Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Rodinný

Oblíbení herci (3)

Will Smith

Will je můj nejoblíbenější Severo americký herec. :) Už od mala ho sleduji. Poprvé jsem se u něj zasmála v seriálu Fresh Prince. :33* Pak už jsem se nějak koukat přestala. Ale v roce 2012 jsem se koukala na Nicklodeonu na Kids choice award's 2012, kde to Will uváděl. (Netušila jsem, že je to ,,Fresh Prince") :D Ve stejný týden běžel film Hancock. Říkám si: ,,Hele to je ten z Nicku, to se musím koukat!" :DD Film byl super.. (Y) :) Ještě v ten rok dávali film Mizerové 2. Tak.. a tím to začalo. Už jsem se na něj začala koukat v jednom kuse. Neustále jsem si stahovala filmy s ním a každý den jsem se musela kouknout alespoň na jeden film s ním. :) Pak taková příhoda: :D Jednou už jsem nevěděla na jaký film se kouknout, trak jsem tak pátrala a pátrala a najednou co nevidím. Příběh žraloka! :D Říkám si sakra to znám! Vždyť to máme doma! Opravdu jsme to měli doma, ale vzpomínám si, že jsem se na to nikdy nekoukala, protože to bylo v angličtině. V tom případě, když je to v angličtině je jasné, že tam Willa uvidím. Naštěstí ho podle hlasu moc dobře poznám a hned jsem věděla, že daboval Oscara. V té době jsem nějakým způsobem přišla na to jak tam dát titulky. :D Můj nejoblíbenější film s Williardem je Štěstí na dosah. Ale samozřejmě i jiné filmy. Např. Sedm životů, nebo Ali, ale opravdu to Štěstí na dosah mě zasáhlo. Byl to neuvěřitelný film plný emocí. :') Každopádně Willa mám ráda i jako člověka. Skvěle vystupuje na veřejnosti, má skvělou, milou rodinu. Mám je ráda všechny. :) Mohla bych tu psát donekonečna, ale.. přiznám se, že už se mi moc nechce. :D :) Toť je tedy vše a sbohem.. :)

Josef Carda

Opravdu dá se říct můj nejoblíbenější český herec na 1. místě. :) Mám ráda lidi co se umí bavit kdekoliv, kdykoliv, mají smysl pro humor, jsou sympatičtí a vůbec. :) Pepa je neuvěřitelnej Show-man.. :) Tak nějak poprvé jsem ho spatřila v TELE TELE.. Pak to pokračovalo Ošklivkou Katkou, pak jsem ho zahlédla asi ve dvou vteřinách ve filmu Proč? :D a teď Doktoři z Počátků, které pravidelně sleduji!! :3 :D :) Pan Carda je i skvělý člověk. Nevystupuje nějak povrchně ani zle, ale mile a sebevědomě. :) Takovéhle lidi já mám moc ráda!! :)

Woody Harrelson

Naprosto špičkový herec. Ve filmu Sedm životů mě úplně okouzlil i dojal, byl skvělej. Když sem zjistila, že slepý, nevinný, na piano úžasně hrající prodavač masa co nejí maso je i svalnatý, vtipný, tvrďák, co dennodenně zabíjí Zombieky.. ČUMĚLA SEM JAK PUK! :D Pak sem ho viděla i ve filmu Vlak plný peněz kde byl taky skvělý a dnes (7.2.14) sem ho poprvé viděla v seriálu Na zdraví, vlastně sem na něho čekala od samého začátku seriálu a opět mě uchvátil. Prostě tomuhle člověku se dá říkat pravý herec a dokáže zahrát všechno. <3

Ovládací panel