Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (23)

plakát

RoboCop (1987) 

Prostě a jednoduše, klasická osmdesátá léta, všude plno klišé a efekty stojí za hovno. Vlastně to jsou důvody proč jsou filmy z osmdesátých tak populární. Já nejsem žádný nostalgik a musím uznat, že je to tak trochu blbost, takže 3 hvězdy.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Nebudu lhát poslední díl mě pořádně nas......al. Barneymu a Robin jsem to opravdu přál. To ani nemluvím o posledních dílech, které byly odbité. Raději si pustím prvních sedm řad.

plakát

Armageddon (1998) 

Když pominu fakt, že film je naprosto nerealistický (např: padající meteory v New Yourku, které byly velké jako melouny nebo tenisáky a udělaly pohý škrábanec na zemi a to nemluvím o naprosto nezkušené posádce, která se vše naučila za pár dní :ale neberte to vážně já sem si musel trochu zanadávat) celkem ujde. Film, který vás přesvedčí, že jen USA může zachránit lidstvo s hrdinskou posádkou Američanů , to že jen USA může tento ůkol splnit a prostě všechno jen USA. Já mám amíky rád, nic proti nim, ale co je moc, to je moc. Kdyby jen tak u nás někdo natočil takový vlastenecký film. Celkem sranda a oddyhcovka na nedělní večer a samozřejmě Liv Tyler. Ani vlastně nevim proč dávám 4 hvězdy, Armageddon prostě má něco do sebe.

plakát

Whose Line Is It Anyway? (1998) (pořad) 

Já patřím k těm lidem, co u něčeho zábavného jen sedí a čumí, ikdyž je to hodně vtipné( vyjímka je jen tehdy když se dívám s partou kamarádů). U tohoto pořadu jsem snad poprvé sám smíchy padal na zem a to je co říct. To mě jen utvrzuje v tom, že HLIIA je nejzábavnější pořad, který spatřily mé oči a uslišely uši. K tomuto musím říct jen WOW. Ti co neměli to štěsti se na tento pořad podívat přicházejí o obrovkou lavinu zábavy. Rovnou můžete hodit ČESKOU a SLOVENSKOU Partičku do koše. Angličtina je opravdu jendoduchá a pokud nejste zrovna obdaření touto řečí mrkněte na VideaCesky.cz . Ryan, Colin, Wayne nejlepší.

plakát

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) 

Jen další produkt pro mládež. (v takovém Harry Potterovi taky hrají děti, ale koukat se na to dá v jakémkoli věku a neurazí) Ani nemluvím o té spoustě klišé a hraní si na hrdiny.

plakát

Maturita (2013) odpad!

To jako vážně. Kdyby to šlo, tak těch 85 min. si nechám vymazat z paměti. Mám totiž pocic ,že pan Houška si to po večerech cucal z prdele , a vzešel z toho tenhle výcuc. Tohle nikdo nesmí myslet vážně, a tady je ta chyba, oni to myslí vážně ! Dodnes si budu vyčítat, že jsem na to šel. Tohle si nezaslouží, ani ten odpad. Na ČSFD, by se musela udělat nová kategorie, kam by tento výtvor zapadal. (ještě, že jsem za to neplatil)

plakát

Conan (2010) (pořad) 

Z amerických talk show je ta Conanova nejlepší. Tady jde vidět, že nezáleží co přijde za hosta, nýbrž záleží na moderátorovy. Ke Conanovi by mohl dojít naprosto neznámý člověk a Conan z toho udělá tu největší show. Tak trochu nechápu ostatní moderátory z USA (Jay Leno, Jimmi Kimmel, David Latterman, Craig Ferguson) Pro mě naprosto ničím nezajímaví a neoriginální moderátoři, kterým pomáha stupidní americké publikum ke sledovanosti. Conan je prostě šílenec a po britském humoru je, ten jeho můj další oblíbený. Musím však uznat, že jeho vzhled a chování nemusí být každému pochuti.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Film, ve kterém se místo Iron-mana, objevuje pouze Normal-Man (Tony Stark). Spíše bych film nazval nějak takhle Iron-man: No just Normal-man

plakát

Muž z oceli (2013) 

Není to špatný film, ale ničit vše co přijde do cesty, no to mě přijde trochu moc. Co takhle postavit před Supermana horu a o kousek ji nezkráti, nebo jen tak náhodou nenarazit ve vesmíru na satelit, který jen tak náhodou stojí v cestě Supemanovi a jeho protivníkovi a ještě poslední věc, co takhle nezničit polovinu, tak filmově všude nasazovanému New Yorku, jakoby neexistovalo i jiné město a plus zničené nějaké malé město, ale to se nepočítá. Destruktivní stránka tohoto filmu, jo to co film, podle mého názoru kazí a téměř hodinová mlátička, kdy jsem se modlil, aby přišel konec. V jednu dobu to tak, alespon vypadalo, ale konec nebil. Pět hvězd má začátek, jednu konec. .......50%

plakát

Vlk (2009) 

Jen tak jsem na to někde narazil, ani už nevim kde, ale pěkný film................. nelituju.