Xmilden

okres Přerov
Bad Mother Fucker

Yahoo: Xmilden

102 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 15 30 44 58
    • 15.2.2012  22:35
    Son of No One, The (2011)

Napíšu k tomuto filmu jen jedno: Chaning Tatum je určitě jeden z nejhorších herců posledních let.

• 15.2.2012  07:17
    Mistrovský plán (2011)

Je mi jasné že žádná česká distribuce tento film dopředu neviděla a stejně vymyslela název, který k filmu vůbec nepasuje. Onen Mistrovský plán je totiž totální chaos, založený na obrovských náhodách a nelogičnostech. Ben Stiller hraje jakéhosi vůdce smečky, ale Clooney je prostě jen jeden. Tady máš Bene smůlu. Eddie Murphy má slušnou vyřídilku, ale vtip byste ve filmu hledali asi stejně marně jako vodu na Sahaře. Tedy abych uvedl na pravou míru, neustále se omílají koule, kdo je má jak velké, jestli s nimi tamto nebo tohle, zmrzlé koule. Američani asi jsou na ně nějak ujetí a tak si myslí že i v Evropě při zmínce o nich se budou diváci za břicha popadat. Takže nenechte se zviklat zajímavým hereckým obsazením ...

• 14.2.2012  07:21
    Přepadení (2010)

Nic moc, koukat se na to díky rozumné stopáži dá, ale dechberoucí zážitek se nekoná. Teroristé jsou trošku zvláštní a divák si i přes režisérovu snahu postavy moc neoblíbí. Závěrečné emoce jakoby z oka vypadly americkým slzavým údolím.

• 9.2.2012  22:07
    Rumový deník (2011)

Malinko lepší než Johnnyho Cizinec. Rozdíly se přesto najdou, tohle se neodehrává v Benátkách. Měl jsem celou dobu pocit že režisér naplno nevyužil všemožných opileckých úletů. Amber Heard vypadá božsky, škoda že kope jinou ligu. Johnny se nám sice po Pirátech stále hnízdil v Karibiku, ale tentokráte to moc zajímavé nebylo. Slabých 55%.

• 9.2.2012  06:56
    Válečná zóna (1999)

Známý Tim Roth nejen že natočil filmů jako šafránu, on dokonce natočil pouze jeden film. A musím říct že je přímo skandální. Jako téma si vybral totiž incest. Pro mě osobně to byl v několika scénách krapet silnější šálek kávy. Lara Belmont nemá s nahotou nejmenší problém a rozhodně má co ukazovat. Hlavní hrdina je mírně řečeno velice zvláštní. Jestli se na film někdo podívá ze stejného důvodu jako já, kvůli účasti Colina, tak se nemusí ani snažit. Colin zde hraje všehovšudy minutu.

• 6.2.2012  13:27
    Černobílý svět (2011)

S každým dnem, kdy se blíží Oscary začínám být čím dál větším skeptikem, že má šanci vyhrát dobrý film. Nevím na co koukali zdejší uživatelé, ale ke mě se dostalo obyčejné drama, které je zajímavé hereckými výkony i námětem a také scénami, které mají za cíl za každou cenu rozbrečet diváka. To se samozřejmě nedaří, uznejte sami nikdo zde neumřel, nikomu nebylo fyzicky ublíženo. Jen jedna služebná přišla o práci. Omlouvám se dvě. Whau. Jestli tohle má být důvod abych začal žmoulat kapesník, tak jsem asi rozený necita. Nepopírám fakt že hlavně Chastain s Howardovou hrají výborně. Ale aby měl film v hodnocení 88%?!? Minulý režirérův počin má 15%. To se teda Tate Taylor sakra zlepšil. Kdepak The Help není špatný film, ale nadsazený zcela určitě.

• 6.2.2012  10:06
    Vždycky zvítězit (1980)

Druhý díl začíná přesně tam kde skončil minulý. Bohužel také přinesl pokles kvality. Opičák Clyde dostává větší prostor a musím uznat že jeho herecký výkon není vůbec špatný. Ve druhém díle se vrátili téměř všechny postavy. Mafiánská zápletka filmu docela sluší. "Pravej blinkr, Clyde."

• 6.2.2012  09:55
    Nikdy neprohrát (1978)

Hodně odlehčený Clint, který tentokrát necedí skrze rty drsné "Punk". Chvílema, hlavně tedy ve rvačkách mi film připomínal éru Buda a Terence. Takže vlastně sledujem takovou pohodovou blbinku na americký způsob. O humorné scénky se stará hodně nekompromisní banda motorkářů "Black Widow".

• 6.2.2012  09:44
    Perfect Sense (2011)

Říkal jsem si kouknu na další romanťárnu a pak ji vyprovodím z komplu že se bude divit. Jaký pro mě šok, když jsem zjistil že film je hlubokomyslný a velice chytrý. On je to vlastně velice divný film. Na pozadí každodenního života má divák možnost sledovat jak by svět vypadal kdyby lidi přišli o své základní smysly (čich, chuť, sluch...). Eva Green je božsky krásná a nestydí se to ukázat. Ewanovi jsem veřejně záviděl, že s ní mohl točit. Tuším že některé scény možná úmyslně kazil:)

• 6.2.2012  09:37
    Soumrak mrtvých (2004)

Škoda že si film neudržel tempo z první poloviny, druhá půlka se tak spíše mění na zombie horor a humoru ubývá. Nicméně nic to nemění na faktu že se jedná o kvalitní přírůstek do rodiny skvělého britského humoru. Nick Frost je skvělý a Dylan Moran jedinečně pacifistický.

• 2.2.2012  22:03
    Session 9 (2001)

Nechápejte mě s hodnocením špatně, dalo by se prakticky říct že film splnil mé očekávání, ale jen asi 4/5 své stopáže, to vyústění mi přišlo takové divné. Přitom jsem se tolik těšil na aspoň trošku toho nadpřirozena, bohužel režisér mé prosby nevyslyšel a tak film v posledních minutách místo aby gradoval tak spíše z mé hlavy postupně vyšuměl. Škoda, protože si nepamatuju kdy naposledy jsem byl takto napnutý i ve zdánlivě obyčejných scénách. Celým filmem se táhne takový hmatatelný strach a hodně hodně nepříjemný pocit.

• 2.2.2012  13:22
    50/50 (2011)

Další zajímavý a povedený filmík, kterému nedali tuzemští distributoři šanci v kinech. Zajímavé že zatímco Sandler nebo Carrey se jako výborní komikové dokáží převtělit i do vážnějších rolí, tak Seth Rogen zůstává stále Seth Rogenem. Při závěru jsem samozřejmě držel palce ... ale neprozradím. Neumím si představit v hlavní roli jiného herce, než Josepha Gordon-Levitta.

• 1.2.2012  08:13
    Very Harold & Kumar 3D Christmas, A (2011)

Waflebot je super! Scéna kdy NPH kopne do našeho androida, aby už mu dal pokoj a z robota se ozve jen auch, považuji letos za nejsměšnější. Podobně jako televizní reklamu, ve které malé dítě dostane zasáhne proud, když olízne toustovač. Jinak je to docela slabota a moc na tom nezmění ani sestřelený Santa nebo Elias Koteas v roli ukrajinského gangstera. Danny Trejo potěší, ale zvykli jsme si že ho máme zhruba v 10 filmech ročně. Těším se na 4. díl, i kvůli několika málo povedeným scénkám stojí za to Harolda s Kumarem omrknout.

• 30.1.2012  20:45
    Tři do páru (2004)

Pokud si zrovna nehovíte v homosexuální tematice, tak si raději připravte k sobě nějaký ten pytlík, kdyby vás přepadla náhlá nevolnost. Musím přiznat, že minimálně jedna scéna mi nebyla vůbec příjemná. Koukat se na to samozřejmě dá jen za předpokladu že divák dokáže tolerovat takovou trošku odlišnou romantiku mezi dvěma kamarády. Colin Farrell je každopádně komplexnější herec než za jakého jsem ho považoval.

• 27.1.2012  09:40
    Moneyball (2011)

Zajímavý kousek, který potvrdil dvě věci. Brad Pitt je stále vynikající herec a Američani tyhle sportovní filmy mají opravdu v malíku. Scéna kdy Oakland Athletics bojují o 20. vítězství je natočená exkluzivně. Moneyball přestože není zase tolik o sportu myslím dokáže bez problému zaujmout. Samozřejmě ověřoval jsem si fakta na wikipedii a ... sedí to. Právem oscarová nominace za nejlepší film.

• 26.1.2012  07:19
    Warrior (2011)

Nakopal bych prdel všem akademikům, kteří z nepochopitelných důvodů Warriora přehlídli. Tom Hardy přesvědčivě dokázal že Batman letos nemusí vyhrát.

• 24.1.2012  22:39
    Ohnivá eskadra (1990)

O třídu slabší vykrádačka Top Gunu s Cagem, nejtalentovanějším pilotem helikoptéry. Právem pozapomenutý a opomíjený akčňák.

• 20.1.2012  07:06
    Aréna (video film) (2011)

Miluju tyhle béčka, kde poster k filmu vypadá mnohem lépe než výsledný produkt. Na zmíněný poster se napíše něco ve smyslu "Zapomeňte na Karate Tiger" a na zadní stranu nějaký neexistující kritik z New Yorku napíše "Excelentní, dechberoucí, film roku!" Film je sračka, ale není to megasračka, protože zde hraje jistá Katia Winter, která stojí za trošku pozornosti.

• 19.1.2012  19:16
    Seznam smrti (2011)

Snímek pro náročného diváka, závěr jsem nepochopil vůbec, ale tohle asi nebylo smyslem filmu. Bohatě stačilo jen nasávat vydařenou atmosféru všudypřítomného mystična. Nevědět že se jedná o horor tak na tohle nekoukám, ale takhle ve mě stále hlodala představa že každou chvíli příjde nějaký nářezový zvrat.

• 19.1.2012  09:56
    Paranormal Activity 3 (2011)

Tak samozřejmě budete se bát, on se asi každý člověk musí bát, když dává bedlivý pozor a opravdu se soustředí na film. Paranormal Activity je vytvořený způsobem, který děsit dokáže. Samozřejmě nikdo nesežere, že se jedná o "skutečnou událost". Co mě mile překvapilo oproti prvnímu dílu, který sice dokázal strašit, tedy pouze v noci, jsou herci. Ve 3. díle nejenže probíhá strašení i ve dne, ale hlavně se stále něco děje. Herci jsou sympatičtí, oproti 1. dílu je to obrat o 180°. Suma sumárum spokojenost. PS: Neviděl jsem 2. díl, ale asi je to úplně jedno.

• 17.1.2012  22:46
    Zeptej se prachu (2006)

Jsou dobré a špatné filmy. A tenhle byl hodně špatný.

• 17.1.2012  07:29
    Ocelová pěst (2011)

Nadšením jako mnozí tady neskáču. Je trošku s podivem, že když vznikne remake nebo nějaká vykrádačka, tak spousta uživatelů hned žaluje a sráží body. Tady si Shawn Levy půjčil hned několik scén, motivů a hlavně celou dějovou kostru z Rockyho a všichni jsou spokojení. Samozřejmě na Real Steel se dobře kouká a přes svou delší stopáž uteče jako voda. Mírně mi film připomíná svou rodinnou pohodou nové Karate Kid. Problém Ocelové pěsti bych viděl že divák prostě jednoznačně ví, že nikomu z jeho hrdinů nic nehrozí a že vše skončí velikým happyendem. Nic na tom nezmění ani výsledek boxerského klání. Když v rohu zatlačený Atom uštědří o dost většímu Zeusovi první ránu, hned jsem si vzpomněl na Rockyho proti Dragovi. Film rozhodně doporučuji, stojí za pozornost. 65%

• 16.1.2012  10:51
    Muži, kteří nenávidí ženy (2011)

Film s nejlepšími úvodními titulky, které jsem kdy viděl. Kam se hrabe James Bond.

• 16.1.2012  10:47
    Lolita (1962)

Nejgeniálnější režisér všech dob a vynalézavý inovátor Kubrick si vzal v roce 1962 na paškál téma, kterému by se spousta jiných lidí z branže raději vyhnula obloukem. Již první ping pongová scéna dává tušit že Stanleyho fanoušek nemůže být zklamán. Lolita určitě není nejlepším mistrovým kouskem, ale povinou filmovou četbou je určitě.

• 16.1.2012  10:13
    Půlnoc v Paříži (2011)

Nikdy jsem neměl nasledovanou Woodyho filmografii. Z jeho díla jsem viděl jsem jen Vicky Christinu Barcelona, přesto se nebráním že bych čas od času vytáhl nějaký ten Woodyho filmík a zkusil si zpříjemnit večer. Koneckonců Woody točí jako na běžícím páse, takže mám na docela dlouho vystaráno. Tak nějak tuším, že právě on je docela expert na zamilované vztahy. K Půlnoční Paříži snad jen tolik, že zatímco samotná Paříž je krásná, film mi přišel dosti slabý. Netrpím touhou pustit si jej znovu. Film mi jen tak prolétl před očima, nic víc nic míň.

• 16.1.2012  08:21
    Rozpuštěný a vypuštěný (1984)

Trachta: „Tak co řekla dál, Hlaváčku...” Hlaváček: „Seš nějakej zvědavej, hele...” Trachta: „No dovolte?” Hlaváček: „Ne, to řekla Vilma, ona je Vilma taková veselá...” Trachta: „Tak dál...”

• 13.1.2012  09:24
    Oči války (2009)

Pěkně natočené drama, které mě překvapilo svou hloubkou. Pro děj je naprosto nezbytný příchod Christophera Leeho, který dokázal dostat Oči války na vyšší level. Jeho postava je fantastická a film jednoznačně ovládne. Colin dokázal že menší projekty mu nejsou cizí.

• 13.1.2012  09:10
    Ať vejde ten pravý (2008)

Americký remake se mi líbil o trošku více. Samozřejmě ani tohle není špatná podívaná. Na příběhu je docela znát že se odehrává v severské zemi. Oscar je totální podivín a Eli na tom není o mnoho líp. Dobře se na to kouká a nevadí ani hlemýždí tempo a všudypřítomný poletující sníh. Hvězdičku navíc si ale tentokráte zaslouží spíše Američani.

• 12.1.2012  06:56
    Lovci hlav (2011)

Evropská Coenovka se myslím povedla, místy jsem teda dost čučel co vše osud dokázal narafičit do cesty Rogeru Brownovi. První půlhodinka je pouze seznamovací a pak již začíná festival absurdních scén. Roger schovaný v latrýně, Roger kličkuje s traktorem po silnici s napíchlou argentinskou dogu. Luxusní záležitost. Doporučuju! PS: Podobný film natočit v dnešním Hollywoodu nelze!!! Důvod: Postavy pijí, kouří, píchají, holí si rozbitou hlavu, zabíjí psy, topí se v hovnech.

• 12.1.2012  06:50
    Pomáhat a chránit (2011)

Slovíčko průměrný bych v případě Guarda použil asi vícekrát než je zdrávo. 72% se mi moc nezdá, nepřišlo mi že sleduju kdovíjakou podívanou. Prostě takový normální "průměrný" film.

<< předchozí 1 2 3 4 15 30 44 58