixlá s Komandem.Celou stopáž jsem se brutálně smál,což jistě kdysi tvůrčí záměr onanistických,militantních,vidláckých američanů,kteří tohle stvořili nebyl.Co se ovšem musí tvůrcům nechat je,že je netížila žádná omezení a vyřádili se pekelně,končetinama se umlacují lide,šípy lítaji do krku,očí,střeva lezou kudy plájboj chodí a dokonce se tu dočkáme i hódně překvapivých momentek a nemilosrdně se tu poravují i ženy.Jako jestli si řikáte milovník béček a neviděli jste Smrtelnou Kořist,neviděli jste nic,béčko s tak velkým Bé,že zněj je dokonalé video Zetko :D 1 krvavou * za nečekaný finiš a že sem se plných 88 minut dokonale pobavil,nad jeho zhovadilostí.

• 4.2.2012  22:05
    Soví houkání (2006)

Partička americkejch dětiček zachraňuje sovy,v morálně etické,patetické letní americké komedii,wow,ještě že to ty sovy přežily.

• 4.2.2012  16:17
    Konec (amatérský film) (2012)

Pokoušet se v Českých amatérských vodách o Jarmusche je sebevražedný krok.Co k filmu říct?Meditativní pseudointelektuální žvatlání s pistolkou v ruce. 1* za mojí oblíbenou střelbu do zad a druhá z milosti,že si Rosany vážim.

• 4.2.2012  16:04
    Šest prstů v zeleném (amatérský film) (2012)

Musim smeknout před propracovaností lokací,detailů a rekvizit,oceňuju skvělý střih.Co ovšem nechápu,proč se režisér nepokusil udržet filmu vážnou notu.Příšerná hudba je totální drtič atmosféry a herci otravní.Prvních 15 minut bylo čistě nesledovatelných,ale od druhé vraždy má filmeček svoje momentky.Ať je to zmiňovaná vražda dívky na schodech,nebo záchvěv atmosféry při scéně na kluzišti,rovněž sem čuměl na scénu v hospodě a dostalo mě pár hlášek jako já sem na tebe ttaky zvědavej ty kreténe :D Herecké výkony ovšem příšerné,ale nemůžou za to ani tak herci,ale spíš ty tupý dialogy úplně vo hovně a nevim,jestli imbecilitu postav režisér zamýšlel,nebo se mu to jen rozpadlo v rukou,nejvíc mě dostalo že hlavní dvojice přijde o kamaráda a kamarádku a jsou naprosto v klídkůů :DDD nebo Rebeca....ty vole proč proboha Rebeca?Režisér evidentě má rád filmy a to je dobře,narážek a odkazů je tu mraky,škoda že více méně nevhodné ( příjezd fízlů ) dobrá byla hlavní představitelka a starší z dvojice detektivů.Jak řikám,smekám nad tou prací,co s tím tvůrci určitě měli a oceňuju že se konečně objevil na scéně amatérský tvůrce,který to může v klidu nandat většině filmových študáčků,jen veliká škoda všech těch negativních faktorů,od imbecilních dialogů ( hledat člověka bez prstů bude nesmírně náročné,no náš zpěvák nemá prsty,ale to s tím asi nesouvisí :DDD to sem myslel že umřu :D ) které vlastně schodí vážnost celýho filmu,tvůrce se měl snažit udržet si laťku a jako sorry,není to horor,ani krimi,ale krimi komedie.Dalším příšerným faktorem byla hudba a zapoměl sem si překladatele,vy ste vážně Češi?týýý vole :D Ve finále je to 52 minut nadějné práce,která má své vizuální vychytávky,poutavé scény ( dítě vs. svěrák :D ) ale je to pohřbený tou tunou chyb a klišovitou finální pointou a skokem ala Max Payne :D Sám sem velice zvědavej jak lidi přijmou naší tvorbu,amatérská filmařina je nevděčná práce,plná závisti a neporozumění.Teď mám plnou hubu keců a možná jednou moje filmy budou všechny v černém a všichni o mě budou tvrdit že jsem mizerný režisér,to všechno je možný a já sem na to připravenej,ale pokud máte špetku filmové logiky,vyvarujete se iritujícich scén,což Lukáš nezvládá.Pokud roky hodnotíte filmy,sami víte,co vás na filmech štve,irituje,bije do očí a co vás nad míru škodolibě rozesmívá,tak se tomu snad jako tvůrci pokusíte vyhnout ne?Já teda jo a sám sem zvědavej,jak to dopadne :) 40% a smutné mrhání talentem,můžu jen závidět tu techniku,množství herců a lokací,ale můžu si taky klepat na čelo,na co se tohle všechno dá zbytečně vyplýtvat.

• 4.2.2012  14:42
    3 Rs, The (2011)

Egocentrický vypatlaný pošuk pan Lynch,natočil další minutový důkaz toho,že by nebyl režisér ani kdyby ho posraly všechny můzy světa najednou,další idiotská nic neříkající sračka,s nulovu myšlenkou,hloubkou nebo snad pointou.Kdyby tohle natočil kdokoliv jinej,pošlou ho s výsměchem ke všem čertům,ale když to natočil pan Lynch,tak je to hnedka ´´kultovní´´ a ´´umělecké´´ dílo.Víš co,di do prdele Lynchy a všechny svoje dementní fanoušky si vem sebou,zavřete se do velkýho kino sálu,tam se sjiždějte,pouštějte si mazací hlavu a další tvoje píčoviny a my,normální lidé zatím do vzduchotechniky pošlem trochu iperitu,aby se tady na tý planetě dalo líp dejchat,tvoje dílo trvalo jednu minutu a nasralo mě na celý den,bravo,to umíš jen ty.

• 2.2.2012  22:53
    menZONE (TV pořad) (2012)

Wow,těžko uvěřit že je v týhle době ještě někdo schopnej vysrat na světlo světa takovej shit.Dva nefalšování nagelovaní čuráčci,moderují,moderují??? pořad,ve kterém padá jedna piča a čurák za druhým,poodhaluje se nám tu štetka s umělejma kozama v bordelu,hazí se tablet do hajzlu a lítá v turbíně,což bolí víc než analní sex,což ten nagelovanej kretén musí určitě vědět.Ubohý pokus o jakési zaplnění mezery na trhu zábavy,ovšem zoufale nevtipným a ubohým způsobem.Coolu sem si jako televize vážil a tímhle hodně klesla její pověst,nejsem ten typ člověka co by byl snad pohoršen že slyší mrdej čuráku,nečum píčo ne čuměl na nahou štětku,to ne,ale existuje jistá etika kterou má televize dodržovat a tímhle cool přijde o hodně fanoušků.Když já si budu chtít poslechnout pár sporstejch slov pustim si Hele Kámo Kdo Tu Vaří a když budu chtít vidět pěknou kundu,mrknu se s radostí na porno a nemusim sledovat svojí oblíbenou tv,jak jí ničí dvojice nedomrdlých blbečků,kteří by si bez známých a peněz nezašukali ani se štětkou v Perlovce,natož na práci idiotského režiséra s tanlentem koblihy.Tohle může bavit snad jen pár vyhulenejch puberťáků a ubožáky,co nemaj na to stáhnou si pořádný porno.Doufám že Cool si to uvědomí brzo a tuhle sračku stáhne,zbalí do pytlíčku a podpálí.

• 2.2.2012  20:29
    Pevnost Boyard (TV pořad) (1998)

Francouzkou nonšalanci a mytologii,vystřídala Britská elegance a spotřební show,až na otravného moderátora v nemožných hadrech a nudného čaroděje to šlo,ovšem originál,je originál.

• 29.1.2012  20:16
    Johnny English se vrací (2011)

Rowan Atkinson prohlásil,že s Panem Beanem končí,jelikož už nemá možnosti pro další vývoj té postavy,to by mě zajímalo jaký vývoj vidí Rowan v postavě britského arciblba,ve službách jejího veličenstva,i když určitý vývoj od jedničky tu je ( dal jsem jí odpad mimo jiné ) humor nebo co to má jako být už není tak zoufale patetický a trapný,už je jenom fádní a nevtipný,bravo Rowane,ve trojce se třeba zasměju :) Ale bych jenom neremcal nad neuvěřitelnou zbytečností tohodle komediálního pokusu...komediálního? Režisérsky,kameramansky nebo jakkoliv filmařsky chcete je Reborn zcela v rutinním pořádku,problémem není ani tak režie či Atkinson,ale zoufalý nedostatek jakékoliv opravdu vtipné scénky,která by diváka rozchechtala,proto mi přijde opravdu na pováženou 64%,které tenhle skvost má,přitom u prázdnin pana Beana se v kuse řechtalo celé kino a má o celých 9% méně,věc která na čsfd absolutně irituje a to pravidelně.No když se vrátíme k Reborn a absenci vtipných scén,je tu scénář,který je od začátku do konce průhledný jako podprsenka výkladní kurvy.Už jen když si přečtete obsazení dojde každému synovi televizní rosničky jak se příběh bude vyvíjet.Takže nějaká překvapení či zvraty nehrozí a když už nemáte ani to,je to celkem problém.Při tom parodování tajných agentů skončilo skoro vždycky fiaskem,takže o co se Britové s tímhle suchým humorem snažili fakt nevím.Opravdu dobré scénky jsou tu 3 a to naháněčka na střechách,Atkinsnowo cukání kouktů při vzpomínkách na afriku a finální scénka v titulkách.Výrazně potěší neuvěřitelně stále více píchatelná Gillian Anderson a ještě víc ********* Rosamund Pike.Jinak bohužel suchý humor a prakticky celou stopáž prozívete,ale furt lepší než jednička,která byla naprosto dementní.Rowane vrať se k postavě Pana Beana,ten svojí natvrdlostí vysazoval divákům čelisti ze smíchu,tvůj Johny English to umí sice taky,ale neustálým zíváním.podprůměr ( nejvíc bije do očí nevyužitý potenciál tréninku v Číně ) 40%.

• 29.1.2012  19:48
    30 minut nebo méně (2011)

Velké očekávání se bohužel nenaplnilo,na druhou stránku to ani nezklamalo.Humorem,no ´´´humorem´´ víc nabitý Fleischerův Zombieland mě paradoxně bavil míň. 30 Minutes or Less by si určitě zasloužilo víc paradoxních a vtipnějších scén,ale Fleischer to pojmul víc vážně a film mu překvapivě režisérsky sedí jak přibitá bejska k hlavě vyhuleného puberťáka.Oddychová kriminálka,kde vás svým herectvím baví Jesse Eisenberg,který jasně dokazuje že mezi mladými herci v Hollywoodu je elitou.Dialogy s jeho talibanským kamarádem mají grády a baví vás takovým tím ´´chytrým´´ humorem,který není excentrický,ale o to silnější,např. vykradení banky v jejich podání mě rozsekalo :) Co se týče dvojice hlavních padouchů,vsadil scénáristou na mě příjemnější notu,kdy ona dvojice není úplně vymaštěná a humor se netýka jenom jejich nízkého iq ( jako v podobně laděném Flyppaper ) ale oba dokáží vymslet slušnou boudu a asi má diváká bavit neustále sexuální narážky v podobě McBride ( který kretén nic jiného ani neumí ).Film uteče rychle a furt se v něm něco děje,mohlo to být daleko lepší,ale zabavilo mě to a hlavně musíte do toho jít jako do buddy movie a ne do šílené ujetiny jako byl Zombieland a tahle komediální kriminálka vás svojí lehkostí určitě zabaví,mimo jiné je tenhle film dalším důkazem že Verbal je debil.Odpočinkových 70%.

• 29.1.2012  18:33
    Bez dechu (2011)

Zaujatost uživatelů čsfd proti Lautneroj zahnala Abduction na hranici 48%,přitom Lautner je na filmu ten nejmenší problém.WTF scénář,který je plytký a bezduchý,navíc vykrádající akční pecku Wanted,Bourna a bůch ví co ještě.Ale minimálně prvních 40 minut dokonale baví.Začátek má dobrý spád a počáteční atmosféra i akce je opravdu zdařilá,Lautner si roli puberťáckého kill bitche vyloženě užívá a vedle naschvál nastrčené,nevýrazné Lily Collins je navíc o to výraznější a nehraje vůbec špatně,chtěl bych vidět machry VERBALA,TEUTATESE a další neochvějné hvězdy z čsfd,jak by si poradili s touhle rolí,když by měli dělat otočky a nakopávat bad-assům prdel nebo hrát emočně náročnější scény....nebo dokonce ty romantické..panečku,to bysme se všichni dokonale zasmáli ;) Lautnerovi roli prostě v pohodě věříte a při emočně náročnější scéně ve vlaku si vede opravdu výborně.Problém ovšem nastává ve chvílích,kdy minutové ticho mezi akcí vyplňuje impotetní romantické žvatlání dvou pubertálních dětiček,pomalu ale jistě si vyznávajíc lásku ( z některých dialogů se mi smíchem zcvrkl šourek ) a ke konci už je akce čím dál fádnější a atmosféra mizí odhalením tuctové pointy a Singleton už si posledních 45 minut chce jen v klidu dojet k nápisu The End.Ale jako průměrný akční thriller funguje tahle jednohubka dobře,hlavně v první půli a hodně tomu pomáhají herecká esa Maria Bello a Jason Isaacs.Na nedělní večer film zabavil a i když je průměrný ve všecjh ohledech,jeho podrůměrné hodnocení místních nadřazených elit nemůžete brát absolutně vážně.55%.

• 25.1.2012  22:44
    Akta X (TV seriál) (1993)

Pro fanouška hororů,sci-fi,krimi a mystery :) velice vděčný a kultovní seriál.U některých dílů sotva popadáte dech a i přesto,že se v seriálu najdou hodně slabší kusy,je jedním z nejlepších na světě v tomto žánru.Ke konci,když je otázek mnoho a odpovědí stále méně,přes crazy odchod Foxe a jeho crazy návrat,i přesto že po 10 letech nevim,jak seriál končí,sleduju ho s nadšením.

• 24.1.2012  13:17
    Jean Claude Van Damme: Behind Closed Doors (TV seriál) (2011)

Co si může fanoušek víc přát,než když o jednom z jeho nejoblíbenějších herců vznikne pořad,který do podrobna mapuje jeho život,zkoumá zákulisí natáčení,sledujeho jeho pocity a životní názory,jeho aktivity v dobách volna a jeho rodinu.Jean Claude se tu navíc otevřeně baví o svých závislostech na drogách a alkoholu,o svých rozvodech a svých životních chybách,nebojí se veřejně kritizovat ožehává témata,která se týkají jeho rodného města či praktik producentů.Prostě nám s otevřeným srdcem ukazuje sebe sama v pravdivém světle.Je to skvělý člověk,který plně chápe svoje chyby a omlouvá se za ně,zároveň to co dělá pro dobročinné účely je úctyhodné.Už si ani nepamatuju kdybych díl po díle sledoval něco se zatajeným dechem a nadšením.Dokonalá věc a pro fanouška téhle Belgické ikony naprostá povinnost a pro ty,kteří ho nemají rádi pleskanec do xichtu,protože ať si říkáte co chcete,Van Damme je dobrý herec a skvělý člověk.100%.

• 24.1.2012  12:59
    Doba ledová: Mamutí Vánoce (2011)

Ufff,těžce patetický kraťas,o tom jak parta kolem lenochoda Sida vlastně vymslela vánoce,dočkáme se plně amerických keců,otravných vánočních melodií a neskonalého patosu.Na druhou stránku některé dialogy jsou dokonalé a věřte nebo ne,ale Scrat tady není hlavním tahákem,pro mě je to skvěle hláškující šavlozubák Diego,který je pro mě prostě nej.Animace je mizerná,je vidět,že se hodně šetřilo,jako vánoční kraťas to neurazí,ale ze všech dob ledových,celovečerních i krátkých je tohle nejhorší,asi proto jak je to patetické. 1* za Sida,1* za Diega a 1* za Český dabing,bez kterého by to bylo nesledovatelné.55%

• 22.1.2012  23:54
    Válečný kůň (2011)

,,Jeden kůň vládne všem´´ aneb každého je to milášek.S čistým svědomím si můžu nakydat máslo na hlavu,protože War Horse není tak příšerný,jak jsem si myslel.Je to čistě vykalkulovaná hra na city,patetický kýč a roztomiloučké na akademii nasazené hříbátko,které má ovšem své klady a srdce.U některých scén se neodmyslitelně plácnete do čela a bude se vám chít i trošku blinkat,u některých vás zase u srdce zahřeje ta lidskost a láska.Akční scény,kterých není málo ovšem stojí za kulový,jelikož v první světové se vůbec nekrvácelo :D no jo no pg-13 ( mocinky se těšim na Postradatelné :D ) což vás bije do očí,obzvlášť pokud znáte Spielbergovu řezničinu Vojína Ryana.Tady se krve nedočkáte,ale dočkáte te pohledu na utrpení války,ale né té lidské,ale té zvířecí a vlastně i lidí,pro které mnohdy pro někoho blbý kůň,nebo pes znamená víc než kterýkoliv člověk a na tuhle notu mě Steven utáhnul,jelikož jsem hrdým majitelem pejskamkterého miluju víc než 80% lidí co znám.Proto dokážu pochopit ta citová pouta mezi člověkem a zvířetem,o které jde v tomhle filmu především.Kdyby Steven neudělal tolik logických chyb ( kůň je sice génius,ale útect a trefit domů se mu nějak nechce ) hlavně scéna s Německými bratry byla totálně mimo mísu,za to mnohdy v komentářích odsuzovanou scénu s ostnatým drátem považuji za vynikající.Celé je to takové správňácké přeslazené,patetické velko nic,ale zajímám se o válku první i druhou a o té první moc filmů není a jsem člověk na kterého funguje hra na city zvíře/páneček.Když bych hodnotil jako hodnotím většinou,asi bych se přes 2* nevytáhl a pokud si tenhle kýč vyslouží jedinou sošku,s radostí si odplivnu.Ale jako tuctový velkofilm,které já můžu a kór válečné,jsem se 146 minut spíše bavil,než zvracel a rozhodl jsem se hlavně,že nebudu takový kretén jakým je třeba master VERBAL.Ano War Horse je kýčovitý,patetický a sladký jako cukrkandl,ale místy je opravdu dojemný a skvěle zahraný.Přesto Stevene,zaměř se jinam,protože tohle už by ti příště nemuselo projít,ani u tvých fanatických obdivovatelů.55%

• 22.1.2012  23:33
    Rumový deník (2011)

Obsahově nekomplexní film,o jednom ´´neznámém´´ pisálkovi.Rumový Deník je zábavný od první do poslední minuty,jeho největším problémem zůstává režisér,který trestuhodně nevyužil dokonalé herecké obsazení a námět do Rumu lehce namočil,ale pro diváka jej vůbec nevyždímal a když máte ve filmu takové eso,jako je Johny Depp,musíte sakra vyždímat do sucha :) Těžko říct co by se stalo,kdyby se tenhle film dostal do rukou někoho jako je Tom tykwer,nebo Uli Edel.To by sme měli možná jeden z nejkultovnějších filmů,na druhou stranu si ovšem musíte uvědomit,že film je podle pamětí a skutečných událostí a proto je hloubka příběhu v rámci rovinny a nezasahuje do hloubky či extrému,jelikož už by si události vymýšlela.Robinson nám ze začátku servíruje film typově podobný Falcovi, ( myslím tím artový styl,plný skvělých dialogů,o známe osobnosti ) vy se pomalinku seznamujete s dějem,ovšem když se něco málo dozvíte,dostanete rumový trip ve stylu Strachu a Hnusu v Las Vegas.Film má sice 110 minut,ale z se 90 minut bavíte chlastáním Johnyho Deppa a neskutečnými výstupy Giovanniho Ribisiho,který si jasně svým výkonem řekl o nominaci na Oscara za vedlejší herecký part.Deppovi skvěle sekunduje komický Michael Rispoli.Škoda že se divák málo dozví o nekalých aktivitách Aarona Eckaharta ( kterého prostě nemám rád ) a schilém korupčním prostředí kolem něj,toho se film bojí a když občas zajede do vod neklého byznysu,okamžitě je opět nějaká eskapáda ožralého Deppa,který by si měl dát pozor,protože 50% jeho výstupů byl regulerní Jack Sparrow, ( co taky chcete...karibik...rum....holky... ) Celé je to zábavné a Depp je prostě nejlepší here planety a jeho neocejchování zlatou soškou je stále největší WTF v dějinách lidstva,ale film mohl být více zaměřený na boj reportéra proti zkorumpovaným obchodníkům.Mít to v ruce Uli Edel,možná bysme slintali všichni blahem.Jako neskutečný sladký bombónek navrch je neuvěřitelně sexy Amber Heard,která i hraje čéče.V káždém případě něco kolem 7miset shlédnutí je v celku směšné a Rumovému Deníku by slušela krásná červená s cejchem 75%,protože v roce 2011/2012 chcete-li,je tím nejlepším filmem který jsem viděl a jedním z nejlepších který vyšel.Mám rád biografické filmy a i přesto,že mohl být film odvážnější,Depp a parta kolem něj nehorázně baví a při scéně v autě bez předního sedadla,jsem po dlouhé době smíchem zase chrochtal a v plném kině,jsem měl jediný odvahu se smát černému humoru o negrech a chudobě,což slušná část diváků neměla.Já si narážek užil mraky a že někteří je nevidí,či jim nepřijdou vtipné,je už jemom jejich smůla :) 80%

• 22.1.2012  02:20
    Sherlock Holmes: Hra stínů (2011)

Další rutinní zářez do Ritchieho filmografie,samoúčelné předvádění rádoby vtipných výstupů Downeyho Džuniora,sázející až na skoro šukatelnou lásku k Watsonovi.První hodina je až nesnesitelně nudná a naprosto zbytečná,nulové dialogy,mrtvé postavy,Rachel McAdams nestačí ani rozpálit a je pryč.Povrchní systém vyprávění,jakoby se nám automaticky všechny ty bezúčelné ´´cool´´ bitky a postavy měli líbit,iritující systém předvyprávění bitek má být asi jakou si Ritchie originalitou,jenže pokaždé vám může dojít že se následující události zvrhnou ve zcela logický moment jakéhosi překvapení diváka,tak Holmesova soupeře,když mluvím o soupeřích... Moriarty,respektive i herec co ho hraje má nulové charisma,snad jen ve scéně jejich prvního střetnutí je cítit jaké si napětí.Když dvojce Holmes/Watson zdemoluje vlak,aniž by po brutální detonaci a ztrátě jeho poloviny zastavil,dojede k posraným cikánům a konečně na poníkoj do Německa,začne film být konečně zajímavý,ucelený ve vyprávění a dokonce se Holmesovým trapným výstupům začnete smát.Před tím ale musíte vytrpět hodinu automatického povrchního přístupu Ritchieho.Neříkám že 2jka Sherkocka je špatný film,ale už od prvního dílu je nad nebesa jasné,jak málo stačií k oblbnutí spotřebního diváka a slušným výdělkům.V jedničce Ritchie plaval ve všem,ale mohl si vsadit na démonického Marka Stronga a mysteriózní zápletku,tady hraje na kriminální notu,gay humor mezi ústřední dvoikou a jako bonus přidává nahého Stephena Frye.Asi dvakrát během filmu jsem vyprskl smíchy a oceňuju pár scén od továrny v německu,i přesto že se musíkm smát tak primitivně postavené zápletce,která tu byla asi už desetkrát jinak a lépe,hlavně asi Ritchie hodně koukal na druhou Bondovku s Brosnanem.Svým způsobem lituji 90kč za vstup do nového kina v Chrudimi ( které je příjemně na píču ) a hlavně doufám,že Ritchie tuhle povrchní,klišovitou a průměrnou báchorku vymění za kurva Rock'n Rollové pokračování výtečné Rock'n Rolly,která sice neměla ani půlku Holmesových zisků,za to měla sílu,napětí,herecké výkony a filmařský art a hloubku,což dnešnímu tupému divákovi není vhod a žere tyhle bezduché píčačinky,takže vlastně nashledanou v kině v roce 2014 na Sherlock Holmes:Jak Moriartyho Vyplavilo Mořátko. 55%

• 21.1.2012  15:34
    Táta šampión (2009)

Šílený ,,Zed´´ z Policejní Akademie Bob Goldthwait,pověsil hereckou kariéru na hřebík a snaží se prorazit jako scénárista a režisér.Jak se mu to povedlo s jeho předchozými filmy všichni víme a ani u jeho třetího celovečerního pokusu se nejedná o bůhví jaký klenot.Robin Williams je sice legenda a pořád skvělý herec,ovšem už dávno není komerčním trhákem a co jsi budem povídat,film stojí a padá s ním.Zed je sice dobrý scénárista a píše vážné náměty,které mají určitou hloubku,jako režisér je ale neumí naprosto divákovi podat,natož prodat.Robin Williams má syna kreténa,pro kterého je všechno pro buzíky,hudba,filmy,kundy...nejlepší je čoko voko :D a dusit se při mrskání lachtana,což se mu stane i osudným a jeho otec ( neúspěšný spisovatel,učitel,otec,milovník ) se na jeho smrti rozhodne vydělat.Film je od první minuty průhledný,unylý a nudný,pár světlejších okamžiků jako scénka se psem nemůže film utáhnout.Jak říkám,téma je to dobré,ale nudně poddané a režisérsky tak rutinní a klišovité,že podle stejné šablony by tento film natočil i Ondřej 100 a to je to vážně dement.Nudný nezávislý film,za který když už nic jiného,mluví jeho nulové výdělky.40% Zede vrať se do akademie,šílené ječení ti slušelo více.

• 19.1.2012  17:21
    Scrat's Continental Crack-Up: Part 2 (2011)

Nezastavitelné výbuchy smíchu a maximalní dojetí nad nejlepší animovanou postavičkou,která kdy spatřila světlo světa,kdo ví jak dlouho nás bude ještě pixar nakopávat 3-5 minutovými spoty a pár štěky v celovečerních hitech Doby Ledové,než tahle šílená potvůrka dostane svůj vlastní celovečerák jako Kocourek v Botách.

• 19.1.2012  17:06
    Zombie v masce tučňáka (2011)

Melancholické putování jedné zombie,paráda.Zajímalo by mě co se tvůrcům jako je Chris Russell honí hlavou,když všechno svoje úsilí a podle dost slušného vizuálu i evidentní náročnosti některých scén,vloží nemalé peníze do takové sračky.Zombie filmům moc neholduju,budiž pravda a tenhle krátkometráž vo hovně mi názor ještě utvrdil.Není to originální,zombie apokalypsa z pohledu zombie už tu byla s v Britském Colinovi.Iritující hudba,děj vo piče,akorát mě to nasralo,to mám jako dávat hvězdičky za skvělou kameru a masky?Nasrat,u amatérů zcela jistě,ale proč mám podporovat evidentně profesionální filmaře,kteří mají možnosti,peníze,techniku a lidi a točí tyhle nic neříkající sračky vo hovně.Dej te mi rozpočet co panu Russellovi a natočim 1000x lepší 7minutovej film,než je tahle bezduchá nuda.

• 18.1.2012  21:39
    Innkeepers, The (2011)

Westovým nejoblíbenějším filmem je určitě Osvícení,když mu osud dal to štěstí,že se může živit točením hororů,u svého dalšího projektu vykastroval svůj nejmilejší film a ještě se přitom 20x koukal na Wanovo Insidious a přemýšlel co mu ukradne,nakonec mu ukradl piáno a Noirový nádech.Svým způsobem řemeslně dobrá práce,ale pouze po technické stránce.Castingový fail v podobě Sary Paxton,která sice hraje skvěle,ale neuvědomuje si,že hraje v hororu a né v nezávislé letní komedii.Příběh by si vycucal z prstu i retardovaný čtenář chvilky pro tebe a navíc se nedohrabe k žádné pointě,i když je od příchodu starého pána průhledný.Co na tom že se Westovi daří primitivní lekačky pomocí rychlých střihů a zvuků,které natočíme za pár měsíců při našem dalším projektu taky a to slavnostně přísahám.Podivná patlanina všeho možného,kde se plných 85 minut absolutně nic neděje,aby se to přes tři mizerné lekačky dohrabalo do pointově prázdného wtf finále,dle staré školy.Jeden z obsahově nejhorších hororů posledních let a opravdu trapný pokus o jakou si originální podívanou,z tohodle já se teda fakt N*E*P*O*S*E*R*U* :D Wanovo Insidious spláchne tuhle brečku do kanálu.25% za kameru,nádech občasné atmosféry a komediální výstupy Sary Paxton,které ovšem nemají v hororu co pohledávat.

• 16.1.2012  19:27
    Flypaper (2011)

Překombinovaná kriminální komedie,která ale baví a to i přes to,že má obrovskou díru ve scénáři ( v bance,která leží v hustě obydlené části,dojde k sérii detonací C4 a stovkám výstřelů,ale nikdo nezavolá policii :DDDD ) když přejdete tuhle zhovadilost,dostanete 84minut trvající oddychovku,v čele s perfektním Patrickem Dempseym.U jeho obsesních výlevů a hysterických záchvatů mě řádně polechtávala bránice.Jeho postava je mix Hercula Poirota a Adriena Monka a Poirotovské je i vedení příběhu,akorát je obohacené o řadu dementních lupičů,šílených scén a celé to je vlastně taková groteska.Moc se u toho nezasmějete,ale zároveň vás to nijak extra nesere a neuráží.Tomuhle typu filmu já říkám nedělní jednohubka,které chybí koule na kino,ale na DVD vás zabaví.Scénáristovi se musí nechat neprokouknutelná pointa,jakkoliv je klišoidní.55%.

• 16.1.2012  16:30
    Ctrl Emotion (2009)

Kotek napsal skvělý scénář,ve kterém doslova nechal excelovat Jiřího Mádla,který opět potvrdil že hercem se člověk narodí a nemusí herectví studovat.Největším překvapením je Kotkova režie a skvělý a dynamický střih.Vyvaroval se spoustě klišé,nápad s hlasy uvnitř hlavy oceňuju nejvíc,to má asi každý,ale u počítače sem si je nikdy nepředstavoval.Jako menší mínus považuju casting rodičů a na konci v titulkách si mohl odpustit malinkou loupež Z filmu Jedna Ruka Netleská,jinak ovšem nepamatuju kdy sem se naposledy tak zasmál.Originální,vtipné,úderné.Kotek má scénáristicky co říct?Mádl co hrát,Voříšková....to je prostě česká Megan Fox a možná i lepší herečka :) a paradoxně i když má Mádl 80% dialogů,nejlepší hlášku si schoval Vojta pro sebe ;) parádní práce 85%.

<< předchozí 1 2 3 4 12 23 33 44