Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Titanic (1997) 

Tak tohle je klasika. Je tam drama, napětí, romantika a láska, energie a náboj! I když je to 16 let starý film, některé novější se mu nevyrovnají. Kromě romantického příběhu nám film přiblížil i celou katastrofu, no a řekněte, není to nejlepší způsob, jak se o tom více dozvědět? :)

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Dvě děti, které naivně věří, že se nic neděje mě absolutně uchvátily. Kouknout se na něco jako je 2. světová válka z dětského pohledu je jedinečný nápad. Konečně přišel někdo s opravdu originálním pohledem. Když dokoukáte film až do konce, určitě ve vás zanechá plno emocí. Také se mi moc líbila sestra Bruna, kdo film viděl, pochopí.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

I když se občas zamotám do děje, je úctyhodné jak dlouho scénáristé dokázali vymýšlet trefné a opravdu vtipné sarkastické hlášky House. Většina lidí sice nemůže pochytit a pochopit všechny ty lékařské termíny, ale už jenom upřímnost hlavní postavy vás odbourá.

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Už jména hlavních hrdinů nás varují, že to je něco ve stylu Esmeraldy. Doufám, že příběh Šeherezády a Onura neodlákal děti od čtení pohádky tisíc a jedna noc a štáb by se měl omluvit za to, že použil název Tisíc a jedna noc.

plakát

EZO.TV (2009) (pořad) odpad!

Dát peníze za to, že vám nějaká ženská řekne, že ve vašem domě jsou skřítci a víly a vy nesmíte dovolit převahu skřítků?!?! (to tam vážně bylo) Nevím, jestli litovat těch, kteří tam volají, nebo se jim smát. To je hodně špatnej vtip tohle..

plakát

Za plotem (2006) 

I kreslený film může pobavit dospělé. Tohle je důkaz. Dobou ovlivněný mýval, želva staromilec, drsný skunk, rodina ježků a všemu dává korunu hyperaktivní veverka. Kdo by chtěl hledat chyby, určitě najde, ale není to zbytečné?

plakát

Kill Bill (2003) 

Především skvěle vybraná hudba. Vždycky upoutá vaši pozornost, stejně jako všechny krvavé scény. Chápu, že pro někoho je to jenom průměrný krvák, ale pro mě nezapomenutelný zážitek a film, který si ráda pouštím znova a znova. Tarantino dostal originální nápad, který byl dobře zpracován. Jestli opravdu bude třetí díl, asi nejsem jediná, kterou to velice potěší.

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Time, ty jsi génius! Tento film je toho důkazem. Nápady jako umpalumpové a žvýkačky vlasorostky dlouho neuvidíme. Tolik skvělých nápadů v jednom filmu! Krásná animace celé továrny i dokonale střelený Willy Wonka. Ten film už umím celý nazpaměť a myslím, že i písničky tomu dodaly šťávu. Velmi se mi líbila i názorná ukázka ,,zkažených dětí''. Moc pěkný film.

plakát

Hledá se Nemo (2003) 

Marlin (špičkový dabing Ivana Trojana) ve filmu ukáže, že strach o jediného syna, a vlastně i o celou rodinu, je větší, než strach z oceánu. Film se mi líbil hlavně proto, že to není jen pohádka pro děti, ale zajímavý animovaný film pro diváky všeho věku.

plakát

Paranormal Activity 4 (2012) 

S trochou nadsázky bychom mohli říct, že celou hodinu se koukáme na nepoutavý snímek a čekáme na strašidelné vyvrcholení, které nám v deseti minutách připraví dvě, možná tři lekavé scény a film skončí. Průměrný horor, který si znovu opravdu nepustím.