Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (21)

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Vizuálně velice zajímavý počin, který vám ukazuje, že i obyčejný člověk může mít zajímavý život, pokud má odvahu vystoupit z jistoty a tepla, které mu jeho současný život poskytuje. O výborné kameře a soundtracku nebudu ani mluvit, to se prostě musí zažít. Co by si možná zasloužilo strhnutí hvězdičky je zpracování některých zasněných momentů, které si myslím, že by nebylo potřeba tak přehánět, ale třeba je to jenom můj pohled... žný spoiler>

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Všechno již bylo řečeno, takže je asi zbytečné opakovat jako ÚŽASNÝ to byl zážitek. Ano, některé scény byly přehnané, ano, vývoj se dal předvídat, ale opravdu na této Nolanové skvělé práci chceme hledat chyby? Já jsem si promítání neskutečně užil a určitě plánuji v kině ještě jedno shlédnutí. Co soundtrack? Možná to k takovému dílu bereme jako standard, ale Hans Zimmer odvedl neskutečně dobrou práci. Jeho hudba posunuje celý snímek minimálně o úroveň výš na jasných pět hvězd (bez diskuze).

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Místy trochu přepálené scény, první hodina filmu docela dost nuda a mnoho nevysvětlených skutečností. Pokud se rozhodujete jestli koukat na tohle, nebo na něco jiného, doporučuji něco jiného :-)

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

Snímek, který se nesnaží být nijak vyjímečný. Tvůrce nám chtěl pouze sdělit poselství, což se mu myslím povedlo na výbornou. Po shlédnutí si uvědomíte, že vaše běžné strasti (závist okolí, problémy v práci...) jsou vlastně ty nejjednoduší, jaké můžete mít. Uvědomili jste si vůbec někdo, jaký je běžný den někoho, kdo nevidí, nebo neslyší? Pomocí tohoto "dokumentu" o chorobě, která postupně odstraňuje všechny lidské smysly si uvědomíte jaké máte vlastně štěstí, že jste vlastně úplně obyčejný zdravý člověk.

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

4 hvězdy za příběh, postavy a hudbu, 1 hvězda za 3D efekty, které byly zvládnuté opravdu velice dobře (sledováno v Cinema City na 3D Master Image). Dlouho mě tak žádný film nebavil.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Nemůžu jinak, než 5 hvězd. Špióni a Matt Damon jsou prostě skvělá kombinace!

plakát

Green Lantern (2011) 

Efekty skvělé, příběh k ničemu. Nic mě nepřesvědčilo uvěřit světu Lanternů a pořád jsem se přemlouval, ať to dokoukám do konce...

plakát

Králova řeč (2010) 

Opravdu velice povedený a kvalitní snímek, který stojí za to vidět určitě vícekrát. Hudba skvě podtrhuje příběh, který vás donutí prožít s Bertiem každý jeho proslov.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Překvapivě dobré, dokonce daleko lepší, než všude propagovaný No Strings Attached. Justinovi to s Milou sedí a i když někoho může odrazovat "hrající zpěvák", tak osobně musím říct, že to J.T. zvládl na výbornou!