Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Nejlepší komedie! Nevím jak to ti francouzi dělají ale jejich komedie jsou prostě super! Nejsou nabušeny sexuálnima vtipama a nebo rádoby ,,vtipama,,! Vřele toto doporučuju! 100%

Papírová města

Papírová města (2015)

Komedie? Mě to tak přišlo, romantické drama? Cože? Já šel s holkou, že se zabrečíme a já se budu moct přitulit a nic. Jako zklamání v tomhle ohledu, jinak jsem se ale krásně bavil. Jen jsem chtěl víc dojemný příběh. + krásná herečka, to je taky pravda!

Walter Mitty a jeho tajný život

Walter Mitty a jeho tajný život (2013)

Osobně pro mě? Pecka. Když jsem byl malý, nosil jsem tričko a na něm bylo: " One day they will make a film about me." No a hele. Je to tak!

Ten, kdo stojí v koutě

Ten, kdo stojí v koutě (2012)

Ale co je to do háje za film že jsem ho do teď neviděl? Bohužel se nezmůžu na moc chytrých slov. Prostě se na ten film podívej a uvidíš sám.

Výchozí bod

Výchozí bod (2014)

Příjemné překvapení. Atmosféra na pohodu, klidné tempo, které ale někam směřuje a najednou, Boom. Úplný zlom v tom kam film směřuje a jaký doposud byl. Z hipster-romantického filmu je konečně ono slíbené sci-fi. Musím volit pouze pozitivní hodnocení, jelikož ukolem filmu není jen zabavit na dvě hodiny při koukání, ale zanechat ve vás další emoce, otázky. To se zde doopravdy povedlo. Netřeba říkat, že herečka je opravdu krásná, a že všem hercům se dařilo být přesvědčivý. Vřele doporučuji. Ať už jako romantické drama tak jako zajímavé sci-fi.