Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Robert Redford

Bylo mi dvanáct, když jsem v letním kině viděla dva filmy: Butch Cassidy a Sundance Kid a My fair lady. A tak jsem se zamilovala. Robert Redford a Audrey Hepburne zůstali mými filmovými láskami, i když je to už čtyřicet let.

Edward Norton

Herec, který sotva může přitahovat mužností nebo výjimečnou krásou. Přesto jakmile se objeví na plátně, je okamžitě postaráno o napětí, obdiv, zájem. 

Heath Ledger

Tak uzasny herec a tolik smutku zustalo. Jak moc nepravdive je tvrzeni, ze nikdo neni nenahraditelny!

Marlon Brando

Tramvaj do stanice Touha, Sestup Orfeův, V přístavu ... Hadí kůže se pod mou kůži zaryla pěkně hluboko. 

Gregory Peck

Asi nejkrásnější herec, který se kdy objevil na plátně. Jeho novinář v Prázdninách v Římě, z kterého cynizmus opadá jak slupka pod vlivem kouzla Audrey Hepburne, se ve mně uložil asi navždy. Krása a noblesa, ach kam se poděly?

Gene Hackman

Pokud vidím, že ve filmu účinkuje Gene Hackman, dívám se. A zpravidla se nespletu, i kdyby právě on byl jediným kladem snímku.

Daniel Auteuil

Je těžké vybrat z francouzských herců pouze jednoho. Nicméně pro mě to je určitě Daniel Auteuil. Nejradši mám jeho ztvárnění Jindřicha Navarrského z Královny Margot.

Ondřej Malý

Podle mého názoru velký objev českého filmu i když v divadle už asi dlouho hvězda. Jeden z mála českých herců, kteří zaujmou okamžitě, jakmile se objeví na plátně. Jeho herectví je zcela přirozené a navazuje na výborné herce minulých generací. Takových opravdu není mnoho.