Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Nepochopim lidi, co tomuhle filmu daj míň jak 5 hvězdiček z toho posranýho důvodu, že nechápou, vo co jde. Marla a její filozofie, Bobovy upocený prsa, hudba a kamera, lituju, že sem se narodila jako holka a nemůžu se připojit do klubu rváčů. jo a The first rule of the fight club - you do not talk about fight club!

Dej mi své jméno

Dej mi své jméno (2017)

(mam prave ted v ocich slzy) nejak nemam slov, protoze to bylo neco TAK NADHERNYHO, tak citlivyho, neznyho, dojemnyho a hlavne tak smutnyho, ze sem posledni pul hodinu rvala jak mala holka. nemam nejmensi vytku, prostredi nadherny (ja proste hodnotim bydleni no haha), herecky vykony uzasny (mladickej elio byl k sezrani), hudba vyborna. hodne kladne hodnotim taky jeho rodice, bylo nadherny, jak ho podporovali. omluvte me, nemam slov, du si pustit soundtrack a tyrat se. peace.

Příchozí

Příchozí (2016)

Nenávidim scifi a na tenhle film sem rozhodně neměla chuť jít (ale lístky zadarmo jsou prostě lístky zadarmo!). Nejdřív mě to nijak nezaujalo, ty scény s dítětem mi přišly hloupý, ale když se to rozjelo..moc toho beztak nechápu, jen herci byli výborný a soudtrack možná ještě trochu víc. Nejlepší film, co sem kdy viděla v roce 2016.

Ex Drummer

Ex Drummer (2007)

Postižený cápci si založí kapelu. Proč ne. Z tý hudby zažívám orgasmus, z tý kamery taky. Proč ne.

Contracted

Contracted (2013)

(Opět) nechápu hodnocení, tenhle film mě bavil od začátku do konce, sympatická hlavní hrdinka, co zdrogovaná šuká v autě s nekrofilem se mění v rozkošnou zombie, který vypadávaj chomáče vlasů a do salátu přidává svý nehty. Škoda toho konce, pevně věřim, že to dobře dopadlo.

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Tohle by se mělo pouštět dětem před spaním, vidíš, jak dopadneš, když si začneš píchat? Jared a jeho modrý voči. Hudba, u který mrazí a skvělý záběry kamer. Na konci pokaždý slzy.

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

Film, u něhož se pitomě usmívám, hudba, u který se pitomě usmívám. Pošlu jen tak trpaslíka po světě a budu vyšťourávat roztrhaný fotky.

Letní bouře

Letní bouře (2004)

Na to, že německý filmy (a samotná němčina) mě vážně neberou, mě tohle hodně příjemně překvapilo. Možná za to může moje láska k homosexuálům nebo prostě to, že je to tak krásný a tak nádherně doplněný hudbou.

Orphan

Orphan (2009)

Sympatická holčička, co si vydedukuje, že nevlastní tatínek k ní cítí něco víc, holčička, co z jen tak z prdele shodí děcko z klouzačky (takhle to zní dost drsně) a hodlá zlikvidovat všechny, kdo se proti ní postaví. Mě osobně to bavilo od začátku do konce, Ester mi přirostla k srdci. Divný. Joa a alternativní konec je samozřejmě lepší.

Třináctka

Třináctka (2003)

"Sračky Tracy, byla sem v tom kině!" jo, umim to nazpaměť. a co.