Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (2 460)

plakát

Memory (2022) 

Paměť tam kupodivu hraje jen malou roli. Jako celek to místy nedává smysl. Ale koukat se na to da a Neeson je pořad sympatak.

plakát

Cambio cambio (2022) 

Viděl jsem to v letadle, úplně náhodou. Podobně jsem objevil polské nove filmy. Tohle je docela civilní pohled na argentinské veksláky. Mohlo to byt dynamičtější, ale jako pohled do toho, jak to funguje jinde, mi to přišlo povedené.

plakát

Šógun - Osmero hradeb (2024) (epizoda) 

Pořad super. Už jsem si i zvyknul na hlavního bílého hrdinu, který je hodně jiný než ten z roku 1980 i ten knižní. V knížce mi přišel lodivod víc intelektuál, ale je otázka, zda by takový člověk sloužil na polo-pirátské lodi. Takže dobrý. Baví me, jak čím dal víc vplouva do japonské kultury.

plakát

Rudý kapitán (2016) 

Přišlo mi to maličko nepřehledné. Původní knížka je prý o dost lepší, ale nevím, nečetl jsem ji. Tady jsem se místy ztrácel, místy nudil. Kaiser je nicméně pořád vynikající herec.

plakát

Pod zemí (2014) 

Několik krásných, mladých a mimořádně vzdělaných a talentovaných lidi se vydá do katakomb a najde tam nepěkné věci. A vlastně proč ne, docela me to bavilo.

plakát

Božská Florence (2016) 

Herci jsou super, vsichni tři. O to nic. První půlka byla dost komedie, a upřímně, kdo si někdy pustí na YouTube reálnou Florence, žádný jiný žánr čekat nemůže. Je to, jako když šlapou kočce na ocas. Ve druhé půlce se z toho stane americké drama, manžel najednou jen nejde po penězích a všichni ji vlastně milují… celá druhá pulka je nuda, navíc s nádechem trapnosti. Což je skoda, to tema mělo potenciál.

plakát

Zajatec japonských ostrovů (1980) (TV film) 

Šogun je knížka o tisíci stranách, s mnoha liniemi a vrstvami vyprávění. Zatímco seriál je pokrývá dobře, tady už bylo zkrácení hodně hodně na škodu.

plakát

Šógun - Sluhové dvou mistrů (2024) (epizoda) 

Zatím platí totéž, co pro první díl - věrnost předloze, bohatá výprava, dobří herci. Snad se to nezkazí.