Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) (seriál) 

Většinu seriálu mi v hlavě (leckdy i nahlas) běželo: "bože to je kráva"... Ano, hlavní hrdinka, která zásadně nepoužívá mozek. Takhle pokonit tak skvělou knižní sérii - nepochopitelný.

plakát

Mrakodrap (2018) 

Proč nám to děláš D'Rocku? Zlatá Vaiana...

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Návrat ke starým dobrým kořenům. Konečně. Jsem nadšená. Úžasný návrat. Potitulková scéna má značit co?........ :)

plakát

Trollové (2016) 

Koukat na to skoro bolelo. Ne/přeloženost písniček je nepochopitelná - proč byla jedna v originále a zbytek nadabovaný? Tuhle pohádku už bych si dabovanou nepustila, ale ani v originále by nebyla za více než jednu hvězdičku (uvažovala jsem i o odpadu....). Každopádně hudba je jen jedna z jejích "chyb", trolíky jsem jako malá sbírala, takže jsem se na pohádku těšila, ale příběh na nic (pro děti až hnusně morbidní), prostředí na nic, charaktery o ničem, spíše nesympatické. Prostě ztracená hodina času.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

3 hvězdičkový "průměrný" film s 5 hvězdičkovým soundtrackem. Nebylo to špatné, herci skvělí, ale něco tomu prostě chybělo....

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

....aneb jak totálně podělat skvělou knižní sérii už prvním dílem. Prosím další už ne - a když už, tak ať to zkusí někdo jiný!

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Potravinové porno aneb pohádka pro dospělé, která měla být vtipná, ale byla trapná. Kriste, chci vrátit tu hodinu a půl života...

plakát

Doktor Strange (2016) 

Marvel je moje tajná láska. Všechny filmy musím vidět v kině a těším se na ně alespoň půl roku předem. Na Doctora jsem se netěšila. Říkala jsem si, že to prostě dobré být nemůže, alespoň ne ve srovnání s úžasnými Iron Many, či rovnou s Avengers. Prostě se mi nelíbil ani herec, ani námět.....ale to jsem se neuvěřitelně spletla. Oproti jiným marvelovkám tato měla něco navíc a také zde nebyla ani jedna chvíle, kdy bych si oddechla od nadšení z toho co vidím před sebou. Ač mi zpočátku hlavní postava nebyla sympatická, nyní ji považuji za jednu z top. Skvěle propracovaný děj, úžasné zpracování, originální momenty a to vše doplněné pro Marvel typickými vtipy, při kterých se smál celý sál. Jediné co kazilo zážitek byli diváci, kteří Marvel buď neznají, nebo jsou tak zabednění, že prostě ani kvůli ostatním nevydrží sedět, dokud neskončí závěrečná POTITULKOVÁ scéna. Ano, milí návštěvníci kina, dokud se nerozsvítí MÁTE SEDĚT!

plakát

La cara oculta (2011) 

K filmu jsme se nejdříve velmi dlouho nemohli "dokopat" kvůli španělštině, která nám ve filmech doslova vadí, ale byla to opravdu jediná malá chyba tohoto Díla s velkým D. Z děje nemohu prozradit ani čárku, ale to napětí, očekávání nejhoršího, emotičnost, zoufalost hlavních hrdinů a dechberoucí konec z filmu dělají něco, co prostě stojí za to vidět. Ač jsme film viděli už před více jak rokem, stále si některé scény do detailu vybavuji a nad některými okamžiky děje dodnes přemýšlím. Jediné, co bych vytkla je předvídatelnost některých počinů hlavních postav a vlastně i předvídatelnost úplného vyústění. Dokud nevíte o co jde, koukáte na to s otevřenými ústy, poté ale už tušíte, co přijde...

plakát

Hodný dinosaurus (2015) odpad!

Za mě mohu s klidným svědomím prohlásit tento film za naprostý omyl v úžasné tvorbě Pixaru. Ze stovek pohádek, které jsem měla šanci vidět je tato absolutně nejhorší. Není tu ani jedna postava, které by stálo za to fandit. Hlavní hrdina je neustále zraněný, ufňukaný, v jedné chvíli dokonce i zfetovaný. Mazlíček hlavního hrdiny je člověk, který má symbolizovat jeho psa či jak to jinak chápat, prostě celou dobu jsem si říkala "to fakt myslí vážně?"... Když kolem nás začínaly brečet děti a celé rodiny odcházely ze sálu, chápala jsem je, skoro jsme šli také. Nemohu zapomenout na moment, kdy Vám tvůrci ukáží malé rozkošné liščátko, které v následující scéně surově zabijou. Nelíbilo se mi nic, svět, postavy, hudba, příběh, ukončení, "poučení", prostě opravdu nic.