Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi (2005) (seriál) 

Napínavé, poutavé, vtipné, originální, sympatické postavy.. Jedna z nejlepších věcí co jsem viděl. Zabaví jak malé tak velké.. Vřele doporučuji.

plakát

Pád Třetí říše (2004) 

Viděl jsem to asi před měsícem a půl ale až teď píši recenzi... Přišlo mi to celé takové lineární, pořád stejná písnička a nesmírně zdlouhavé. Byl jsem rád, že už byl Dolfí mrtvej a čekal jen až se objeví titulky.. :/ Moc mě to nenadchlo

plakát

Titanic (1997) 

Předpokládal jsem, že mě romantická část filmu bude nudit a nezajímat, ale ono ne, film je opravdu excelentní a určitě patří k základům. Po dlouhé době jsem ho zase viděl.. :)

plakát

Zelená míle (1999) 

Zelená míle - Film u kterého budou mít slzy v očích snad všichni. Nádherný film.. Nikdy nezapomenu na pohled Johna Coffeyho (M.C. Ducana). Fenomenální herecké výkony a úžasný scénář podle knihy S. Kinga. Tenhle film je bez pochyb jeden z nejlepších na planetě.

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

Schindlerův seznam - Nádherné dílo, které by zajisté měl vidět každý. Někoho možná může odradit, že film je po většinu času černobílý, ale vzbuzuje tím úžasnou atmosféru a mnohem větší dojemnost. Herecké výkony hlavně Liama Neesona jsou excelentní. Kdo tento film neviděl, rozhodně nebude litovat toho že si ho pustí.

plakát

Kameňák 3 (2005) 

Tento film je hodnocen opravdu záporně a většina píše jak je to nehorázně pitomé. Mne však Kameňák pobavil a nevím proč ho hodnotit tak záporně. Je to prostě jen "pitomý" humor, ale pobaví spousty lidí.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Nejlepší seriál co jsem kdy viděl. Má vše co by mít měl. Výborné herecké výkony, velmi dobře sepsaný scénář a to vše zasazené do imaginárního světa podle předlohy George R. R. Martina. Není tam přehnaně moc fantasy výmyslů a seriál, ačkoli má brutální scény, má je s mírou a nejsou každou minutu. Jediný zápor je, že na nás příběh později začne chrlit větší množství postav, takže v tom můžete mít trochu zmatek než se nenaučíte jména, ale není to zas tak závažné. Stoprocentně doporučuji.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Nepopsatelně krásné veledílo. Dojali mě herecké výkony, vyprávění a hlavně nepopsatelně krásný konec. Pokud jste film neviděli, okamžitě svou chybu napravte!