Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Titanic

Titanic (1997)

Asi nedokážu správně vyjádřit, jak moc dobrý ten film je. Vždy když si ho pustím a slyším tu znělku, tak si přijdu, jak v jiném světě. Myslím, že dát si ho v žebříčku na první místo je stále ještě málo. Je to suverénně nejlepší film všech dob, na který když se pokaždé koukám, tak mi běží mráz po zádech. Mám rád filmy podle skutečných událostí, ale když se do toho vloží ještě láska a film zobrazí tak silné téma s tak silným příběhem, tak se to nedá srovnávat. Tento film ve mne uvázl jako něco víc než film a pochybuji, že ho něco překoná.

Zápisník jedné lásky

Zápisník jedné lásky (2004)

Určitě je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Krásný příběh až neuvěřitelné lásky mezi dvěma lidmi, kterou by chtěl zažít každý muž a žena. Herecké výkony Ryana Goslinga a Rachel McAdams, jež se poté stali mými oblíbenými herci, jsou více než výborné. Scéna, kdy vezme Noah Allie na loďku a projíždí překrásnou krajinou zaplaveného lesa se podle mne musí líbit každému, kdo má srdce na správném místě. Pro mne jednoznačně TOP film a jeden z nejhezčích romantických filmů vůbec!

Lásky čas

Lásky čas (2013)

Nejpozitivnější film co jsem kdy viděl se silným poutavým příběhem a neskutečně úsměvavou kráskou Rachel. Vtáhne diváka do krásného romantického příběhu a jako třešničku na dortu dává "recept" na to jak být šťastný a užívat si každodenního života. :)) Víc takových filmů!

Velký Gatsby

Velký Gatsby (2013)

Zbožňuji filmy, kde ze začátku vůbec nevíte a najednou se vám příběh rozbalí, jak červený koberec a vy můžete volně kráčet. Takto asi kráčela má mysl, ve které to zanechalo spousty otázek k zamyšlení. Pro mne je to film, který ukazuje, co vše je muž ochoten udělat pro ženu. Když se do někoho tak silně zamilujete, jdou ostatní věci jako například peníze stranou. Škoda jen, že to vždy končí smutně.. Jinak úžasný herecký výkon DiCapria (ostatně jako vždy).

Tajemství

Tajemství (2006)

Občas se člověk ve svém životě setká s něčím co mu ovlivní, mnohdy i změní život. Pro mne to bylo ono Tajemství..

Na cestě

Na cestě (2012)

Závidím Jacku Kerouacovi, závidím mu to, co prožil na cestách, protože tehdy skutečně žijeme. Člověk jako nepopsaný list papíru, měl by cestovat, poznávat, užívat si, vymýšlet ty nejbláznivětší a nejspontánější nápady, protože zážitky vám nikdy nikdo nevazme. Na papíře a v srdci zůstanou navždy.

Pláž

Pláž (2000)

Představte si, že jste volní jako ptáci, můžete dělat, cokoli se vám zachce a nikdo vás v tom neomezuje. Uvolněte se, chovejte se spontánně a užívejte si život, který máte před sebou. Přesně to mi ukázal tento film a ulítlý mladý DiCaprio to ještě vyzdvihuje. Je snad někdo, komu by se nelíbilo žít v utopickém světě?

Ovládací panel
7 bodů