Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Zmizelá (2014) 

Sakra to je dobrej film!!

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Supr film, který dost dá na emoce a navíc je podle skutečných událostí.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Přeslazený film plný neopodstatněných záměrů bez konce. S prvním dílem a knížkou srovnávat nelze. Nestěžuju si na efekty a atmosféru, ale z kina jsem odešel nespokojen, také proto, že jsem byl předtím nakojen super trailery. Na vánoční čas radši doporučuju zajít do kina na skvělou one man show Roberta Redforda na rozbouřeném moři.

plakát

Oldboy (2013) 

Já jsem originál neviděl, a tak mi film nevadil. Ba naopak byla to řežba jak má být a námět se mi líbí. Jo, a Josh Brolin tomu filmu sedí.

plakát

Donnie Darko (2001) 

psychopoliticky nekorektní počin, za který by se nemuseli stydět i vysokorozpočtový producenti, protože jenom na "kráse" filmu samozřejmě nezáleží

plakát

Vendeta (2011) 

Na konci filmu jsem zjistil, že zabili moudivláčka. :'(

plakát

Fighter (2010) 

Oh Yeah!!!

plakát

Riddick (2013) 

Riddick je hladový. Hladový, se zlomenou nohou a celý špinavý. Tak nějak by se dala popsat první scéna nového filmu s Vinem Dieselem, který měl na starost, kdo jiný než David Twohy (stejně jako první dva díly). Třetí díl má ale vyjímečně dobrý scénář i zpracování. Režisér si vystačil asi s 12ti hercema na celej film a i tak se dá říct, že mu komorní pojetí sluší. Akční stránka skvělá, originalita strojů a příšerek famózní a vůbec se nebojím porovnávat Riddicka s Elysiem, protože letos je na vrcholu fantasy, sci-fi akčňáren nikdo jiný než plešoun se stříbrnejma bulvama. Takže 5 hvězdiček a kdo má něco proti pošlu na něj Nekromancery.

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Byla to sranda to musím uznat. Bohužel jsem neviděl horor Mama a tak mi ty souvislosti ucházely. Některé vtipy byly dobré, některé kýčovité a trapné. Říká se, že filmům s víc jak 5ti díly se moc nedá, ale jestli máte volný čas a máte chuť se po té spoustě thrillerů (Pád Bílého Domu, Oblivion či G.I.Joe 2) trochu zasmát, je páté Scary Movie ta pravá volba. 4 hvězdy.

plakát

Indian (2008) (pořad) 

Pořad sleduji takřka od jeho vzniku a má svoji fanouškovskou základnu, do které hrdě patřím. Myslím že je to nejlepší pořad o dění v herním světě teď. Proto 5 hvězd.